Offday oorzaak van terechte nederlaag

Geplaatst 27 sep. 2011 05:06 door Ralph Evertz   [ 27 sep. 2011 05:07 bijgewerkt ]
ZVV Awt-Gelaen heeft zichzelf geen dienst bewezen in de uitwedstrijd naar Keelkampers uit Nuth, dankzij een klassieke offday werd het zelfs 5-0 voor de thuisploeg. De wil om er iets van de maken was absoluut aanwezig, maar zoals de cijfers al uitdrukken verdedigend werden te veel steken gelaten en aanvallend was het onmachtig.

Deze nederlaag is dan ook te wijten aan een collectief falen. Positief was wel dat de selectie nagenoeg compleet was, nu is het nog zaak automatismen erin te krijgen en weten wat je van een ander kan verwachten, wellicht dat een training hierin geen overbodige luxe kan zijn?!

Nu we de balans opmaken na 4 wedstrijden, waarvan er 2 werden gewonnen en 2 werden verloren blijkt ZVV Awt-Gelaen een middenmotor te zijn in de eerste klasse. De komende thuiswedstrijd aanstaande maandag om 19:30 uur tegen ZvWeert 3 in sporthal Kleesj zal uitwijzen of we voorlopig meer naar boven moeten kijken of naar onderen. U bent allen van harte uitgenodigd om dit zelf mee te maken.

- de coach eindelijk met zijn blokken kon spelen?
- dit nog niet het gewenste resultaat had?
- de spelersbus voor het eerst in gebruik kon worden genomen?
- deze zelfs zo vol was dat er nog 2 auto's moesten meerijden?
- zaterdag eindelijk ons 2e weer zal aantreden?
- we gaan bekijken of zij wel hun ongeslagen status kunnen behouden?