Nederlaag ZVVAG 2 in eerste bekerwedstrijd.

Geplaatst 18 okt. 2011 07:09 door Ralph Evertz   [ 18 okt. 2011 07:09 bijgewerkt ]
Afgelopen maandag stond voor ons de eerste bekerwedstrijd op het programma. Op het onchristelijke tijdstip van 21.30 uur mochten we aftrappen tegen SVME 1 in Gronsveld. Waarom er een 1 achter SVME stond was ons niet geheel duidelijk. Het betreft een zaalvoetbalclub met slechts 1 team. Deze tegenstander voetbalt in de 2de klasse en staat ergens in de middenmoot na 6 rondes.

Met slechts 1 wissel en diverse steunpilaren er niet bij, zou het een moeilijke opdracht worden om de drie punten mee terug te nemen naar Oud-Geleen. Anders dan de uitslag doet vermoeden, 2-0, kwamen we er niet aan te pas. De wedstrijd speelde zich vooral op de helft van Geleen af, met sporadisch een aanval van Geleen zelf.

De 1-0 ruststand gaf dan nog wel een beetje hoop, maar echt spannend zou het nooit worden. Davey had nog wel voor enige spanning kunnen zorgen, maar zijn kans op de 2-1 kon hij niet verzilveren. Al met al een sportieve pot, die terecht werd verloren.

Opvallend was wel de strijdbaarheid en de verdedigende kracht van dit team. Iedereen stond zijn mannetje en tactisch begint het steeds beter in elkaar te passen. En dan te bedenken dat van de 6 voetballers deze avond, er 4 nauwelijks zaalvoetbalervaring hebben. Dit belooft veel voor de eigen competitie.

Volgens trainer/coach Stephan zit het bekertoernooi er nog niet op en zullen we nog een keer moeten aantreden in deze competitie. We wachten met spanning af.

Wist U dat

- de spelersbus goed gevuld was?
- er officieel 9 mensen in gaan en we toch met z’n tienen waren?
- op de terugweg zelfs sprake was van enige condens in de bus?
- de voorruitverwarming van de bus dit uiteindelijk oploste?
- Stefan Nieuwendijk de rest van het team eigenlijk een rondje schuldig is?
- dit komt doordat hij pertinent weigert te luisteren naar zijn teamgenoten?
- we niet meer voetballen tot 29 oktober?

Niet? Dan weet u het nu.