Archief‎ > ‎Archief 2012-2013‎ > ‎Wedstrijdverslagen‎ > ‎

Driepunter tegen buren uit Geleen-Noord

Geplaatst 5 dec. 2012 01:34 door Ralph Evertz   [ 5 dec. 2012 01:34 bijgewerkt ]

Afgelopen maandag was FSG 3 uit Geleen-Noord de tegenstander, dit team stond vooraf 3 punten voor op ZVV Awt-Gelaen, maar had daarvoor wel een wedstrijd meer nodig. ZVV Awt-Gelaen kon na 2 gelijke spelen op rij wel weer een overwinning gebruiken. Zonder dat uw verslaggever erbij was kan er wel een klein verslag gemaakt worden wat uw verslaggever via diverse media en (telefoon)gesprekken ter ore is gekomen.

Vooraf waren er 3 afwezigen: Remco en Martijn waren geblesseerd en Kevin was aan zijn verstandskies geholpen en kon evenmin meedoen. Als vervangers werden good ''old'' Mark Meijs en de debuterende Tom Stoffers bereid gevonden het team uit te helpen.

De eerste helft verliep op en neer en mede door in te gaan op verschillende provocaties leidde FSG 3 met 2-1 nij rust. In de rust moest voorzitter Paul zijn debuut maken als coach omdat Mike door de scheidsrechter naar de tribune werd verwezen. Paul wist de manschappen tot bedaren te brengen en na rust was ZVV Awt-Gelaen heer en meester en won door 6! doelpunten van Chefrino uiteindelijk met 3-6.

- Nicky wederom een goede partij keepte?
- Bart als aanvoerder speelde EN vooral met rugnummer 7 speelde?
- het publiek een wedstrijd met een hoge amusementswaarde kende?
- Jurylid Ger de amusementswaarde een cijfer 8,5 gaf?
- Mark een ware teamspeler is?
- Hij wel aan het infuus kon na de wedstrijd?
- Tom zich eveneens schikte in zijn rol, maar toch maar mooi zijn debuut voor ZVV Awt-Gelaen heeft gemaakt?
- we komende week om 19:30 uur in Maastricht spelen tegen DBSV?
- zij maandag met 3-9 wisten te winnen bij SGB waar wij gelijk speelden?