Archief‎ > ‎Archief 2012-2013‎ > ‎Wedstrijdverslagen‎ > ‎

Verdienstelijk gelijkspel bij ZVVM Campus 2

Geplaatst 3 okt. 2012 07:20 door Ralph Evertz   [ 3 okt. 2012 07:20 bijgewerkt ]

Afgelopen maandag stond de 3e competitiewedstrijd op het programma van ZVV Awt-Gelaen in een uitwedstrijd tegen ZVVM Campus 2 een team uit de Maastrichtse voetbaltempel sporthal Daalhof.

Al snel werd duidelijk dat ZVVM Campus 2 een beweeglijk team is met handige spelers en snelle combinaties en werd het verschil met de 1e klasse van afgelopen jaar wederom duidelijk. Coach Mike had vandaag het alleenrecht in de technische staf en had de navolgende basisopstelling/ spelers tot zijn beschikking: Nicky (bewijst een keeper met potentie te zijn en speelde een prima pot), Kevin (de scheids ondervond aan de lijve dat hij binnen 10 seconden van grootste vijand zijn grootste vriend werd), Jordie (een bal, ''apart'' volk en een scheidsrechter blijft een explosief mengsel), Remco (soms wat ongelukkig, maar blijft als teamspeler/captain wel er vol voor gaan) en Chefrino (haalt bijna dagelijks de krant, het is aan hem dit louter positief te krijgen). De sterke bank werd in eerste instantie bezet door Bart (kappen, draaien en omschakelen in welke volgorde moest dit ook alweer), Mark (had zichzelf in de krant kunnen schieten) en Martijn (het wachten blijft op de dadendrang, die hij wel degelijk bezit).

Na een aftastend begin met enkele kansen voor ZVV Awt-Gelaen was het toch ZVVM Campus 2 dat op voorsprong wist te komen door het onderscheppen van een pass van Remco werd de weg richting het doel geopend en het buitenkansje benut 1-0. Niet lang erna kreeg ZVV Awt-Gelaen een les in de omschakeling en stond zowaar 2-0 op het scorebord met slechts enkele minuten tot de rust. ZVV Awt-Gelaen kroop hierna meer uit de schulp en de druk op de tegenstander werd opgevoerd, een individuele aktie van Chefrino en vervolgens storend werk van hem leverde zowaar een 2-2 ruststand op.

Na rust had ZVVM Campus 2 steeds wat meer balbezit en werd veelvuldig de puntspeler ingespeeld en de beweeglijke mensen hier omheen zorgden voor veel gevaar, maar attent verdedigen of goed keeperswerk van Nick voorkwamen een doelpunt. Het was zelfs ZVV Awt-Gelaen dat op voorsprong wist te komen door een vlotte combinatie tussen Remco en Chefrino. Met nog enkele minuten te gaan verzuimde ZVV  Awt-Gelaen de wedstrijd dood te laten bloeden, onnodig werd nog balverlies geleden, te ver van het eigen doel gespeeld of simpelweg te weinig tijd gerekt met als gevolg dat de 3-3 vlak voor tijd wegens een (wederom) slecht omschakelmoment twee punten kostte.

Toch waren er velen lichtpuntjes en leert het team elkaar steeds beter kennen, maar zal het resultaat af en toe heilig verklaard moeten worden, dan is het maar wat minder attractief, want met een beetje meer rust stap je gewoon met 3 punten de spelersbus in!

- we er wederom niet in slaagden de sporthal in 1x te vinden?
- we bijna genoeg spelersvrouwen/ vriendinnen op de tribune hebben voor een team aan cheerleaders?
- mocht deze groep cheersleaders hierop willen trainen zij altijd met het secretariaat van ZVV Awt-Gelaen kunnen bellen?
- de aanstaande voorzitter Paul het langste in Maastricht verbleef van allemaal?
- dit te maken had met zijn auto die het bij de Geusselt begaf?
- hij enigszins doorgewaaid om 23:00 uur weer in de Wilhelmien werd gesignaleerd?
- Martijn en Chefrino rond die tijd weer met Fifa 2013 bezig waren?
- Bart en Jordie een zangduo gaan vormen?
- de kans groot is dat het een nummer met yellow zal worden, waarschijnlijk Yellow Submarine?
- Kevin bijna aan het duo werd toegevoegd, maar dit oploste met diplomatiek onderhandelen?
- Bart meerdere tegenstanders heeft geveld met kanonschoten?
- het waarschijnlijk aan de lijnen van de sporthal lag dat Mark de bal niet kon binnenhouden?
- Danielle een gasmasker nodig heeft bij het openen van de teamtas?
- we maandag 8 oktober tegen koploper Adveo spelen om 19:30 uur in sporthal Kleesj te Sittard?
- we u hierbij van harte uitnodigen!