Ook Tom begint het netje te vinden

Geplaatst 18 dec. 2011 23:36 door Ralph Evertz   [ 18 dec. 2011 23:36 bijgewerkt ]
Vandaag de wedstrijd op het programma tegen Koutenveld 7.

Aangezien we begonnen zijn aan de terugronde, hadden we nog iets goed te maken deze ploeg. Uit werd verloren op ‘n dinsdagavond, tegen een mix van spelers van hun 6de en 7de. Iets recht zetten was dus ook het motto van de avond.

Op het laatste moment kreeg de trainer van een geleende speler van het 1ste te horen dat Ralph E. zich nog had afgemeld.

Voor deze wedstrijd waren dan ook de volgende heren aanwezig: Tom (de kop laat zich al raden), Mark (sindslange tijd weer onder de lat), Stefan (was eigenlijk weer iets te laat, maar dat zijn trekjes van een sterspeler), Kevin (altijd bereid om het 2de uit te helpen en te scoren), Ger (met aan allebei de enkels eenn soort loopgips), de RIDS (ook hij was iets te laat, maar had dit zoals het hoort netjes aangegeven) en Frank (die voor het eerst dit jaar niet als keeper werd ingezet).

Het begin was van beide kanten afwachtend met de beste kansen voor Awt-Geleen. De RIDS had ff tijd nodig om echt warm te draaien.

Omdat uw verslaggever in het veld stond kon hij bij het schrijven van dit verslag zich alleen de spelers die scoorde voor de geest halen en niet meer het scoreverloop. Bij rust was het in ieder geval 2-1 voor Awt-Geleen en dit had rustig 6 of 7-1 kunnen zijn, maar wederom werden de mogelijkheden niet goed uitgespeeld.

In de pauze werd erop gehamerd dat we het balletje beter nog ff breed konden leggen, want de keeper van Koutenveld was niet van plan om mee te werken aan een grote uitslag. Dit resulteerde meteen in een paar goede mogelijkheden en ook goals. De RIDS kan ook de ballen panklaar leggen voor anderen.

Ger daarentegen was meer met de kwaliteit van de vloer bezig en zag zich dus ook genoodzaakt dit van dichtbij te onderzoeken. Hij kwam tot de conclusie dat hij op deze vloer niet goed uit de voeten kwam en hield het dan ook voor gezien. Tom vond dit allemaal maar flauwekul en scoorde de ene naar de andere intikker en zou uiteindelijk op 4 goals blijven steken.

Nadat Awt-Geleen was uitgelopen naar 4 goals verschil, was het toch weer ff oppassen voor de Boys, Koutenveld gaf toch nog niet helemaal op. Mark moest een paar keer handelend optreden en zag ook nog 3 keer de bal in het net verdwijnen, echter, mede door Kevin (al 7 wedstrijden ongeslagen) weer 2 keer, de RIDS ook 2 keer en de van een blessure teruggekeerde bomber Frank, 1 keer, had Awt-Geleen de scoorde weten te verhogen en kwam de winst niet echt in gevaar.

Voor de oplettende lezer komt de score dus uit op 9-4, een terechte uitslag en weer 3 punten.

Met de Kerst en Oud en Nieuw op de agenda even rust, daarna voor de beker op 7 januari weer de eerste wedstrijd van het kalenderjaar 2012. Onze tocht om te zorgen om bij de eerste 4 te eindigen, wordt op 14 januari voortgezet.

Bij deze wens ik iedereen, ook namens de spelers van ut 2de van Awt-Geleen, prettige feestdagen en een gezond en sportief 2012.

Wist U dat:

- zelfs “matige” spelers sterallures hebben?
- de “echte” niet en bellen dat ze wat later komen?
- Stephan Nederland met spoed de rug had toe gekeerd voor een wedstrijd van z’n favoriete club, zonder de trainer de laatste wijzigingen door te geven?
- aan de ene kant van het kleedlokaal net zoveel gewicht zat, als aan de andere kant?
- er aan 1 kant maar 2 spelers zaten?
- deze zo mee konden doen aan een cast voor RoboCop qua brace en aanverwante artikelen?
- er een foto is gemaakt met veel horeca ervaring?
- er 1 speler rond loopt, van het 2de, die alle 3 de wedstrijden dat hij heeft mee gedaan, ook gewonnen heeft?
- Kevin denkt dat zijn ongeslagen reeks de langste is in de club historie?
- hij eigenlijk beter zou moeten weten en zich zou moeten verdiepen in deze materie?
- Tom echt een bedreiging gaat vormen voor de RIDS?
- de trainer alle tactische info niet kwijt kon in de kleedkamer, omdat de tegenstander deze als gang gebruikte?

Nee, dan weet U dit nu.