ZVV Awt-Gelaen 2 wint weer

Geplaatst 4 apr. 2012 01:14 door Ralph Evertz   [ 4 apr. 2012 01:14 bijgewerkt ]
Afgelopen zaterdag, 31 maart, mocht ZVVAG 2 voor de tweede keer aantreden tegen ZVV Heerlerheide 4. De heenwedstrijd verliep slecht aangezien na slechts 5 minuten een 3-0 achterstand op het scorebord stond. Geleen was er destijds met de gedachten niet vanaf het begin bij. Dat moest anders vandaag en gezien de resultaten van afgelopen weken, waren de voortekenen in ieder geval goed. 7 Man stonden aan de aftrap vandaag; Marc, Robert, Roberto, Stephan, Maikel, Tom en Ralph.

Vanaf het begin was duidelijk dat deze wedstrijd anders zou zijn dan de heenwedstrijd. Allereerst stond het na 5 minuten nog steeds 0-0, dus dat begin was al beter dan de eerste wedstrijd. Veel beter werd het zelfs nog op het moment dat Roberto voor de 1-0 zorgde in de 7e minuut. Er was zelfs geen wolkje aan de lucht toen die zelfde Roberto weer 7 minuten later voor de 2-0 zorgde. De ruimtes in het midden lagen vaak open in de aanval. Door slim te bewegen werd die ruimte goed benut. Helaas viel even later de 2-1 binnen aan de andere kant van het veld. Dit had een teken kunnen zijn voor de opmars van de mannen van Heerlerheide, maar Geleen was deze avond veel sterker en liet het niet zo ver komen. Tom bracht het gat weer op 2 doelpunten vlak voor de rust op een assist van Roberto.

In de rust werd niet veel gezegd buiten het feit dat er rustiger gespeeld moest worden en verslappen al helemaal geen optie was. De tweede helft was echter meer een formaliteit. Het startsein voor het oplopen van de score werd gegeven door Ralph. Die een vrije trap aan de zijkant van het veld voor zijn rekening nam. Met een ferme aanloop die volgens Marc al op eigen helft startte, schoot Ralph de bal langs de muur in de korte hoek. De bal vloog onderkant lat via de keeper in de goal; 4-1. Achtereenvolgens scoorden Robert, Roberto en weer Robert de 5,6 en 7-1.

Klein foutje achterin door toch enigszins gehaast spel zorgde voor de 7-2. Maikel schoot even later echter vanuit de rechterhoek de bal in het doel. Men vraagt zich nu nog af hoe deze bal erin kon gaan, maar het was 8-2. Tom maakte zijn tweede van de wedstrijd, zoals alleen Tom dat kan. Hij staat vaak op de goede plaats of loopt vaak goed mee, waardoor hij vaak binnen kan tikken. Het laatste woord was aan Heerlerheide dat de eindstand op 9-3 bepaalde.

Wist u dat:
- ZVVAG 2 in de tweede helft van de competitie slechts 1 keer verloor?
- ZVVAG 2 één keer gelijk speelde en de rest van de wedstrijden wist te winnen?
- De wedstrijd van 14-4 verplaatst is naar donderdag 12-4?
- Deze wedstrijd samenvalt met andere activiteiten van de teamleden waardoor we krap in de mensen zitten?
- Roberto de 100e goal van ZVVAG 2 maakte van dit seizoen?
- Dit hem eigenlijk een rondje kostte?
- Roberto na de wedstrijd nergens te bekennen was?

Nee? Dan weet u het nu.