ZVV Awt-Gelaen kan eigen niveau niet halen

Geplaatst 3 nov. 2013 23:58 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:45 bijgewerkt ]
Afgelopen maandag speelde ZVV Awt-Gelaen de 3e wedstrijd binnen 5 dagen tegen ZVVM Campus 2 uit Maastricht, een team terug te vinden in de grote middenmoot. Vooraf waren er afmeldingen wegens blessures van Chefrino en Remco, die beiden hun team vanaf de tribune aanmoedigden. Bart werd bereid gevonden het eerste bij te staan en zo kon begonnen worden aan de wedstrijd met 2 wissels.

Coach Kevin vergezeld met het ''masterbrein'' Toon hadden de beschikking over de volgende mannen Maikel (maar… maar… en wie hem kent weet dan genoeg), Egon (de man met de onnavolgbare hakbal), Hicham (terug van de ''lekke bal'' schorsing), Martijn (verdiend tijdens de rust zijn eigen show), Sofyan (de enige die geen megafoon nodig heeft), Bart (loopt 1 op 1) en Kay (publiekslieveling en insiders begrijpen deze..).

Veel woorden moeten we eigen niet aan deze wedstrijd besteden, het was een wedstrijd waarbij men veelal achter de feiten aan liep. ZVV Awt-Gelaen kwam gedurende de wedstrijd steeds achter en waar voorin enkele kansen gemist werden, was het achterin vervroegd Sinterklaas. 

Ook dit hoort bij de topklasse en mocht de buitenwacht ons tot de favorieten voor de bovenste plaatsen rekenen, blijkt dat wanneer er personele problemen zijn en dan ook nog niet ons eigen niveau wordt behaald het gewoon tegen iedere tegenstander moeilijk wordt. Dit gegeven is helemaal niet erg, 11 november staat gewoon de volgende pot op het programma, de neuzen dezelfde kant op, omschakeling verzorgen en respect voor eenieder, dan volgend de punten vanzelf.

Statistieken:
9e minuut 0-1 F. Halim;
12e minuut 1-1 Hicham Igffa;
13e minuut 1-2 A. Sahin;
28e minuut 2-2 Bart Zelis;
29e minuut 2-3 A. Grad;
31e minuut 3-3 Martijn Lemmens;
37e minuut 3-4 S. Estesham-Rassi;
49e minuut 4-4 Hicham Igffa.
Gele kaart: Kay Claessen
Toeschouwers: 60.

Wist u dat?
- het scorebord en het geluid werkten voor het eerst dit seizoen?
- de doelpuntenmachine van afgelopen vrijdag stiekem gemist werd?
- de druk op de coach inmiddels toeneemt?
- Toon zich wellicht om deze reden inmiddels voor 11 november heeft afgemeld?
- het 2e zaterdag een gooi gaat doen naar het clubkampioenschap?
- zij zaterdag moeten spelen om 19:00 uur in Beek?
- zij het mansluujkienen van de Awt Prinse eigenlijk belangrijker vinden?
- dat het zaalvoetbal alleen een reden is om thuis weg te komen en ''effe'' te kunnen kienen?