Archief‎ > ‎Archief 2012-2013‎ > ‎Wedstrijdverslagen‎ > ‎

ZVV Awt-Gelaen doet zichzelf tekort

Geplaatst 3 dec. 2012 02:54 door Ralph Evertz   [ 3 dec. 2012 02:54 bijgewerkt ]

Als je van de 50 minuten zuivere speeltijd circa 40 minuten op de helft van de tegenstander speelt dan moet je eigenlijk gewoon winnen, helaas gold dat afgelopen maandag niet tegen SGB en evenmin tegen de Keelkampers 2 weken eerder. ZVV Awt-Gelaen heeft de kwaliteit om van iedere tegenstander in deze klasse te winnen, maar de overwinningen komen niet (meer) vanzelf.

Tegen SGB bleek net als tegen de Keelkampers dat men de doelpunten te makkelijk/ ongelukkig tegen krijgt en dat men vooral (te) veel kansen nodig heeft om doelpunten te maken, hetgeen een lastige combinatie is om wedstrijden te winnen. Afgelopen maandag had men een valse start door een 2-0 achterstand na ongeveer 10 minuten door 2 van die tegendoelpunten die niet bepaald door de kwaliteit van de tegenstander kwamen. SGB had zich ten opzichte van enkele weken eerder wel versterkt door Nicky Munz in de goal te zetten, het loopvermogen van Hicham en de rust van achteruit van Hassan Doudouh en speelde een degelijke eerste helft. ZVV Awt-Gelaen kwam na de aansluitingstreffer van Chefrino beter in de wedstrijd en dezelfde Chefrino miste nog voor rust DE kans op de 2-2 maar schoot wel de keeper letterlijk het licht uit de ogen, deze kon pas na 5 minuten blessuretijd verder.

Na rust een beter ZVV Awt-Gelaen dat na de eerste echte zaalvoetbalaanval terecht op 2-2 kwam door goed doorkomen van Bart Zelis. Daarna verzuimde ZVV Awt-Gelaen op voorsprong te komen, maar kwam zelfs op achterstand door een van richting veranderde vrije trap van Hassan. Een ouderwetse scrimmagegoal zorgde uiteindelijk voor de 3-3, de overwinningsgoal bleek te veel gevraagd.

- we wederom in het rood speelden?
- Remco wederom zo slim was deze mee te nemen omdat SGB ook lichtblauw had?
- de sporthal in Beek ingesmeerd was met stroop?
- de scheids een goede bekende was?
- deze dezelfde was als die uit Kerkrade?
- wordt vervolgd tegen FSG 3 komende maandag?