ZVV Awt-Gelaen wint voor derde keer op rij

Geplaatst 4 dec. 2011 23:52 door Ralph Evertz   [ 4 dec. 2011 23:52 bijgewerkt ]
ZVV Holtum werd ook aan de zegekar gebonden middels een 7-4 overwinning. ZVV Holtum had afgelopen zaterdag een zeperd opgelopen en was extra gemotiveerd om niet in hetzelfde mes te lopen en besloot vooral gegroepeerd te voetballen, waarmee onze mannen het vooral de eerste helft moeilijk had.

Vooraf werd gedacht aan de gedroomde blokken van coach Frans, 9 mensen stonden immers op papier, helaas wordt voetbal niet gespeeld op papier maar op het voetbalveld, in dit geval de zaal en werd de 9 omgedraaid naar 6 mensen. Van deze 6 mensen moest ook nog een keeper gevonden worden, de al licht geblesseerde Remco (met een C) nam de plaats in onder de lat. Verder kwamen in aktie Kevin (was nog onder invloed van het SLIM ondernemen evenement ofwel 9 uur zitten en naar lezingen luisteren + een hardnekkige verkoudheid, de neus werd in de rust geheel leeggehaald, eet u smakelijk), Jordie (kan alleen maar gedreven zijn gezien zijn leeftijd), Dave (kan zo aan de slag als analyticus naast Johan Derksen), Roy (werd voor het eerst sinds de F jeugd weer in de spits geposteerd, hij zou er via sms 3 gaan maken) en Mark ''Suarez'' Meijs (hierover later meer).

Zoals gezegd was uw verslaggever nogal onder invloed van bepaalde indrukken en gaat proberen voor u helder de wedstrijd samen te vatten, zou moeten lukken na een goede nachtrust van zeker 2,5 uur en enige nachtmerries later over de afgelopen lezingen, geneesmiddelen en uiteraard de wedstrijd.

De eerste helft was slechts enkele minuten oud toen Roy (kan ook Dave geweest zijn) alleen voor de keeper komt en het eerste doelpunt maakt 1-0. Hiermee is ook meteen het hoogtepunt van de eerste 20 minuten verteld. Het tegendoelpunt volgde helaas al snel, na een op zijn zachts gezegd kleine miscommunicatie tussen Mark en Kevin (allebei de richtingaanwijzers kapot) was het de Holtum speler vrij om de 1-1 in de lange hoek te schuiven, uiteraard door de benen van Kevin. Een ongelukkig en vrij matig spel vulde het restant van de eerste helft, maar toch werd er de rust ingegaan met een 2-1 voorsprong, dankzij een onderschepping van Kevin, de daaropvolgende pass op Jordie met een bekeken schuiver tot gevolg.

Nadat de neuzen weer de goede kant op gezet werden (en de neus van Kevin een paar liter lichter was gemaakt) begon de tweede helft. Waar ZVV Holtum dacht de druk erop te kunnen zetten werd, binnen 15 minuten het verschil gemaakt. Allereerst een bekeken vrije trap van Kevin zorgde voor de 3-1, gevolgd door een wonderschone treffer ''stiffie'' van Jordie 4-1 en een uithaal van Mark via de binnenkant van de paal 5-1 besliste de wedstrijd.

Daarna werd de concentratie minder met allereerst een gele kaart voor Mark ''Suarez" Meijs die, wel degelijk geraakt werd, maar vervolgens theatraal in de ogen van alle aanwezigen naar de grond ging en hiervoor dus geen penalty (wat het normaal gezien wel was) kreeg maar een gele kaart. Nadat deze twee minuten waren doorgekomen, dankzij het ''gaten vullen'' van Dave was het Kevin die schitterend de bal in de voeten van de tegenstander speelde en hierdoor de spanning enigszins in de wedstrijd terug wilde brengen 5-2.
Het restant van de wedstrijd werd gekenmerkt door rommelige situaties, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar en de wedstrijd eindige in 7-4.

Een wedstrijd met een paar aandachtspunten, samengevat in wist u dat?
- Remco met een C geschreven moet worden?
- Je hem werkelijk overal zonder problemen kan zetten?
- De knipperlichten en routebeschrijvingen niet werkten?
-  De spelers overal waren te vinden alleen niet waar ze moesten zijn?
- Zef Cloots weer aanwezig was met clubsjaal, maar zonder polo?!
- We volgens de voorzitter effectief waren omdat we 7 van de 11 kansen hadden benut?
- Je toch maar beter slechte wedstrijden kunt winnen?
- Dan goede wedstrijden verliezen?
- We inmiddels zijn geklommen naar plek 4?
- Nog maar 3 punten achter de koploper staan?
- We volgende week alweer de eerste wedstrijd van de ''2e helft'' spelen?
- Dit tevens de laatste wedstrijd van 2011 zal zijn?
- De coach hoopt zijn blokken te vinden in deze wedstrijd?!