Wederom gelijkspel voor gehavend ZVV Awt-Gelaen

Geplaatst 13 nov. 2013 23:36 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:45 bijgewerkt ]
Op de 11e van de 11e moest ZVV Awt-Gelaen aantreden tegen FC Tumudo uit Maastricht en waar men dan denkt dat juist de ploeg uit Maastricht niet compleet was bleek het tegendeel. FC Tumudo trad aan met liefst 9 spelers en ZVV Awt-Gelaen miste 3 spelers, keeper Maikel en captain Remco waren geblesseerd en Hicham had verplichtingen op het werk. Ter vervanging werden uit ''het dreamteam ZVV Awt-Gelaen 2'' Bart als keeper en Kevin aan de selectie toegevoegd.

Ondanks het numerieke overwicht van FC Tumudo deed ZVV Awt-Gelaen niet voor de tegenstander onder deze wedstrijd. Door een doelpunt van Chefrino werd de rust bereikt met een 1-0 voorsprong.

Na rust kwam ZVV Awt-Gelaen op achterstand door een afstandschot wat niet afdoende gekeerd kon worden waardoor de rebound erin vloog en een gelukkige treffer waarbij de achterhoede niet doortastend genoeg optrad. Toch bleef ZVV Awt-Gelaen de betere kansen houden en een daarvan werd door Chefrino verzilverd. ZVV Awt-Gelaen had de winst binnen handbereik maar bij Egon stond de paal in de weg, Martijn had wellicht meer tijd dan hij zelf had gedacht, slecht uitspelen van een 4 tegen 3 situatie wegens gele kaart en Chefrino werd door de goed leidende scheidsrechter een penalty onthouden.

Als telt niet in (top)sport maar wat als we compleet waren geweest? We zullen het nooit weten, maar ZVV Awt-Gelaen speelde gewoon een degelijke wedstrijd met het derde gelijkspel op rij. Dan moet het de komende twee wedstrijden maar gebeuren met een dubbel programma tegen FSG 2 uit Geleen-Noord, maar om positief af te sluiten we blijven ongeslagen!

Wist u dat?
- Kevin Meijer inmiddels Mr. Gelijkspel genoemd wordt?
- Bart de werm bitterbel in de Wilhelmien wel klem had?
- Soufyane Lourdeszalf op zijn rug kreeg gesmeerd?
- Remco een ijzersterke DJ is?
- Egon dacht dat de aanvoerdersband hem niet zou passen?
- Kay zorgvuldig zijn haren deed in het kleedlokaal voor aanvang wedstrijd?
- Chefrino commentaar kreeg van de scheidsrechter over zijn schoenen?
- het publiek om Kevin, de topscoorder van de beker vroeg in laatste 5 minuten?
- Martijn verplicht een week met de bus moet, zodat hij hierop kan wachten?
- nu alleen nog maar de ''mansluujzitting'' telt aanstaande zondag in Awt-Gelaen?!