Archief‎ > ‎Archief 2012-2013‎ > ‎Mededelingen‎ > ‎

ZVV Awt-Gelaen in het nieuw

Geplaatst 10 jun. 2013 02:43 door Ralph Evertz   [ 10 jun. 2013 02:43 bijgewerkt ]
ZVV Awt-Gelaen is aan een onstuitbaar lijkende opmars bezig, binnen drie seizoenen is ZVV Awt-Gelaen liefst vijfmaal gepromoveerd tot aan de topklasse, een prestatie waar niet alleen de eigen leden trots op zijn, maar ook supporters en sponsoren inmiddels met veel plezier en respect over praten.

Tijdens de jaarlijkse sponsoravond afgelopen zaterdag had het bestuur van ZVV Awt-Gelaen een verrassing in petto voor alle aanwezigen. Niet alleen werd het door Harry Schmeits ontwikkelde nieuwe logo gepresenteerd ook spelen beide teams van ZVV Awt-Gelaen vanaf komend seizoen in een nieuw tenue gesponsord door Rademakers Parket, zijn er nieuwe tassen gesponsord door Paramedisch Centrum Oud Geleen en zal Roeters Assurantiën op de nieuwe polo's vermeld staan. 

Komend seizoen verruilt ZVV Awt-Gelaen de speellocatie van Sittard naar Glanerbrook in het eigen Geleen eveneens een belangrijke stap voor een (Oud)Geleense vereniging. Het eerste team zal de thuiswedstrijden in de topklasse op maandagavond om 21:00 uur spelen en het tweede team in de vierde klasse op zaterdagmiddag om 17:00 uur. Doelstelling voor het komende seizoen is om nog meer belangstellenden naar de zaal te lokken en de huidige evenementen zoals onder andere het traditionele Lenders Mannenmode kwajongconcours in Café Wilhelmina te continueren voor de Oud-Geleense samenleving.