ZVV Awt Gelaen 2 'Kleineert' de Kabouter 3 in eigen huis.

Geplaatst 20 mrt. 2012 00:32 door Ralph Evertz   [ 20 mrt. 2012 00:32 bijgewerkt ]
Een paar uur nadat ZVVAG1 de belangrijke wedstrijd tegen 't Brokske winnend had afgesloten, moest ZVVAG 2 de op papier zware uitwedstrijd spelen tegen de, in verliespunten, koploper van deze klasse, de Kabouter 3.
Bijkomend feit was ook nog dat we maar 5 spelers (Maikel, Stefan, Roberto, Tom en De Rooie) en 1 keeper (Mark) hadden, en dus maar de beschikking hadden van 1 wissel.

Thuis hadden we terecht verloren, van dit team, dat met veel ervaring en routine hun wedstrijden speelt.19.00 uur zou de wedstrijd beginnen, maar omdat we eerst in een andere sporthal waren, kwamen we pas rond 18.55 aan in de sporthal. Aangezien Stefan ook nog in plaats van op het bankje, eronder ging zitten, was er niet bepaald sprake van een normale voorbereiding, maar een leuk momentje was het zeker.

Na een korte warming-up en paar keer op Mark geschoten te hebben, konden we al snel beginnen aan deze wedstrijd.

Toch begon de wedstrijd uitermate goed voor ZVVAG2, verdedigend stond het meteen goed onder leiding van Maikel, en Roberto, Tom en Robert konden door alle vrijheid die ze kregen flank en vrij voetballen.
Dit resulteerde in de 2e Minuut al in klutsgoal die opgeeist werd door Tom, 0-1 dus! Precies 2 minuten later, verdubbelde De Rooie de score, met zijn 99e goal voor ZVVAG, door van kortbij simpel raak te schieten. Zoals gezegd kregen we genoeg ruimte om te voetballen en na de 0-2, volgde al snel de 0-3, wederom via Tom die raak schoot uit een hoekschop van Roberto.

In de 6e minuut van de wedstrijd werd het zelfs al 0-4, vrijgespeeld door Roberto scoorde De Rooie simpel zijn 100e Doelpunt voor de ZVV Awt Gelaen. Meteen vroeg De Rooie een wissel aan, en zei dat ie er maar meteen op het hoogtepunt mee ophield, maar zoals al eerder gezegd hadden we maar 1 wissel dus bleef ie toch maar op de bank zitten.

Stefan kwam erin, en maakte 3 minuten later een, volgens de scheids, dusdanige overtreding dat ie daarvoor een strafschop gaf. Deze werd onberispelijk ingeschoten en zo stond de stand op 1-4. ZVVAG2 bleef gewoon goed doorvoetballen en Stefan maakte zijn 'fout' goed door de bal vanaf de achterlijn snoeihard in de korte hoek te torpederen, 1-5.

Geleidelijk kwam er een iets mindere fase, slecht meelopen met de man resulteerde in de 2-5, kort daarna kreeg de Kabouter een goedkope vrije trap op 10 meter van het doel, de Rooie maakte alvast een muur, maar de scheids vond de afstand te kort. De Rooie vroeg nog waar ie moest staan, wat geen een gele kaart opleverde voor nota bene de Aanvoerder. De Rooie vroeg nog dat de scheids niet duidelijk was in waar hij moest staan en dat als aanvoerder toch mag vragen. Ook hierin zag de scheids een gele kaart, dus rood!

Natuurlijk gaat De Rooie nog wat verhaal halen maar al met al sloeg de aktie van zowel de scheids als de Rooie nergens op. Zelfs op de bank zitten mag niet dus vanaf de zijkant moest ie de wedstrijd uit kijken. Dat betekende dus dat er geen wissels meer waren en de overige spelers de rest van de wedstrijd uit moesten spelen. De Kabouter scoorde ook nog de 3-5 uit de vrije trap, Tom mocht weer van de bank, en maakte 1 minuut voor rust de 3-6.

De 2e helft begon bijna hetzelfde als de 1e helft. Alleen was het nu de 3e en de 5e minuut en maakte alleen niet Tom maar Roberto de doelpunten: 3-7 en de 3-8. Maikel pegelde ook nog ff de 3-9 in het doel door middel van een vrije trap en de wedstrijd werd rustig uitgespeeld met vele goede counters, alhoewel dit in doelpunten niet verzilverd werd maakte De Kabouter tussendoor wel nog de 4-9.

Stefan maakte zijn 2e van de wedstrijd en zo werd voor de 1e keer dit seizoen de dubbele cijfers behaald; 4-10.

De Kabouter kwam wel nog terug tot 7-10 maar ondanks de vermoeidheid kwam ZVVAG2 niet echt meer in de problemen.

Al met al was dit 1 van de beste wedstrijden van dit seizoen. Verdedigend gedisciplineerd, Mark die weer goed stond te keepen en de kansen die goed werden afgemaakt.

En wie weet wat voor een klassering dit nog te weeg kan brengen als we zo blijven voetballen de laatste wedstrijden.

Wist U dat:

- We eerst in sporthal in de Biessen waren?
- Ton via Robert wel al te horen had gekregen dat we in sporthal Varenbeuk moesten zijn?
- We daardoor ietsjes later waren?
- Stefan het gemolde bankje weer terug in de muur heeft gezet?
- Mark beweerde dat Roberto de shirtjes met deodorant heeft bewerkt om het daardoor lekker te laten ruiken?
- Robert zijn 100e doelpunt voor Zvv Awt Gelaen heeft gemaakt?
- En ook meteen 3 kaarten in 7 seconden heeft gekregen?
- De scheids thuis niks te zeggen heeft?
- Maikel met pijn en moeite de tas met kleren in zijn Mini Cooper heeft gekregen?
- Tom 3, Robert 2, Stefan 2, Roberto 2 en Maikel 1 doelpunt(en) gemaakt hebben?
- we bij aankomst bij de Willemien een vuurwerkontvangst kregen?
- En de overgebleven, koude, hapjes?
- De volgende wedstrijd, zaterdag 31 Maart is, tegen Heerlerheide 4 om 19.00 uur?
- Ook deze wedstrijd gratis te bekijken is in hal 2 van Glanerbrook?

Nee?? Dan weet U het nu.