Archief‎ > ‎Archief 2012-2013‎ > ‎Wedstrijdverslagen‎ > ‎

ZVV Awt-Gelaen neemt revanche op ZVV Neerbeek

Geplaatst 7 mrt. 2013 05:34 door Ralph Evertz   [ 7 mrt. 2013 05:34 bijgewerkt ]
ZVV Neerbeek loopt als vereniging een aantal jaren voor op ZVV Awt-Gelaen, er zijn programmaboekjes, ''contra posters'', muziek in de warming up, goede organisatie en een wekelijks goed gevulde tribune voor hedendaagse tijden. Op het gebied van spelerspotentieel zijn de verhoudingen omgedraaid en ontbreekt het de ploeg uit Neerbeek eigenlijk aan creativiteit en speelt men graag op de counter/ omschakeling. 

De thuiswedstrijd tegen ZVV Neerbeek in het begin van het seizoen was zo'n wedstrijd waarbij ZVV Awt-Gelaen de betere ploeg was, maar de keeper alle ballen pakte en de eigen omschakeling te wensen over liet met een 1-3 verlies tot logisch vervolg. In sporthal de Haemen in Beek waren de rollen omgedraaid, ondanks het feit dat ZVV Awt-Gelaen slechts 1 wissel had. Vanaf het begin bepaalde ZVV Awt-Gelaen het spel, zonder zelf te gretig in de aanval te willen gaan. Via Martijn werd met een fraaie punter de score geopend 0-1, een wereld van verschil als je tegen ZVV Neerbeek voor of achter komt. De score werd middels een fraaie vrije trap door Martijn verdubbeld en het scenario werd mooier. Toch deed ZVV Neerbeek in de persoon van Frank Wingefeld nog iets terug een hard schot werd door Nicky te laat gezien en de rust werd met een 2-1 tussenstand gehaald.

Na de rust is ZVV Awt-Gelaen niet echt meer in de problemen geweest, wel had het geluk dat een handsbal in de eigen cirkel van Kevin niet als opzettelijk werd bestempeld, anders had het zomaar gelijk kunnen staan. Dit was ook het laatste wapenfeit van ZVV Neerbeek. Chefrino bepaalde de eindstand op 3-1 met een laag schot wat de keeper verraste. De eindstand had nog vele malen hoger kunnen/ moeten uitvallen, maar niemand die hier achteraf echt om maalde, een sterke teamprestatie werd beloond met drie punten in een ''zespuntenduel''. Volgende week de volgende test in de strijd om het kampioenschap dan wacht ZVVM Campus 2, die optimaal geprofiteerd hebben van het terugtrekken van Klein Arsenal 2, zij hadden ervan verloren en wij gewonnen. Het leverde ZVV Awt-Gelaen de eerste periodetitel op, maar het verloor 3 punten in de strijd om het kampioenschap. Deze rekening moet komende maandag, thuis om 19:30 uur sporthal Kleesj even vereffend worden!     

Wist u dat? 
- Nicky zeer dichtbij was met het scoren van een doelpunt door een bijna perfecte uittrap?
- Chefrino dacht dat hij opgejaagd werd omdat hij veel publiek hoorde en toen maar snel schoot?
- Toen hij zich omdraaide het tegendeel bleek waar te zijn en Martijn verbaasd naast hem liep?
- Wesley de truccendoos langs de lijn opengooide?
- Kevin door de afwezigheid van Remco de gelegenheidsaanvoerder was?
- Jeroen als kersverse vader blij was even thuis weg te zijn?
- Mike veel oude bekende trof in Beek?
- De scheids van alles zag de laatste minuten?
- Maar als je voor staat dit alleen maar op de lachspieren werkt?
- De eerste periodetitel uit de clubhistorie winnen leuk is maar…
- Het komende maandag pas echt om de knikkers gaat?!
Comments