Archief‎ > ‎Archief 2012-2013‎ > ‎Wedstrijdverslagen‎ > ‎

ZVV Awt-Gelaen begint met gemakkelijke overwinning

Geplaatst 11 sep. 2012 11:05 door Ralph Evertz   [ 11 sep. 2012 11:05 bijgewerkt ]

Nadat afgelopen week de 1e competitiewedstrijd nog werd uitgesteld tegen de Gastronoom uit Neer begon maandagavond dan de competitie echt tegen 't Brökske. Vorig seizoen in de eerste klasse trof men deze tegenstander eveneens, thuis werd verloren en uit werd er gewonnen en hiermee een eerste stap richting het kampioenschap gezet.

Vorig seizoen is verleden tijd en de aanwezigen van afgelopen maandag konden aanschouwen dat ZVV Awt-Gelaen verschillende mutaties heeft ondergaan: coach Mike en assistent Jeroen zijn nieuw, Kevin, Remco, Jordie en Maikel zijn gebleven spelers en nieuw zijn Wesley Heijnen, Bart Zelis, Chefrino Eind en Martijn Lemmens.

De technische staf begon met de navolgende basisopstelling: Maikel (bevond zich meer op andere dan op eigen speelhelft), Bart (acties maken en laatste man zijn, zijn twee verschillende dingen), Jordie (geen verschil tussen veld en zaal mbt slidings), Remco (gedreven na eenzelfde sliding/ aanslag a la Affellay) en Chefrino (draaien, kappen, duizelig) en de mannen van de bank Wesley (kreeg spoedcursus zaalvoetbal van Mike), Kevin (oude stempel, simpel voetballen) en Martijn (alleen de beroemde Lemmens around the world ontbrak nog).

Het spelbeeld van de wedstrijd is gemakkelijk te omschrijven eenrichtingsverkeer naar het doel van doelman Rick Stultiens van 't Brökske. Mede door het ontbreken van enkele (basis)krachten bij 't Brökske werd het nimmer een echte wedstrijd en mocht men van geluk spreken dat ofwel het vizier of het overzicht niet op scherp stond bij ZVV Awt-Gelaen anders werden dubbele cijfers en de nul achterin ruimschoots behaald. Met rust was de stand 4-0, de eindstand geenszins geflatteerd 9-2.

Doelpuntenmakers: Chefrino 3x, Remco 2x, Martijn 2x, Bart en Kevin.

- de coach van 't Brökske met zijn 51 jaar ook meedeed?
- hij dit nog best verdienstelijk deed?
- het wachten is op het meespelen van Mike & Jeroen?
- de keeper van 't Brökske vandaag slidings moest incasseren, (vooral) uitdelen, scoren, vissen en zelfs zijn eigen doel ontwijken?
- de amusementswaarde van deze wedstrijd hoog was met diverse circusacts?
- de keerzijde hiervan is dat als het mislukt deze gelijk in aanmerking komen voor grootste sportblooper aller tijde?
- we enthousiaste supporters/ hooligans op de tribune hebben?
- de clubvlag en de gastoeter weer van stal gehaald moeten worden?
- de krant dinsdag een doelpunt te weinig noteerde?
- wederom Chefrino het slachtoffer was van dezelfde krant?
- Wesley de bidons leegmaakte, maar iets te kort bij de sensor van de douche stond?
- dit hem natte kleren opleverde?
- we maandag 17 september geen wedstrijd hebben in verband met het terugtrekken van Lake Valley?
- dit toch weer mooi minstens 100 km scheelt?
- we hierdoor wel pas 1 wedstrijd in plaats van 3 gespeeld hebben?