Archief‎ > ‎Archief 2012-2013‎ > ‎Wedstrijdverslagen‎ > ‎

ZVV Awt-Gelaen doet goede zaken

Geplaatst 22 mrt. 2013 06:09 door Ralph Evertz   [ 22 mrt. 2013 06:09 bijgewerkt ]
Door zelf middels een tumultueuze slotfase met 5-4 te winnen van DBSV uit Maastricht en door het verlies van concurrenten Campus 2 en Neerbeek heeft onze ploeg goede zaken gedaan met betrekking tot het kampioenschap.

ZVV Awt-Gelaen maakte het zichzelf moeilijk door een 3-1 voorsprong niet verder uit te bouwen naar 6-1 (en dat is nog zacht uitgedrukt), maar zelfs te verspelen tot een 3-4 achterstand (3 minuten voor tijd). Gelukkig kwam de terechte overwinning alsnog tot stand door treffers van Martijn en Chefrino in de ultieme slotfase. Het is in deze fase van de competitie niet belangrijk hoe je wint, als je maar wint, het verlies van de concurrenten benadrukt maar weer deze rare competitie waar werkelijk iedere week verrassende uitslagen zijn.

Met nog 4 wedstrijden te gaan: Adveo uit, FSG 3 thuis, Inter' 80 uit en ZVV Holz thuis hebben we het weer in eigen hand, een mooie gelegenheid om op het juiste moment consequent en standvastig te zijn om uiteindelijk het kampioenschap in de wacht te slepen.

- Nicky een assist had met een perfecte ''worp'';
- Chefrino de bal aannam en de mooiste van de avond maakte?
- Bart terug kwam van weggeweest, maar met een gele kaart en ''wisselkeep'' toch weer nadrukkelijk aanwezig was?
- Remco een sterke derde helft speelde in de Wilhelmien?
- Jordie een fantastische pegel produceerde die de keeper te machtig was?
- Kevin bij een 3-1 tussenstand dacht er rustig voor te kunnen gaan zitten?
- Mike gelijk kreeg van de scheidsrechter, maar ja wat koop je daarvoor?
- Martijn weer een treffer op zijn topscoorderslijst kon bijschrijven?
- Paul les gaf aan Noël in de Wilhelmien?
- enkele lesjes:
- voor zwanger te raken ''mot get gebeuren''?
- dae poster van ut kwajongconcours hubs se neet veur niks gekregen?
- dae dampende vulpen batteriën neudig haet?
- dat Robby eveneens van de partij was?