Archief‎ > ‎Archief 2012-2013‎ > ‎Wedstrijdverslagen‎ > ‎

Details bepalen winst of verlies

Geplaatst 13 mrt. 2013 02:00 door Ralph Evertz   [ 13 mrt. 2013 02:00 bijgewerkt ]
ZVVM Campus 2 kwam afgelopen maandag als koploper naar sporthal Kleesj, maar had wel een wedstrijd meer gespeeld dan ZVV Awt-Gelaen. In de 2e periode had de ploeg uit Maastricht nog alles gewonnen en was dus aan een goede serie bezig. De strijd om de koppositie werd maandagavond beslist op details en net deze details kun je op een training leren, hetgeen de ploeg uit Maastricht veelvuldig doet en ZVV Awt-Gelaen nog niet een keer heeft gedaan.

ZVV Awt-Gelaen kende de nodigde personele problemen Remco en Bart waren geblesseerd en Jordie had verplichtingen op het werk. Zodoende werd good old Roy de Vos van stal gehaald om de Geleense ploeg te versterken.

Liefst 3x had ZVV Awt-Gelaen een man meer dan de tegenstander, maar het kon nooit echt gevaarlijk worden, de bal werd te langzaam naar elkaar toe gespeeld  en de ZVVM Campus stond ook simpelweg goed. Daar waar het ZVV Awt-Gelaen niet lukte om met een man meer te scoren deed ZVVM Campus dit wel en werd de voorsprong teniet gedaan. De gele kaart werd wel erg laat door de scheids gegeven en was wellicht onnodig. De rust werd met een 1-2 achterstand bereikt.

Kort na rust kende ZVV Awt-Gelaen eigenlijk de beste periode en middels ''pannakoning Wesley'' door een vrije trap en Chefrino stond er weer een voorsprong op het bord. Vervolgens werden 2 a 3 grote kansen gemist waardoor de wedstrijd wel in het slot had kunnen/ moeten vallen. ZVVM Campus scoorde weer twee typerende treffers eenmaal door de benen van de sterk keepende Nicky en eenmaal via 2 benen van ZVV Awt-Gelaen en onderkant lat… (tja we krijgen inderdaad patent op dit soort tegentreffers). De 3-5 was uiteindelijk voor de statistieken en de eindstand.

Moraal van het verhaal kan in wist u dat verwoord worden: wist u dat?
- ZVV Awt-Gelaen maar 1 wissel had?
- ZVV Awt-Gelaen meer veldvoetballers heeft?
- Conditioneel gezien dit het laatste kwartier was te merken?
- 2 wedstrijden in 2 dagen pittig is?
- ZVVM Campus beschikt over ''echte'' zaalvoetballers die veel samen trainen?
- een man meer op een man minder lijkt?
- de nootjes in de Wilhelmien weer ouderwets goed smaakten?
- Bart, Remco en Noël behoorlijk wat ''aparte'' plaatjes op hun telefoon hebben?
- we komende week wederom om 19:30 uur thuis spelen ditmaal tegen DBSV?