Archief‎ > ‎Archief 2012-2013‎ > ‎Wedstrijdverslagen‎ > ‎

ZVV Awt-Gelaen promoveert naar TOPKLASSE

Geplaatst 30 mei 2013 04:38 door Ralph Evertz   [ 30 mei 2013 04:38 bijgewerkt ]
In de beslissingswedstrijd tegen Zv Weert is ZVV Awt-Gelaen in het debuutjaar van de hoofdklasse erin geslaagd te promoveren via de nacompetitie naar de topklasse, een ongekende prestatie om trots op te zijn.

De volgende mannen schreven geschiedenis voor ZVV Awt-Gelaen: de technische staf Mike (had nog 3 wissels weten te vinden), Jeroen (uitstekende bidonvuller) en de spelers Nick (werm bitterbel), Kevin (speelde zijn afscheidswedstrijd voor team 1), Remco (der Awt-Gelaense bomber), Bart (''slidingback'' / kan niet zonder Kevin dus volgt hem naar team 2), Chefrino (kappen, draaien in willekeurige volgorde), Wesley (duracell boy), Dave (Zlatan) en Maikel (pupil van de week). Jordie en Martijn waren wegens vakantie niet aanwezig.

In een ongekend spannende wedstrijd won ZVV Awt-Gelaen uiteindelijk met 5-4 in de laatste minuut, door een treffer van Remco terwijl het door een gele kaart van Dave zelfs met een man minder speelde.

Foto's van het feest na afloop in de Wilhelmien werden gemaakt door Noël Strech van SDM Services en volgen op korte termijn.

De afsluitende sponsoravond / feestavond staat gepland op zaterdag 8 juni vanaf 20:00 uur in ons clubcafé Wilhelmina, u bent allen van harte welkom.

- de Apollohal ongetwijfeld de meest sfeerloze sporthal van Limburg moet zijn?
- Melick op de heenweg dik een half uur rijden is maar terug nog niet de helft?
- Paul ook de weg binnendoor naar Melick weet?
- Remco als captain de beker verkreeg uit handen van voorzitter Paul?
- Ger de welbekende toeter, clubvlag en fakkels weer van stal had gehaald?
- Mike zijn eerste titel als coach in de wacht sleepte?
- Nick zijn eerste titel in de zaal pakte?
- Bart en Kevin op hun hoogtepunt stoppen?
- Wesley de hapjes wel kon waarderen in de Wilhelmien?
- we 2x in ondertal gescoord hebben?
- als Chefrino het echt niet meer weet een bal afgeeft?
- we de trouwe supporters ontzettend bedanken voor hun steun het afgelopen seizoen?
- vooral Kevin, Bart en Remco de foto's vrezen die in de Wilhelmien zijn gemaakt?