ZVV Awt-Gelaen sluit competitie met winst af

Geplaatst 1 apr. 2014 06:07 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:46 bijgewerkt ]
De laatste competitiewedstrijd in het debuutjaar van ZVV Awt-Gelaen in de topklasse stond maandagavond op het programma in een uitwedstrijd met ZVVM Campus 2. In Glanerbook werd eerder dit seizoen nog gelijkgespeeld. 

Aan de aftrap verschenen 6 mannen die het karwei in Maastricht moesten klaren: Maikel (beste vriend van de trainer), Kevin (alles op routine), Kay (miste zijn wederhelft), Remco (hield zijn schoenen aan dit keer), Chefrino (dribbelende laatste man) en Martijn (hoe laat moesten we aanwezig zijn). Afwezig waren Hicham en Bart (afwezig) en Egon (ziek). ZVV Awt-Gelaen dicteerde de eerste helft het spelbeeld en ging dankzij doelpunten van Remco, Martijn en Chefrino met 1-3 de rust in.

De tweede helft was amper begonnen of Chefrino begon met een solo, niets vreemd aan, alleen deed hij dit als laatste man (klein detail), verloor de bal en de 2-3 aansluitingstreffer was een feit en erger nog ZVVM Campus 2 werd weer in het zadel geholpen. Hoewel de wedstrijd grimmiger werd leek er niet veel aan de hand, met nog 6 minuten op de klok kreeg ZVV Awt-Gelaen een overtalsituatie en leek de 2-4 in de maak. Het werd echter 3-3 door onoplettendheid in de omschakeling/ verdediging. Toch trok ZVV Awt-Gelaen in dezelfde overtalsituatie alsnog aan het langste eind door een doelpunt van Chefrino die de eindstand op 3-4 bepaalde.

ZVV Awt-Gelaen zal de competitie naar alle waarschijnlijkheid eindigen op een vierde plaats met 42 punten uit 20 wedstrijden, kortom een gemiddelde van meer dan 2 punten per wedstrijd. Een resultaat in de topklasse waar men tevreden over mag zijn, maar waar welbeschouwd wellicht nog meer in had gezeten als er meer op maandag werd gespeeld of een bredere selectie tot de beschikking had, een leerpunt voor komend seizoen.

Nu is het 5! weken toewerken naar de halve finale van de beker waar op maandag 5 mei in Glanerbrook om 20:00 uur de Gastronoom de tegenstander is. De beker is een hoofdprijs die ZVV Awt-Gelaen maar wat graag aan de inmiddels gevulde prijzenkast wil toevoegen, we hopen u allen te zien maandag 5 mei!!

Wist u dat?
- Toon een hele goede vriend heeft in de Willemien?
- deze vriend Laurel of Hardy heet?
- Chefrino zijn oude schoenen weer uit de kast heeft gehaald?
- Martijn de mooiste treffer van de avond maakte?
- de competitie in september pas weer zal worden hervat?
- we niet kunnen wachten tot maandag 5 mei?
- we stiekem al dromen van zaterdag 24 mei, bekerfinale?