Archief‎ > ‎Archief 2013-2014‎ > ‎

Brief club van 50 seizoen 2013-2014

Geplaatst 26 jul. 2013 05:36 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:37 bijgewerkt ]
                                                            Awt-Gelaen, juli 2013
Betreft: Sponsoring club van 50 ZVV Awt-Gelaen

Beste sponsor,

Het sportief succes met promotie naar de topklasse ligt nog maar net achter ons of de blik moet alweer vooruit worden gericht naar het komende seizoen.

In het komende seizoen liggen er weer voldoende uitdagingen op ons te wachten. Sportief gezien zal ons eerste team aantreden op het 3e niveau van Nederland en zal het ons tweede team lukken promotie af te dwingen naar de 3e klasse?

Zoals u al in de trompetter in juni heeft kunnen lezen komt ZVV Awt-Gelaen terug naar huis en wel naar Glanerbrook en wie wil nu niet komen kijken naar attractief voetbal in een sfeervolle sporthal. De uitdaging voor de vereniging om de tribunes (nog) voller te krijgen en zowel de wedstrijden als de sfeer de uitstraling te geven die wij voor ogen hebben. 

We zijn met ZVV Awt-Gelaen op de goede weg en dankzij uw steun is ZVV Awt-Gelaen gegroeid tot een vereniging, waar met respect over gesproken wordt en daarnaast andereactiviteiten organiseert waar mensen graag bij willen zijn, ook al geven ze niet veel om voetbal en dat is een compliment voor onze vereniging.

We hopen ook het komende seizoen weer op uw steun te mogen rekenen, want naast de contributies bent u, de club van 50 de grootste inkomstenbron van onze vereniging. In tegenstelling tot veldvoetbalverenigingen hebben zaalvoetbalteams geen eigen kantine en dienen de kosten van bijvoorbeeld zaalhuur en de KNVB op een andere wijze gedekt te krijgen.

Wilt u ook het komend seizoen 2013-2014 een bijdrage leveren aan het zowel sportief als recreatief succes van ZVV Awt-Gelaen verzoeken wij u vriendelijke bijgevoegde factuur te voldoen en 50 euro over te maken naar 15.74.98.786 ten name van ZVV Awt-Gelaen ofwel contant bij de bestuursleden Paul Hendriks, Ger Rademakers, Kevin Hendriks of Ton Raven.

Met vriendelijke groet, 

Bestuur ZVV Awt-Gelaen
Paul, Ger, Kevin en Ton.

Comments