ZVV Awt-Gelaen sluit geweldig seizoen af met winst

Geplaatst 2 mei 2012 03:23 door Ralph Evertz   [ 2 mei 2012 03:23 bijgewerkt ]

Zaterdagavond speelde ZVV Awt-Gelaen als kampioen de laatste wedstrijd van het seizoen tegen het reeds gedegradeerde ZVV Holtum, kortom een wedstrijd voor spek en bonen, veur de bok zunne buul zoals u wilt. Zulke wedstrijden zullen nooit de schoonheidsprijzen winnen en niet lang bij mensen in het geheugen gegrift blijven, deze wedstrijd was er geen uitzondering op.

Coach Frans (kent inmiddels alle plekken van de sporthal 't Anker) begon met de navolgende basisopstelling: Nicky (had lang uitzicht op ''de nul''), Roy (speelde (helaas) zijn afscheidswedstrijd), Mark (zijn vooraf aangekondigde doelpunt bleef uit), Robby (de Dirk Kuyt van ZVV Awt-Gelaen) en Maikel (inderdaad de kipper, zorgde voor de overwinning met twee fraaie treffers en dat Nicky de nul niet mocht houden). De bidons werden gevuld door: Kevin (had zijn aanvoerdersband voorzien van gouden ster), Jordie (als onze Benjamin al meer zin heeft in de Wilhelmien dan te zaalvoetballen heeft de oudere garde hem al veel bijgebracht) en Ricardo (kreeg ook een lesje van de oudere garde, maar dan op voetbaltechnisch gebied).

Zoals gezegd de wedstrijd was niet echt het vermelden waard, Holtum kon niet beter en ZVV Awt-Gelaen hoefde zich niet echt in te spannen voor een overwinning. Onder toeziend oog van levende legende Andre Geurts won ZVV Awt-Gelaen met 2-3, de treffers werden gemaakt door Maikel 2x en Jordie (hoewel het eigenlijk een eigen doelpunt was).

De derde helft was zaterdag eigenlijk het belangrijkste en eerlijk gezegd ook het leukste, de overwinning werd ter kennisname aangenomen en het feestje werd als echt vriendenteam gevierd in de Wilhelmien en dat is misschien nog wel de grootste winst van het seizoen, echte vrienden. Wat komend seizoen gaat brengen? Geen idee, maar als de nieuwe coach Mike wederom de neuzen dezelfde kant op weet te krijgen ondanks de toegenomen concurrentie is de eerste stap in de goede richting weer gezet.

Tenslotte wil ik u allen erop attenderen dat u allen uitgenodigd bent voor onze kampioenschapsreceptie (+ feestavond) op zaterdag 12 mei vanaf 19:30 uur in de Wilhelmien.

- het wedstrijdformulier zoek was?
- deze speurtocht eindigde bij coach Frans?
- Remco voor het eerst in zijn leven had gewerkt zaterdag?
- hij wel een ijzersterke derde helft heeft gespeeld?
- Nicky liet zien dat ZVV Awt-Gelaen over twee topkeepers beschikt?
- we Roy dankbaar zijn voor zijn inzet, ''voetbalkunsten'' en mentaliteit?
- we hem succes wensen bij Caesar, met de kleine en hem graag nog terugzien ''mit spandook'' komend seizoen?
- Robby hem lekker had lopen?
- dit zowel letterlijk als in de Wilhelmien bedoeld wordt?
- op buienradar een plaatselijke sigaarwolk te zien was?
- Andre Geurts niet meer drinkt?
- maar zeker ook niet minder?
- hij bij Ricardo en Bo bleef slapen?
- uw verslaggever daarbij wel muisje had willen spelen?
- we u allemaal bedanken voor het geweldige seizoen en u hopen te zien op zaterdag 12 mei?!