ZVV Awt-Gelaen 1 (competitie) en 2 (beker) winnen beiden op maandagavond

Geplaatst 26 nov. 2013 04:15 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:45 bijgewerkt ]
Aangezien uw verslaggever zowel bij het eerste, thuis tegen FSG 2 om 20:00 uur als bij het tweede, uit tegen Adveo 2 om 21:00 uur aanwezig was kunnen we de wedstrijdverslagen combineren, want zo vaak komt het niet voor dat beiden teams op dezelfde avond spelen en zeker niet op een maandagavond.

Allereerst team 1 dat met dezelfde samenstelling als afgelopen vrijdag aantrad tegen FSG 2 uit Geleen-Noord. De samenstelling van FSG 2 was wel wat veranderd want het eerste was immers vrij en blijkbaar waren 2 spelers van het eerste bereid gevonden uit te helpen.. Afgezien van wat inefficiënte bewegingen en willen laten zien iets met een bal te kunnen, was de meerwaarde ervan ver te zoeken. De ''Awt-Gelaense no nonsense'' aanpak werkt daarentegen prima en een Sinterklaascadeautje werd door Chefrino uitgepakt 1-0 en tevens de ruststand. Na rust eenzelfde spelbeeld, de verdediging stond sterk en keeper John bleek een meer dan waardige vervanger van Maikel in het doel en hield zowaar de nul, altijd heerlijk voor een keeper/ ploeg. Er werd nog 2x gescoord (Hicham en Chefrino) hetgeen de 3-0 eindstand betekende en tweemaal winst tegens Geleen-Noord in 4 dagen tijd, 6 punten!

Dan de boys van het tweede die zoals gezegd aan moesten treden voor de beker tegen Adveo 2, een team dat in de 2e klasse speelt en dus 2 klasses hoger speelt dan ons. Na eerder in de beker verloren te hebben van eveneens een 2e klasser de Kilo, werd het tactisch plan, ook gezien het geringe aantal spelers van 6 personen aangepast. Na enkele minuten scoorde Adveo 2 al en keek ZVV Awt-Gelaen 2 al tegen een 1-0 achterstand aan. Toch door de meegegeven tactiek bleef men rustig en werd de rust bereikt via doelpunten van Rozanno en Michel  met een 1-3 stand. Na rust stond de verdediging nog steeds sterk, via blokkeringen van Robby en Kevin en mocht er al een bal richting doel verdwijnen stond showkeeper Frank zijn mannetje. Uiteindelijk erd er met 1-4 knap gewonnen in wellicht de beste wedstrijd van het seizoen.

Wist u dat?
- Remco wederom DJ van dienst was?
- Toon weer op zijn vertrouwde stekkie in de Wilhelmien zat?
- Uhm ik bedoel op de bank zat? Wilhelmien was pas later..
- Bart, Martijn en John hun lichaam goed weten te gebruiken?
- de spelers van FSG 2 hier anders over denken?
- wederom 60 supporters de weg naar Glanerbrook wisten te vinden?
- Bryan tot eigen afgrijzen niet wist te scoren?
- Frank een opvallende verschijning in het doel was?
- Rozanno een snelle leerling is?
- het tweede aanstaande zaterdag, 30 november om 17:00 uur thuis speelt?
- het eerste aanstaande maandag, 2 december om 20:00 uur thuis speelt?
- woensdag 27 november jaarvergadering is om 19:00 uur in de Wilhelmien?
- Ruud op deze feiten werd gedrukt door zijn eigen e-mail?