Winst tegen ZVV Zittert dankzij instelling, strijd en passie

Geplaatst 19 sep. 2011 02:49 door Ralph Evertz   [ 19 sep. 2011 02:50 bijgewerkt ]
In een weinig hoogstaande wedstrijd heeft ZVV Awt-Gelaen ook haar tweede wedstrijd in de eerste klasse weten te winnen, 1-4 bij ZVV Zittert. De overwinning kwam tot stand door middel van hard werken in combinatie met een goede instelling.

Personele problemen leken er voor te gaan zorgen dat het eerste puntenverlies een feit zou gaan worden maar de navolgende aanwezigen dachten er anders over: Maikel S. (moet alleen nog leren te scoren), Kevin H (moet vaker de hele dag gaan klootschieten), Mark (moet alleen nog leren de telefoon uit te zetten en de wedstrijdregels te begrijpen), Kevin K. (bleek nog conditie te hebben ook), Remco (moet nog iets meedogenlozer worden voor het doel) en Maikel J. (normaal speler van 2 en eerste jaar in de zaal, gewoonweg hulde).

In de eerste helft werd er een overtreding van ZVV Zittert door de scheidsrechter bestraft met een gele kaart, de daaropvolgende vrije trap werd door Kevin H. gemakkelijk benut met een harde schuiver langs de muur. Na de openingstreffer werd door enig fortuin, goed keeperswerk en goed verdedigingswerk de rust gehaald met een 0-1 voorsprong.

In de rust was de verwachting dat de thuisclub het ons erg lastig zou gaan maken omdat zij simpelweg 4 wissels hadden en wij slechts 1. Niets bleek minder waar want na doelpunten van Kevin K. en Maikel J. leek de wedstrijd bij een 0-3 stand eigenlijk wel beslist. Verdedigend zat het zaterdagavond gewoon goed in elkaar en de conditie eveneens. De enige tegentreffer ontstond dan ook na een klutsbal gevolgd door een overtalsituatie. Wie dacht dat het daarna nog spannend zou worden kwam bedrogen uit, want Remco maakte aan alle onzekerheid een einde en maakte de 1-4 eindstand. De score had nog wat hoger uit kunnen vallen als enkele counters en afstandschoten van Schuffel wat doelgerichter waren geweest, maar niemand die na een perfecte teamprestatie daarom maalde.

Maandag 19 september spelen onze boys alweer de volgende wedstrijd. Deze wedstrijd zonder jullie verslaggever (wegens werkomstandigheden) zal beginnen om 19:30 uur in sporthal Kleesj, er zijn nog enkele kaartjes te verkrijgen!

- Panna’s in de zaal volgens Mark verboden zijn?
- Hij enkele telefoontjes nodig had om dit zeker te weten?
- Kevin Khoe om 19:15 uur er achter kwam dat hij geen auto had?
- Kevin Hendriks hem dan maar besloot te gaan halen ondanks dat hij al in de sporthal aanwezig was?
- Uw verslaggever hoopt dat alle personeelsuitjes, familiedagen, etentjes en andere festiviteiten gezellig waren?
- Maar wel hoopt dat deze in het vervolg op een andere datum dan de speeldatum worden gehouden?!
- De coach nog steeds zoekende is naar zijn blokken?
- Maar we wel mooi 6 punten hebben!