Archief‎ > ‎Archief 2012-2013‎ > ‎Wedstrijdverslagen‎ > ‎

ZVV Awt-Gelaen verslaat (ex)koploper Adveo

Geplaatst 10 okt. 2012 11:13 door Ralph Evertz   [ 10 okt. 2012 11:13 bijgewerkt ]
Afgelopen maandag stond het competitietreffen tegen Adveo op het programma, een team wat al jaren meedoet in de hoofdklasse om de bovenste plaatsen en al geruime tijd met een vaste samenstelling speelt, hetgeen ook de kracht van dit team is.

Coaches Mike en Jeroen hadden de volgende spelers tot hun beschikking: Nicky (had volgens insiders een Oscar Moensje), Kevin (had vanavond 2 wedstrijden 1 tegen Adveo om 19:30 uur en 1 in de SZC competitie om 21:30 uur, de 1e werkelijk dramatisch en de 2e fantastisch, blijkbaar verkeerde prioriteiten gelegd…), Bart (had hetzelfde aantal wedstrijden als Kevin, alleen was zijn invulling in ieder geval de 1e wedstrijd een stuk beter), Remco (zag zijn werklust deze week beloond met ook nog goed verzorgd voetbal en speelde zijn beste wedstrijd van het seizoen), Martijn (de durf begint eruit te komen en werd beloond met fraaie ‘’FIFA’’ treffers), Chefrino (als hij nu nog terug gaat verdedigen wordt hij onmisbaar voor het team, aanvallend weer sterk) en Jordie (dit keer de rust zelve geen geel, maar zelfs zijn 1e competitietreffer).

De eerste helft werd bij vlagen er heel aardig gevoetbald door ZVV Awt-Gelaen maar enkele inmiddels beruchte omschakelmomenten  werd door Adveo genadeloos afgestraft, vrij vertaald van de 6 kansen maakten zij er 4 en ZVV Awt-Gelaen eentje minder hetgeen resulteerde in een 3-4 ruststand.

In de tweede helft een sterker ZVV Awt-Gelaen, dat met uitblinkers Remco en Martijn ten strijde trok. Binnen 5 minuten werd de stand naar een 6-4 voorsprong getild en werd de voorsprong op wilskracht en enkele goede reddingen van Nick over de streep getrokken. De uiteindelijke 7-5 overwinning was een verdiende en een goede opsteker voor de rest van de competitie.

- Kevin de tas van Nick met inhoud was vergeten;
- hij werkelijk zonder tas aanwezig was;
- Bart van mening is dat de eerste vrije trap altijd dwars door een muur moet;
- Martijn in de lucht ijzersterk is;
- Jeroen verkeerd wordt begrepen door Bart of andersom;
- Ger de doelpuntenmakers ijzersterk had genoteerd;
- hij alleen de achternaam van zijn eigen werknemer Kivit (Kievit) niet kan spellen:
- Kevin in de 2e wedstrijd 4 doelpunten en 3 assist op zijn naam had;
- dit na de 1e wedstrijd nauwelijks te geloven is;
- hij volgens de coach ook een dagje ouder wordt…;
- Jordie gezien het aantal noppen in zijn been ook op het veld aktief is;
- we volgende week maandag de 15e voor de beker spelen tegen 1e klasser Holtum om 19:30 uur in sporthal Kleesj.