Archief‎ > ‎Archief 2012-2013‎ > ‎Wedstrijdverslagen‎ > ‎

Gelijkspel in 1e bekerwedstrijd tegen ZVV Holtum

Geplaatst 18 okt. 2012 04:06 door Ralph Evertz   [ 18 okt. 2012 04:06 bijgewerkt ]

Inmiddels heeft ZVV Awt-Gelaen alweer vier competitiewedstrijden gespeeld en afgelopen maandag werd ook een begin gemaakt aan de bekercompetitie met wederom een thuiswedstrijd tegen ZVV Holtum. ZVV Holtum was naar eigen zeggen eindelijk weer eens compleet en speelt met jongens van GSV'28 en EVV en had gewoon een degelijke ploeg.

De technische staf werd wederom gevormd door Mike en Jeroen en zij beschikten over de navolgende spelers: Nick (was vooral tevreden met zijn eindelijk ontvangen spullen), Bart (een goede voetballer is maar de handleiding ontbreekt), Remco (gaat de cursus volgen ''hoe schud een aanvoerder zijn team wakker''), Chefrino (ouderwetse Pietje Pegel), Jordie (krijgt de komende weken volledig de tijd zich op de zaal te richten), Martijn (oersterk in de vrije trappenvariant) en Kevin (speelde simpel en ouderwets degelijk en pikte zowaar een vrije trap goal mee).

Deze wedstrijd werd vooral gekenmerkt door standaardsituaties, ZVV Awt-Gelaen scoorde uit 3 vrijetrappen: Martijn stond volledig vrij, Kevin had een bekeken schuiver in de lange hoek en Chefrino alias Pietje Pegel zag de keeper met zijn ogen knipperen en hoorde de bal achter zich in het net ploffen. Tot zover het goede nieuws, over het slechte nieuws zullen we kort zijn maar uw verslaggever wil het erop houden dat de communicatie, de onderlinge afspraken en de factor ''het begint bij eigen mentaliteit en werklust'' voor verbetering vatbaar zijn. Uiteindelijk werd en 4-2 voorsprong verspeeld en deed ZVV Awt-Gelaen zichzelf en het publiek tekort door met een 4-4 gelijkspel af te sluiten. Komende week komt koploper Inter'80 uit Tegelen op bezoek, benieuwd of ZVV Awt-Gelaen als team de koploper kan bestrijden kom dan maandag 22 oktober om 19:30 uur naar Sporthal Kleesj te Sittard, de entree is (uiteraard) gratis.

Wist u dat?
- Kevin bij gebrek aan sokken zijn medespelers vroeg eens thuis in de kast te kijken?
- Al snel bleek dat hij zelf afgelopen week een paar sokken had aangehouden en het dus bij hem zelf in de kast lag?
- We na afloop een penaltyserie genomen hebben?
- Nick eerst zelf scoorde en vervolgens een pingel pakte waardoor uiteindelijk met 5-4 ''gewonnen'' werd?
- Zef Cloots als trouwe supporter voor de eerste maal zijn opwachting maakte?
- Hij uiteraard met de spelersbus werd opgehaald en hij uiteraard zijn supportersjaal had omgedaan?
- Jeroen ook is voorzien van de juiste kledingmaten?
- Assistent scheidsrechter B. uit S. zichzelf weer eens meerdere malen in de spotlight zette?
- Jordie zijn favoriete kleur heeft veranderd van geel naar rood?
- Hij zich gewoon stiekem op de zaal wenst te specialiseren?
- We het hoogste aanwezige aantal spelersvrouwen hebben van de Westelijke Mijnstreek?
- Ze meer dan welkom zijn en hun vriendinnen ook!