ZVV Awt Gelaen 2 sluit seizoen af in stijl

Geplaatst 2 mei 2012 03:22 door Ralph Evertz   [ 2 mei 2012 03:22 bijgewerkt ]

Zaterdag 28 April om 18.00 uur speelde ZVVAG2 alweer haar laatste wedstrijd van dit seizoen. Tegenstander in Oirsbeek was ZVV Jabeek 3, waar in de 1e wedstrijd met 8-4 van werd gewonnen. Omdat Davey vergeten was om de tas met voetbalspullen bij een speler af te geven, moesten we tot 10 voor 6 wachten op onze tas. Na een korte warming-up, konden we al snel beginnen.

Aan de aftrap stonden deze keer: Mark in de kist, Roberto speelde vandaag achterin, op de zijkanten stonden Maikel en Bryan, en Robert speelde zoals gewoonlijk in de punt van de aanval. En Frank mocht naast Ton op de bank zitten.

Al snel bleek dat ZVVAG2 niet veel te vrezen had voor deze tegenstander, er was veel balbezit, maar een vrije trap brak de ban in de wedstrijd. Robert knalde door de muur de bal snoeihard in het doel, 0-1.

Enkele minuten later verdubbelde dezelfde Robert met een ouderwetse RIDS doelpunt de score. Van rechts naar binnen lopen en met zijn linker in de korte hoek de keeper totaal kansloos laten, 0-2.

ZVV Jabeek kroop wat meer uit zijn schulp en na slecht meelopen met de man viel de 1-2. Geen man overboord, kansen waren er genoeg alleen was het wachten op doelpunten. Deze viel dan ook vlak voor rust, Robert zag Frank bij de 2e paal staan en door een bos van benen bereikte hij Frank die simpel, onder toezicht van vrouw en kinderen, de 1-3 konnen binnen schieten. Dit was tevens de ruststand.

De 2e helft was net begonnen of plotseling viel al de 2-3. Wederom niet goed meelopen en laten schieten betekende deze tegentreffer. ZVVAG2 herpakte zich en ging weer goed voetballen met veel dreiging voor de goal. In een goed uitgevoerde counter bracht Robert weer de marge op 2, door vanaf de rechterkant in de korte hoek de keeper te verschalken. ZVVAG2 rook bloed en weer even later vond Maikel met een goeie bal Roberto, die bij de 2e paal de bal bovenin het dak van het doel schoot en zo de 2-5 aantekende.

Ineens kantelde de wedstrijd, ZVV Jabeek nam de wedstrijd over. 2 afstand schoten ging er wel erg gemakkelijk in. Mark beweerde dat ie er niet veel aan kon doen, alhoewel menigeen dacht dat hij deze ballen toch best had kunnen pakken. Zo stond het binnen de kortste keren 4-5.

ZVVAG2 nam de controle weer over de wedstrijd, en bij een van de uitbraken vond Bryan Robert, die weer van rechts naar binnen kwam en met links doeltreffend uithaalde, via de keeper betekende dit de 4-6. ZVVAG2 bleef weer dreigend, en door een schot van Roberto op de keeper die de bal zo in de voeten van Frank schoof, maakte Frank met een mooie intikker van 18 meter de bevrijdende 4-7.

Met nog een paar minuten op de klok vond ZVVAG2 het wel genoeg, en mocht ZVV Jabeek nog een treffer maken en zo de eindstand bepalen op 5-7. Ton vond dat Robert wel een publiekswissel verdiende, en zo kreeg hij deze 1 minuut voor tijd. Alleen was Frank vergeten zijn brace vast te maken maar dat maakte hem niet veel uit. Ondanks dit komisch aanblik floot de scheids kort daarna af voor deze wedstrijd.

Wist u dat:
-         Dit de laatste wedstrijd was voor ZVV Awt Gelaen 2 dit seizoen?
-         Ze dit seizoen op de 3e plek zijn geëindigd?
-         Dit toch een mooie prestatie genoemd mag worden?
-         Dit toch een mooi Europees ticket heeft opgeleverd??
-         Ze 116 doelpunten gemaakt hebben?
-         En 95 tegen gekregen hebben?
-         Robert zich wederom topscoorder mag noemen met 41 doelpunten?
-         Tom er 21 maakte, waarvan 17 intikkers??
-         Frank zijn seizoenstotaal verdrievoudigde van 1 naar 3?
-         Dat Robert zijn laatste wedstrijd gespeeld heeft voor ZVV Awt Gelaen??
-         En maar 106 doelpunten gemaakt heeft??
-         Tom en Ralph ook hun laatste wedstrijden gespeeld hebben?
-         Ik even niet weet wie allemaal wel of niet doorgaat??
-         Tom niet wist wat het beste been van Robert was??
-         Mark vond dat ie aan de doelpunten niet veel kon doen??
-         Niet iedereen het hiermee eens was??
-         12 Mei de receptie is van ZVV Awt Gelaen 1 is??
-         Wij ook even de spelers een handje gaan schudden??
-         En er heel misschien ook eentje gaan Lebsje??
-         Dit het was voor dit seizoen??

Nee??? Nou dan weet U dat nu!!!!