Archief‎ > ‎Archief 2012-2013‎ > ‎Wedstrijdverslagen‎ > ‎

ZVV Awt-Gelaen kan geen vuist maken tegen de Gastronoom

Geplaatst 18 jan. 2013 00:46 door Ralph Evertz   [ 18 jan. 2013 00:46 bijgewerkt ]
Afgelopen maandag speelde ZVV Awt-Gelaen een thuiswedstrijd tegen de Gastronoom uit Neer. Het uitduel werd eerder na een doelpuntrijk duel met 7-10 gewonnen. Maandagavond verliep minder voorspoedig, de Gastronoom wilde niet en ZVV Awt-Gelaen leek wel niet veel beter te kunnen, waardoor de wedstrijd eindigde in een 5-5 gelijkspel.

Aanvallend ging de bal in een te laag tempo rond en werden acties uit stilstand gemaakt, waardoor de zeer zeker aanwezige aanvallende kwaliteiten niet optimaal benut konden worden. Verdedigend werden er op zijn zachts gezegd aparte tegendoelpunten geïncasseerd, 4 van de 5 werden ongelukkig van richting veranderd. Wisselvalligheid kenmerkte deze wedstrijd en waar normaal gezien de individuele klasse nog wel eens de doorslag kan geven bleef deze afgelopen maandag uit.

Komende maandag nieuwe ronde, nieuwe kansen in de verste uitwedstrijd van het seizoen in Helmond tegen Klein Arsenal 2. De vraag is of onze trouwe uitsupporters, ook deze sporthal weer weten te vinden. Om positief af te sluiten klom ZVV Awt-Gelaen ondanks het gelijke spel naar de gedeelde koppositie omdat koploper Inter' 80 thuis verloor van Adveo en werd maandag wederom bewezen dat in deze competitie iedereen van iedereen kan winnen.

- Nicky voor het eerst een assist afleverde?
- Remco zo waar het eerste doelpunten met het hoofd heeft gescoord voor ZVV Awt-Gelaen dit seizoen?
- Bart rechtstreeks vanuit Tenerife werd ingevlogen voor deze wedstrijd?
- Wesley latje tik heeft gedaan?
- Jeroen nog slechts enkele weken verwijderd is van zijn vaderschap?
- Kevin hem alvast voorbereide op het ergste?
- Chefrino zichzelf opstelde aan begin van de 2e helft?
- waardoor we met 6 man stonden ipv 5?
- de harde kern, ''het Gaia Park'' beloond werd voor hun trouwe komst?
- Martijn in samenwerking met Tom ook weer beelden van de wedstrijd in elkaar zetten?
- Mike in ieder geval ook komend seizoen aan het roer staat van het vlaggenschip?
- Jordie het hier niet mee eens is?