Archief‎ > ‎Archief 2012-2013‎ > ‎

Mededelingen

Op deze pagina vindt u alle mededelingen die van belang omtrent de zaalvoetbalvereniging Awt Gelaen.

ZVV Awt-Gelaen in het nieuw

Geplaatst 10 jun. 2013 02:43 door Ralph Evertz   [ 10 jun. 2013 02:43 bijgewerkt ]

ZVV Awt-Gelaen is aan een onstuitbaar lijkende opmars bezig, binnen drie seizoenen is ZVV Awt-Gelaen liefst vijfmaal gepromoveerd tot aan de topklasse, een prestatie waar niet alleen de eigen leden trots op zijn, maar ook supporters en sponsoren inmiddels met veel plezier en respect over praten.

Tijdens de jaarlijkse sponsoravond afgelopen zaterdag had het bestuur van ZVV Awt-Gelaen een verrassing in petto voor alle aanwezigen. Niet alleen werd het door Harry Schmeits ontwikkelde nieuwe logo gepresenteerd ook spelen beide teams van ZVV Awt-Gelaen vanaf komend seizoen in een nieuw tenue gesponsord door Rademakers Parket, zijn er nieuwe tassen gesponsord door Paramedisch Centrum Oud Geleen en zal Roeters Assurantiën op de nieuwe polo's vermeld staan. 

Komend seizoen verruilt ZVV Awt-Gelaen de speellocatie van Sittard naar Glanerbrook in het eigen Geleen eveneens een belangrijke stap voor een (Oud)Geleense vereniging. Het eerste team zal de thuiswedstrijden in de topklasse op maandagavond om 21:00 uur spelen en het tweede team in de vierde klasse op zaterdagmiddag om 17:00 uur. Doelstelling voor het komende seizoen is om nog meer belangstellenden naar de zaal te lokken en de huidige evenementen zoals onder andere het traditionele Lenders Mannenmode kwajongconcours in Café Wilhelmina te continueren voor de Oud-Geleense samenleving.  

ZVV Awt-Gelaen alias de Jopen pakt titel levend tafelvoetbal

Geplaatst 4 feb. 2013 23:30 door Ralph Evertz   [ 4 feb. 2013 23:30 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag stond voorafgaand aan het Awt-Prinsebal van de Uule in het Hubertushuis de 2e editie van het levend tafelvoetbalspel op het programma. ZVV Awt-Gelaen deed onder de noemer ''de Jopen'' (u mag raden waar dat voor staat) ook mee.

In de poule werden de mannen van 't veerde van FC Geleen Zuid met 2-1 en de mannen van C1000 Penders met 1-0 verslagen en werd de halve finale veilig gesteld. In deze halve finale tegen de Torenfeesten was het eenrichtingsverkeer, onder het motto we zijn er nu toch dus pakken die cup werd het 3-0.

In de finale stonden de mannen en één dame van de Schutterij tegen ZVV Awt-Gelaen tegenover elkaar een eigen doelpunt en een ouderwetse scrimmage leverde de 2-0 overwinning en dus de felbegeerde beker? bonnen? op ;-)

Voor een sfeerimpressie bekijk de foto's van Marcel Bachus op www.awtprinseuule.nl
ZVV Awt-Gelaen huldigt de nieuwe prinsen van de Uule

Geplaatst 21 jan. 2013 23:23 door Ralph Evertz   [ 21 jan. 2013 23:23 bijgewerkt ]

Een traditie waarmee het afgelopen jaar gestart werd, is dit jaar voorgezet. De nieuwe prinsen van de Uule: jeugdprins Jesper I en prins Stefan III werden tijdens de prinsenreceptie van de Uule afgelopen zondag in de boew uitgeroepen tot de nieuwe beschermheren van ZVV Awt-Gelaen. 

De beschermheren kregen van het aanwezige bestuur van ZVV Awt-Gelaen: Paul, Ger, Kevin en Ton en aanhang Betty, Petra en Bart ceremonieel de ''clubsjalen van ZVV Awt-Gelaen'' omgehangen en onder begeleiding van ons eigen ''clubleedje'' werden ook de overige Uule proficiat en succes gewenst voor het carnavalsseizoen 2013.


Ger Rademakers draagt de voorzittershamer over

Geplaatst 3 aug. 2012 01:56 door Ralph Evertz   [ 3 aug. 2012 01:57 bijgewerkt ]

Sinds de oprichting van ZVV Awt-Gelaen is Ger Rademakers de voorzitter van onze vereniging, mede dankzij zijn leiding is de club geworden tot hetgeen het nu is. Helaas is het succes van Rademakers Parket gelijk aan het groeiproces van ZVV Awt-Gelaen waardoor de keuze voor Ger steeds moeilijker werd tussen zijn passie het zaalvoetbal en zijn eigen zaak. Ger heeft besloten zijn volledige aandacht op Rademakers Parket te richten en dit een van de toonaangevende parketzaken van Limburg te maken. Wij als ZVV Awt-Gelaen zijn hem zeer dankbaar voor zijn gedane arbeid, passie en beleving en zullen op een passend moment en op de juiste wijze afscheid van hem nemen. Het is ZVV Awt-Gelaen wel gelukt dit boegbeeld voor de vereniging te behouden in de vorm van vice ‘’vieze’’ voorzitter en ongetwijfeld zal Ger veel te zien zijn bij wedstrijden van onze vereniging en andere activiteiten.

Nu resteert de vraag wie pakt deze voorzittershamer dan op? Het profiel voor deze functie was een bekende persoon in Oud-Geleen, beschikken over uitstraling en voldoende zaalvoetbalervaring en liefst ook nog op een niveau wat onze vereniging nastreeft, kortom een moeilijke keuze en een profiel waarin niet veel mensen passen. De nieuwe voorzitter van ZVV Awt-Gelaen heet Paul Hendriks. Bij veel lezers zal nu ongetwijfeld een belletje gaan rinkelen, maar voor de mensen die hem niet kennen: Paul heeft zowel als speler en als coach de hoogtijdagen van ZVV Meijers (van kienzaal de Meijer) meegemaakt en is daarnaast een graag geziene persoonlijkheid in Oud-Geleen en ons clubcafé.

Het bestuur zal verder worden aangevuld met Ton Raven de leider van het tweede elftal en zijn politieke en bestuurlijke ervaring zullen ZVV Awt-Gelaen eveneens naar een hoger plan moeten tillen.

Een en ander zal in de jaarvergadering van zaterdag 13 oktober 2012 om 20:00 uur in café Wilhelmina nader bekrachtigd worden, waarna het 5 koppige bestuur zal bestaan uit:

-          Paul Hendriks voorzitter;

-          Ger Rademakers vicevoorzitter;

-          Kevin Hendriks secretaris;

-          Sacha van Wissen penningmeester;

-          Ton Raven bestuurslid.

Onze spelersbus is ook te huur!

Geplaatst 26 jul. 2012 23:48 door Ralph Evertz   [ 26 jul. 2012 23:48 bijgewerkt ]

ZVV Awt-Gelaen heeft zoals u weet de beschikking over een spelersbus, waarin 9 personen (inclusief chauffeur) kunnen plaatsnemen. Wat u misschien nog niet wist is dat deze spelersbus ook te huur is, voor een kleine vergoeding. De spelersbus is van alle gemakken voorzien (heeft zelfs een koelkast in de bus) en beschikt tevens over voldoende bagageruimte.

Kortom wilt u met de vrienden/ bekenden naar een pretpark, een concert, het strand of waarheen dan ook, neemt u eens contact op met Ger Rademakers 06-22684112 of Kevin Hendriks 06-40403130 en vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

1-5 of 5