Archief‎ > ‎Archief 2012-2013‎ > ‎Mededelingen‎ > ‎

Ger Rademakers draagt de voorzittershamer over

Geplaatst 3 aug. 2012 01:56 door Ralph Evertz   [ 3 aug. 2012 01:57 bijgewerkt ]

Sinds de oprichting van ZVV Awt-Gelaen is Ger Rademakers de voorzitter van onze vereniging, mede dankzij zijn leiding is de club geworden tot hetgeen het nu is. Helaas is het succes van Rademakers Parket gelijk aan het groeiproces van ZVV Awt-Gelaen waardoor de keuze voor Ger steeds moeilijker werd tussen zijn passie het zaalvoetbal en zijn eigen zaak. Ger heeft besloten zijn volledige aandacht op Rademakers Parket te richten en dit een van de toonaangevende parketzaken van Limburg te maken. Wij als ZVV Awt-Gelaen zijn hem zeer dankbaar voor zijn gedane arbeid, passie en beleving en zullen op een passend moment en op de juiste wijze afscheid van hem nemen. Het is ZVV Awt-Gelaen wel gelukt dit boegbeeld voor de vereniging te behouden in de vorm van vice ‘’vieze’’ voorzitter en ongetwijfeld zal Ger veel te zien zijn bij wedstrijden van onze vereniging en andere activiteiten.

Nu resteert de vraag wie pakt deze voorzittershamer dan op? Het profiel voor deze functie was een bekende persoon in Oud-Geleen, beschikken over uitstraling en voldoende zaalvoetbalervaring en liefst ook nog op een niveau wat onze vereniging nastreeft, kortom een moeilijke keuze en een profiel waarin niet veel mensen passen. De nieuwe voorzitter van ZVV Awt-Gelaen heet Paul Hendriks. Bij veel lezers zal nu ongetwijfeld een belletje gaan rinkelen, maar voor de mensen die hem niet kennen: Paul heeft zowel als speler en als coach de hoogtijdagen van ZVV Meijers (van kienzaal de Meijer) meegemaakt en is daarnaast een graag geziene persoonlijkheid in Oud-Geleen en ons clubcafé.

Het bestuur zal verder worden aangevuld met Ton Raven de leider van het tweede elftal en zijn politieke en bestuurlijke ervaring zullen ZVV Awt-Gelaen eveneens naar een hoger plan moeten tillen.

Een en ander zal in de jaarvergadering van zaterdag 13 oktober 2012 om 20:00 uur in café Wilhelmina nader bekrachtigd worden, waarna het 5 koppige bestuur zal bestaan uit:

-          Paul Hendriks voorzitter;

-          Ger Rademakers vicevoorzitter;

-          Kevin Hendriks secretaris;

-          Sacha van Wissen penningmeester;

-          Ton Raven bestuurslid.