Archief‎ > ‎Archief 2012-2013‎ > ‎Wedstrijdverslagen‎ > ‎

ZVV Awt-Gelaen naar finale voor promotie naar topklasse

Geplaatst 14 mei 2013 01:41 door Ralph Evertz   [ 14 mei 2013 01:41 bijgewerkt ]
Gisteravond stond de return op het programma in de nacompetitie voor promotie naar de topklasse tegen goede buur ZVV Neerbeek. Het was alweer de vierde ontmoeting tussen beide teams dit seizoen en daar waar het de vorige week nog spannend was met een 6-5 overwinning voor ZVV Awt-Gelaen was het gisteravond wat eenvoudiger en werd ZVV Neerbeek met 2-6 aan de kant gezet. ZVV Awt-Gelaen speelt de finale voor promotie naar de topklasse tegen Zv Weert welke verassend Adveo uitschakelde. Wanneer deze wedstrijd gespeeld gaat worden en waar is op moment van schrijven nog niet bekend, maar zal spoedig op onze website en twitter @ZVVAwtGelaen bekend worden gemaakt.

Op de geblesseerde Bart na kon ZVV Awt-Gelaen beschikken over een fitte selectie. Ditzelfde gold ook voor ZVV Neerbeek die zelfs 4 wissels ter beschikking hadden. Na een afwachtend begin waarbij Neerbeek het meeste balbezit had, was het bij de eerste beste kans voor Martijn meteen raak 0-1. Helaas kon ZVV Awt-Gelaen niet lang van deze voorsprong genieten, Chefrino had de spelregels niet geheel goed begrepen en speelde terug op Nick die de bal al eens gehad had, met een vrije trap tot gevolg die uiteindelijk tot de 1-1 leidde. Lang bleef het echter niet spannende want de twee uitblinkers van gisteren Remco en Martijn scoorden beiden één keer waardoor de rust met een 1-3 tussenstand bereikt werd.

Het geloof bij ZVV Neerbeek (met ook de 6-5 nederlaag van de eerste wedstrijd in gedachte) nam in de tweede helft zichtbaar af en snelle treffers van wederom Remco en Martijn maakte het er voor de thuisclub niet beter op. Ondanks alle goede bedoelingen en enkele arbitrale beslissingen gebeurde er nog maar weinig in het restant. Neerbeek wist nog eenmaal via Koen Hendrikx het net te vinden en Chefrino bepaalde de eindstand op 2-6.

- Nick in de eerste helft bij een vrije trap bijna getorpedeerd werd?
- Remco overal wel een voet / punter tegen kreeg?
- Wesley overal mocht lopen?
- Jordie weer ouderwets gedreven was?
- Martijn het publiek liet smullen?
- Chefrino recordhouder gele kaarten van de club is?
- Kevin binnen 3 seizoenen op koers ligt voor de derde promotie op rij?
- Zv Weert dit seizoen al in de topklasse aktief was?
- Paul en Remco de Wilhelmien onveilig gemaakt hebben?
- Vrijdag de receptie in ''de boew'' plaats zal vinden van onze schutterskoning Ton Raven vanaf 20:00 uur?
- ze bij het sympathieke Neerbeek ook programmaboekjes hebben? (zie foto).