Archief‎ > ‎Archief 2011-2012‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 2011-2012

ZVV Awt-Gelaen sluit geweldig seizoen af met winst

Geplaatst 2 mei 2012 03:23 door Ralph Evertz   [ 2 mei 2012 03:23 bijgewerkt ]

Zaterdagavond speelde ZVV Awt-Gelaen als kampioen de laatste wedstrijd van het seizoen tegen het reeds gedegradeerde ZVV Holtum, kortom een wedstrijd voor spek en bonen, veur de bok zunne buul zoals u wilt. Zulke wedstrijden zullen nooit de schoonheidsprijzen winnen en niet lang bij mensen in het geheugen gegrift blijven, deze wedstrijd was er geen uitzondering op.

Coach Frans (kent inmiddels alle plekken van de sporthal 't Anker) begon met de navolgende basisopstelling: Nicky (had lang uitzicht op ''de nul''), Roy (speelde (helaas) zijn afscheidswedstrijd), Mark (zijn vooraf aangekondigde doelpunt bleef uit), Robby (de Dirk Kuyt van ZVV Awt-Gelaen) en Maikel (inderdaad de kipper, zorgde voor de overwinning met twee fraaie treffers en dat Nicky de nul niet mocht houden). De bidons werden gevuld door: Kevin (had zijn aanvoerdersband voorzien van gouden ster), Jordie (als onze Benjamin al meer zin heeft in de Wilhelmien dan te zaalvoetballen heeft de oudere garde hem al veel bijgebracht) en Ricardo (kreeg ook een lesje van de oudere garde, maar dan op voetbaltechnisch gebied).

Zoals gezegd de wedstrijd was niet echt het vermelden waard, Holtum kon niet beter en ZVV Awt-Gelaen hoefde zich niet echt in te spannen voor een overwinning. Onder toeziend oog van levende legende Andre Geurts won ZVV Awt-Gelaen met 2-3, de treffers werden gemaakt door Maikel 2x en Jordie (hoewel het eigenlijk een eigen doelpunt was).

De derde helft was zaterdag eigenlijk het belangrijkste en eerlijk gezegd ook het leukste, de overwinning werd ter kennisname aangenomen en het feestje werd als echt vriendenteam gevierd in de Wilhelmien en dat is misschien nog wel de grootste winst van het seizoen, echte vrienden. Wat komend seizoen gaat brengen? Geen idee, maar als de nieuwe coach Mike wederom de neuzen dezelfde kant op weet te krijgen ondanks de toegenomen concurrentie is de eerste stap in de goede richting weer gezet.

Tenslotte wil ik u allen erop attenderen dat u allen uitgenodigd bent voor onze kampioenschapsreceptie (+ feestavond) op zaterdag 12 mei vanaf 19:30 uur in de Wilhelmien.

Wist u dat?
- het wedstrijdformulier zoek was?
- deze speurtocht eindigde bij coach Frans?
- Remco voor het eerst in zijn leven had gewerkt zaterdag?
- hij wel een ijzersterke derde helft heeft gespeeld?
- Nicky liet zien dat ZVV Awt-Gelaen over twee topkeepers beschikt?
- we Roy dankbaar zijn voor zijn inzet, ''voetbalkunsten'' en mentaliteit?
- we hem succes wensen bij Caesar, met de kleine en hem graag nog terugzien ''mit spandook'' komend seizoen?
- Robby hem lekker had lopen?
- dit zowel letterlijk als in de Wilhelmien bedoeld wordt?
- op buienradar een plaatselijke sigaarwolk te zien was?
- Andre Geurts niet meer drinkt?
- maar zeker ook niet minder?
- hij bij Ricardo en Bo bleef slapen?
- uw verslaggever daarbij wel muisje had willen spelen?
- we u allemaal bedanken voor het geweldige seizoen en u hopen te zien op zaterdag 12 mei?!

ZVV Awt Gelaen 2 sluit seizoen af in stijl

Geplaatst 2 mei 2012 03:22 door Ralph Evertz   [ 2 mei 2012 03:22 bijgewerkt ]

Zaterdag 28 April om 18.00 uur speelde ZVVAG2 alweer haar laatste wedstrijd van dit seizoen. Tegenstander in Oirsbeek was ZVV Jabeek 3, waar in de 1e wedstrijd met 8-4 van werd gewonnen. Omdat Davey vergeten was om de tas met voetbalspullen bij een speler af te geven, moesten we tot 10 voor 6 wachten op onze tas. Na een korte warming-up, konden we al snel beginnen.

Aan de aftrap stonden deze keer: Mark in de kist, Roberto speelde vandaag achterin, op de zijkanten stonden Maikel en Bryan, en Robert speelde zoals gewoonlijk in de punt van de aanval. En Frank mocht naast Ton op de bank zitten.

Al snel bleek dat ZVVAG2 niet veel te vrezen had voor deze tegenstander, er was veel balbezit, maar een vrije trap brak de ban in de wedstrijd. Robert knalde door de muur de bal snoeihard in het doel, 0-1.

Enkele minuten later verdubbelde dezelfde Robert met een ouderwetse RIDS doelpunt de score. Van rechts naar binnen lopen en met zijn linker in de korte hoek de keeper totaal kansloos laten, 0-2.

ZVV Jabeek kroop wat meer uit zijn schulp en na slecht meelopen met de man viel de 1-2. Geen man overboord, kansen waren er genoeg alleen was het wachten op doelpunten. Deze viel dan ook vlak voor rust, Robert zag Frank bij de 2e paal staan en door een bos van benen bereikte hij Frank die simpel, onder toezicht van vrouw en kinderen, de 1-3 konnen binnen schieten. Dit was tevens de ruststand.

De 2e helft was net begonnen of plotseling viel al de 2-3. Wederom niet goed meelopen en laten schieten betekende deze tegentreffer. ZVVAG2 herpakte zich en ging weer goed voetballen met veel dreiging voor de goal. In een goed uitgevoerde counter bracht Robert weer de marge op 2, door vanaf de rechterkant in de korte hoek de keeper te verschalken. ZVVAG2 rook bloed en weer even later vond Maikel met een goeie bal Roberto, die bij de 2e paal de bal bovenin het dak van het doel schoot en zo de 2-5 aantekende.

Ineens kantelde de wedstrijd, ZVV Jabeek nam de wedstrijd over. 2 afstand schoten ging er wel erg gemakkelijk in. Mark beweerde dat ie er niet veel aan kon doen, alhoewel menigeen dacht dat hij deze ballen toch best had kunnen pakken. Zo stond het binnen de kortste keren 4-5.

ZVVAG2 nam de controle weer over de wedstrijd, en bij een van de uitbraken vond Bryan Robert, die weer van rechts naar binnen kwam en met links doeltreffend uithaalde, via de keeper betekende dit de 4-6. ZVVAG2 bleef weer dreigend, en door een schot van Roberto op de keeper die de bal zo in de voeten van Frank schoof, maakte Frank met een mooie intikker van 18 meter de bevrijdende 4-7.

Met nog een paar minuten op de klok vond ZVVAG2 het wel genoeg, en mocht ZVV Jabeek nog een treffer maken en zo de eindstand bepalen op 5-7. Ton vond dat Robert wel een publiekswissel verdiende, en zo kreeg hij deze 1 minuut voor tijd. Alleen was Frank vergeten zijn brace vast te maken maar dat maakte hem niet veel uit. Ondanks dit komisch aanblik floot de scheids kort daarna af voor deze wedstrijd.

Wist u dat:
-         Dit de laatste wedstrijd was voor ZVV Awt Gelaen 2 dit seizoen?
-         Ze dit seizoen op de 3e plek zijn geëindigd?
-         Dit toch een mooie prestatie genoemd mag worden?
-         Dit toch een mooi Europees ticket heeft opgeleverd??
-         Ze 116 doelpunten gemaakt hebben?
-         En 95 tegen gekregen hebben?
-         Robert zich wederom topscoorder mag noemen met 41 doelpunten?
-         Tom er 21 maakte, waarvan 17 intikkers??
-         Frank zijn seizoenstotaal verdrievoudigde van 1 naar 3?
-         Dat Robert zijn laatste wedstrijd gespeeld heeft voor ZVV Awt Gelaen??
-         En maar 106 doelpunten gemaakt heeft??
-         Tom en Ralph ook hun laatste wedstrijden gespeeld hebben?
-         Ik even niet weet wie allemaal wel of niet doorgaat??
-         Tom niet wist wat het beste been van Robert was??
-         Mark vond dat ie aan de doelpunten niet veel kon doen??
-         Niet iedereen het hiermee eens was??
-         12 Mei de receptie is van ZVV Awt Gelaen 1 is??
-         Wij ook even de spelers een handje gaan schudden??
-         En er heel misschien ook eentje gaan Lebsje??
-         Dit het was voor dit seizoen??

Nee??? Nou dan weet U dat nu!!!!

ZVV Awt-Gelaen kampioen 1e klasse B

Geplaatst 17 apr. 2012 10:35 door Ralph Evertz   [ 17 apr. 2012 10:35 bijgewerkt ]

Afgelopen maandag stond de thuiswedstrijd tegen Manait op het programma en 1 punt was vooraf genoeg voor het binnenhalen van het felbegeerde kampioenschap. Dat vele mensen hierbij getuige wilde zijn was wel duidelijk, ZVV Awt-Gelaen leeft en liefst 200!! belangstellenden, vrienden van ZVV Awt-Gelaen wilde het eerste ‘’echte’’ kampioenschap in de clubhistorie mee maken.

In Manait trof ZVV Awt-Gelaen een tegenstander die niet aan een kampioensfeest mee wilde werken en onder andere Badre Kotbani (in de voorbereiding nog speler van Fortuna Sittard) werd van stal gehaald om ZVV Awt-Gelaen van de titel af te houden. Daarnaast komen er bij een kampioenswedstrijd ook randzaken, zoals het toegestroomde publiek en spanningen bij spelers die een kampioenswedstrijd nooit tot een geweldige wedstrijd maken.

Coach Frans had zelfs dit keer geen mop en was serieus, dan weet je tenminste zeker dat het ergens om gaat en startte met de navolgende basisopstelling: Maikel (penaltykiller en vrije trap specialist), Kevin (el capitano, zou en moest ‘’de sjaol’’ omhoog tillen), Roy (ich ken geine van dat publiek hie), Ricardo + Remco (merkten beiden dat voetbal om een kampioenschap toch spannend is) en de supersubs Jordie (type buskruit, jeugdig enthousiasme), Dave (ervaring blijft een voordeel) en Mark (uw verslaggever weet gewoon niet welke situatie van de avond hij moet kiezen…). Robby was geblesseerd maar had wel zijn shirt aan met spijkerbroek en won wederom de derde helft.

Na enig oponthoud met spelerspasjes startte de wedstrijd dan eindelijk waar vele mensen al lange tijd naar uit hebben gekeken en wellicht hierdoor enkele uurtjes slaap gemist hebben. ZVV Awt-Gelaen werd veelal onder druk gezet en als spitsen dan de diepte zoeken in plaats van zich aanspeelbaar te maken ontstaat een rommelige en fysieke wedstrijd en blijft de verdediging onder druk (wellicht een mooie uitdaging voor de nieuwe coach Mike voor volgend seizoen). Toch ligt nu net daar ook de kracht van het ZVV Awt-Gelaen van ‘’2012’’ het speelveld wordt klein gemaakt door het team en er dan toch een bal richting doel verdwijnen dan staat er altijd nog een keeper Maikel die eigenlijk alleen maar finalewedstrijden zou moeten spelen. Aan weerszijden werden (grote) kansen gemist, Manait miste zelfs een strafschop, gele kaarten verspreid en doelpalen geraakt en werd de rust bereikt met een 0-0 stand.

Vlak na rust stond het vizier bij ZVV Awt-Gelaen niet scherp en werd meerdere malen de paal getroffen. Manait kwam uiteindelijk ontrecht, middels een handbal op voorsprong  en de zaal werd stiller, de spelers van ZVV Awt-Gelaen keken elkaar aan en kregen de over mijn lijk mentaliteit. De spanning werd van zich afgegooid en het tempo omhoog geschroefd. Eerst was het Ricardo die de gelijkmaker maakte, daarna Remco die de bevrijdende 2-1 maakte middels een uitbraak en de beslissing bleek. Waar ZVV Awt-Gelaen een team is, is Manait dit niet  door overtredingen en onderlinge irritaties speelde ze zichzelf uit de wedstrijd en ZVV Awt-Gelaen, groeide en groeide. Uiteindelijke beslisten Roy en Maikel (vrije trap) het duel in een 4-1 overwinning en kreeg Kevin uit handen van KNVB official Peter de Coninck de lang gekoesterde ‘’sjaol’’ en barstte sporthal Kleesj uit haar voegen.

Uw verslaggever (als speler) probeert hiervan een beeld te schetsen:
- spelers en begeleiding vliegen elkaar in de armen;
- je juicht van onder naar het bovenstaande publiek;
- je ziet de emotie in de ogen;
- je ontvangt bloemen, een kampioenspolo, een lading bier, champagne en alles wat je hierbij verder kunt bedenken en weet dat dit is waarom je ooit voetballer bent geworden.

Op de kar van Jos en Frans Vroemen werd onder het genot van het oorverdovende geluid van Luc de gang naar Oud-Geleen gemaakt, een winderige mooie tocht die nog lang in herinnering zal blijven met de Ealenjers voorop! De vreugdetaferelen in een volle Wilhelmien waren fantastisch : Maikel nagelde zijn handschoenen aan de muur, Kevin zijn aanvoerdersband, Rico deed zijn eigen act, Mark kan onmogelijk zich nog iets herinneren van de avond, Jordie onze Benjamin dronk als de ervaren boys, Ruud, Lies en Mia verzorgde de avond, Robby liep met de schaal, Roy en Dave vierden ingetogen maar juichten gegarandeerd van binnen (mooi, apart stel), Nick verheugt zich op de laatste wedstrijd waar hij mag keepen, Frans was stiekem toch wel trots, Remco vond iedereen aantrekkelijk en Ger zag zijn harde werken achter de schermen beloond worden en genoot samen met Kevin misschien nog wel het meest van allemaal ervan!

Wist u dat?
- Een kampioenswedstrijd op deze manier winnen eigenlijk het mooiste is?
- Wij zwaaien naar Manait?
- De spelersgroep het toch wel mooi vond hoeveel mensen er waren?
- En wat allemaal geregeld werd?
- U de radio uitzending van START kunt terugluisteren op hun website?
- U komende week de trompetter in de gaten moet houden?
- De receptie op zaterdag 12 mei zal plaatsvinden in Café Wilhelmina?
- Uw verslaggever enkele gedeelten van gisteravond niet zwart op wit durft te zetten?
- We het dan voornamelijk hebben over het feest?
- De hapjes van C1000 Penders heerlijk waren?
- Lenders Mannenmode , Paramedisch Centrum Oud Geleen en Finatics bedanken voor het sponsoren van de kampioenspolo?
- Noël Strech allemaal foto’s gemaakt heeft die binnenkort zowel hier als op zijn website www.oud-geleen.nl te zien zullen zijn?
- We iedereen bedanken voor hun steun en geloof in ZVV Awt-Gelaen!!


 

ZVV Awt-Gelaen 2 wint weer

Geplaatst 4 apr. 2012 01:14 door Ralph Evertz   [ 4 apr. 2012 01:14 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag, 31 maart, mocht ZVVAG 2 voor de tweede keer aantreden tegen ZVV Heerlerheide 4. De heenwedstrijd verliep slecht aangezien na slechts 5 minuten een 3-0 achterstand op het scorebord stond. Geleen was er destijds met de gedachten niet vanaf het begin bij. Dat moest anders vandaag en gezien de resultaten van afgelopen weken, waren de voortekenen in ieder geval goed. 7 Man stonden aan de aftrap vandaag; Marc, Robert, Roberto, Stephan, Maikel, Tom en Ralph.

Vanaf het begin was duidelijk dat deze wedstrijd anders zou zijn dan de heenwedstrijd. Allereerst stond het na 5 minuten nog steeds 0-0, dus dat begin was al beter dan de eerste wedstrijd. Veel beter werd het zelfs nog op het moment dat Roberto voor de 1-0 zorgde in de 7e minuut. Er was zelfs geen wolkje aan de lucht toen die zelfde Roberto weer 7 minuten later voor de 2-0 zorgde. De ruimtes in het midden lagen vaak open in de aanval. Door slim te bewegen werd die ruimte goed benut. Helaas viel even later de 2-1 binnen aan de andere kant van het veld. Dit had een teken kunnen zijn voor de opmars van de mannen van Heerlerheide, maar Geleen was deze avond veel sterker en liet het niet zo ver komen. Tom bracht het gat weer op 2 doelpunten vlak voor de rust op een assist van Roberto.

In de rust werd niet veel gezegd buiten het feit dat er rustiger gespeeld moest worden en verslappen al helemaal geen optie was. De tweede helft was echter meer een formaliteit. Het startsein voor het oplopen van de score werd gegeven door Ralph. Die een vrije trap aan de zijkant van het veld voor zijn rekening nam. Met een ferme aanloop die volgens Marc al op eigen helft startte, schoot Ralph de bal langs de muur in de korte hoek. De bal vloog onderkant lat via de keeper in de goal; 4-1. Achtereenvolgens scoorden Robert, Roberto en weer Robert de 5,6 en 7-1.

Klein foutje achterin door toch enigszins gehaast spel zorgde voor de 7-2. Maikel schoot even later echter vanuit de rechterhoek de bal in het doel. Men vraagt zich nu nog af hoe deze bal erin kon gaan, maar het was 8-2. Tom maakte zijn tweede van de wedstrijd, zoals alleen Tom dat kan. Hij staat vaak op de goede plaats of loopt vaak goed mee, waardoor hij vaak binnen kan tikken. Het laatste woord was aan Heerlerheide dat de eindstand op 9-3 bepaalde.

Wist u dat:
- ZVVAG 2 in de tweede helft van de competitie slechts 1 keer verloor?
- ZVVAG 2 één keer gelijk speelde en de rest van de wedstrijden wist te winnen?
- De wedstrijd van 14-4 verplaatst is naar donderdag 12-4?
- Deze wedstrijd samenvalt met andere activiteiten van de teamleden waardoor we krap in de mensen zitten?
- Roberto de 100e goal van ZVVAG 2 maakte van dit seizoen?
- Dit hem eigenlijk een rondje kostte?
- Roberto na de wedstrijd nergens te bekennen was?

Nee? Dan weet u het nu.

ZVV Awt-Gelaen nadert kampioenschap

Geplaatst 3 apr. 2012 04:30 door Ralph Evertz   [ 3 apr. 2012 04:31 bijgewerkt ]

Maandagavond, zeg maar rustig maandagnacht als de wedstrijd om 21:45 uur begint ging ZVV Awt-Gelaen op bezoek bij ZVV Haelen, de nummer 2 in de competitie op slechts 3 punten achterstand. De laatste rechtstreekse concurrent voor het kampioenschap, de belangen waren dus duidelijk.

Coach Frans had wederom 9 spelers tot zijn beschikking en begon in de navolgende basisopstelling: Maikel (had het net zo ''druk'' als tegen Someren een dag eerder), Kevin (verbrak record hoogspringen na tweede doelpunt), Jordie (hield nog net temperament in bedwang, bleek vandaag in de familie te zitten), Ricardo (had dubbele handbalmandekking) en Remco (sjravelaer) en de supersubs Robby (daar moesten we er meer van hebben), Mark (hapjesbezorger), Roy (ich sjeet os de hoofdklasse in en het nog doen ook) en Dave (vrijetrappenspecialist).

In de eerste helft waren er gelijk kansen voor ZVV Awt-Gelaen, maar de afwerking liet te wensen over of die lange keeper stond/ lag in de weg. Na het stormachtige begin zonder treffers werd duidelijk dat ZVV Haelen beter HV (handbalvereniging) Haelen genoemd kon worden, ofwel anti voetbal in optima forma. Iedere bal werd naar voren gewerkt en zodra ZVV Awt-Gelaen de bal in bezit had werd met heimwee terug gerend naar de eigen cirkel, alleen de handen omhoog ontbraken nog. Toch kwam Haelen (ZVV of HV kiest u zelf maar) op een onverdiende 1-0 voorsprong, Kevin was genoodzaakt een weliswaar eerste overtreding te maken, maar de gele kaart was wel terecht, hetgeen een twee minuten tijdstraf opleverde. De overtalsituatie werd uitgebuit en zowaar alle spelers van Haelen op onze helft, een ''schot'' verdween via de rug van Roy (heeft inderdaad een brede rug) in het doel 1-0 ruststand en een virtuele gelijk competitiestand.

In de rust werd de tactiek besproken en begon de tweede helft net als de eerste wel de grootste kansen maar niet de doelpunten en bleef de 1-0 stand nog lange tijd op het scorebord staan. De ban werd eindelijk gebroken na een ingestudeerde vrije trap waarbij Dave uiteindelijk de trekker overhaalde en de 1-1 maakte, dus we stonden virtueel weer 3 punten voor. Dit was het sein voor Haelen om meer uit hun schulp te komen en zowaar kregen ook zij enkele kansjes (tot die tijd hadden ze pas 1x op doel geschoten). ZVV Awt-Gelaen profiteerde van de ruimte en Roy maakte zijn belofte om ons naar de hoofdklasse te schieten waar en maakte de 2-1, alles wat ZVV Awt-Gelaen was sprong op en voelde dat we nu moesten doordrukken, erop en erover en zo gebeurde het ook. Eerst was het wederom Roy en vervolgens Remco (een eentwee of zes achter elkaar met Ricardo) die de terechte eindstand op 1-4 bepaalde.

Met nog twee wedstrijden te gaan staat ZVV Awt-Gelaen nu zes punten voor op de overgebleven concurrenten met nog twee wedstrijden te gaan. Maandag 16 april, aftrap 19:30 uur in sporthal Kleesj kan ZVV Awt-Gelaen kampioen worden in de eerste klasse B. U bent bij deze van harte welkom!!

Wist u dat?
- Mark en Robby echte teamspelers zijn?
- er meerdere F Sides waren op de tribune?
- Maikel een perfecte Amerikaanse vlag kan tekenen?
- de bus wederom nieuwe schokdempers nodig heeft?
- dezelfde bus nog omstreeks 03:00 uur gesignaleerd is?
- Mark en Remco hier waarschijnlijk meer van weten?
- Roy en Dave waarschijnlijk broers van elkaar zijn?
- de voorzitter een dienblad bier ging halen na de wedstrijd?
- Bo hetzelfde deed en gezellig het kleedlokaal in kwam?
- ze net op tijd kon vluchten?
- de voorzitter 2x 1,5 uur in de auto heeft gezeten voor deze wedstrijd?
- hij bij aankomst in hotel in Gorinchem geen bier kon vinden?
- dit in Café Wilhelmina toch wel anders was?
- wij Mia bedanken voor de gastvrijheid?
- Mark hapjes ging halen bij Umut?
- de mensen die de dag erna moesten werken het ongetwijfeld zwaar gehad moeten hebben?
- U maandag 16 april in uw agenda kan zetten?

ZVV Awt-Gelaen wint potje zomeravondvoetbal

Geplaatst 27 mrt. 2012 04:10 door Ralph Evertz   [ 27 mrt. 2012 04:10 bijgewerkt ]

Maandagavond moest ZVV Awt-Gelaen een competitiewedstrijd spelen tegen Amacitia, een team in de onderste regionen van de eerste klasse B. Terwijl het voor het eerst nog licht was buiten en de temperatuur in de hal minimaal 20 graden aangaf werden de eerste ingrediënten van zomeravondvoetbal zichtbaar. De heenwedstrijd werd met 3-4 nipt gewonnen in misschien wel de slechtste wedstrijd ooit, dat de situatie nu totaal anders is, is inmiddels bekend. De ene speler kan zich met moeite opladen voor een wedstrijd tegen een mindere tegenstander de ander is misschien (te) gretig om ook in deze wedstrijd het normale niveau te halen. Deze situatie kun je ook positief uitleggen, de één blaakt van het zelfvertrouwen en gelooft dat het toch wel goed komt de ander straalt karakter en de absolute wil uit om het maximale resultaat eruit te halen.

Coach Frans kon maandagavond net niet met zijn geliefde blokken spelen want alleen Robby was geblesseerd. Nadat de (assistent)scheidsrechter ruim de tijd kreeg/ nam de pasjes te controleren volgde de navolgende basisopstelling: Maikel (had soms nog tijd een stripboek te lezen), Kevin (wilde ''te'' nadrukkelijk dubbele cijfers), Jordie (vroeg om een gele kaart, die hij dan ook kreeg), Ricardo (kreeg alle tijd en ruimte), Remco (had het kampioensfeest van de eaters en het eerste planken leggen nog in de benen) en de navolgende supersubs Dave (voetbal tog geweun, wordt een begrip), Roy (zoekt spikes voor in de zaal) en Mark (likeurtje 43 speelde met het publiek).

Zoals al vooraf medegedeeld kun je in zo'n wedstrijd geen eer behalen, je weet dat je moet winnen en ook wel zal winnen alleen de uitslag moet nog ingevuld worden. Dat de een daar anders mee omgaat dan een ander was ook duidelijk. Ook dit is nieuw voor ZVV Awt-Gelaen, maar blijkbaar kan dit team in tegenstelling tot voor de winterstop ook met de helft van de kracht een wedstrijd ruim winnen, de einduitslag van 11-3 zegt met deze minimale krachtsinspanning veel zo niet alles. De doelpunten werden gemaakt door Remco 3, Ricardo 3, Dave 2, Mark, Roy en Kevin en zo haalde ZVV Awt-Gelaen voor het eerst in de clubhistorie in de eerste klasse dubbele cijfers.

Komende maandag wacht de laatste topwedstrijd van het seizoen bij Haelen, een wedstrijd waar in ieder geval motivatie, karakter en zelfvertrouwen gegarandeerd zijn. De wedstrijd wordt gespeeld om 21:45 uur, dan weet men in ieder geval zeker dat het daglicht verdwenen is en de temperatuur wat gezakt.

Wist u dat?
- Roy als enige in een ijshal speelde in plaats van een sporthal?
- Dave dit keer geen oorlogswond overhield aan het duel met Amacitia?
- hij een doelpuntje tekort kwam voor een welverdiende hattrick?
- Jordie koploper gele kaarten is?
- Remco de ballenafpakker van de avond was?
- hij weer zijn voeten lieten spreken?
- Mia alle snacks had gevonden in de Wilhelmien?
- Kevin ook hierin te gretig was?
- de coach met waakhond een kijkje kwam nemen?
- hij zag dat het goed was en zijn weg vervolgde?
- hij de langst ongeslagen coach van ZVV Awt-Gelaen is?
- de voorzitter komende maandag een recordpoging van Gorinchem naar Haelen gaat doen?
- dit een ritje van 126,8 km ofwel 1,5 uur enkele reis is?
- Mark weer zijn doelpuntje meepikte?
- maar ook een gooi deed naar de Oscars voor topacteurs?
- dit hem de titel likeurtje 43 opleverde?
- Ricardo deze opmerking van de vrouw wel kon waarderen?
- Robby wederom een ijzersterke derde helft speelde?
- uw verslaggever eindelijk begrijpt waarom, omdat ijshockey ook drie periodes/ helften zijn?

ZVV Awt-Gelaen wint absolute topper bij 't Brökske

Geplaatst 20 mrt. 2012 00:32 door Ralph Evertz   [ 20 mrt. 2012 00:32 bijgewerkt ]

Zaterdagmiddag waren alle ingrediënten aanwezig om er een echt voetbalspektakel van te maken: een mede door Lenders Mannenmode mogelijk gemaakte touringcar voor spelers en supporters, een mede door Rademakers Parket mogelijk gemaakte luchthoorn op accu, een dikke trom, blauw Bengaals vuurwerk, confettiknallers, harde geluidsinstallatie en ook niet onbelangrijk een complete spelersgroep van 9 personen. De een zal het hoogmoed vinden de ander zal zeggen iedere mogelijkheid om een feestje te vieren moet je aangrijpen.

Voor coach Frans de ideale mogelijkheid om met zijn geliefde (duplo)blokken te spelen en geef hem eens ongelijk want eindelijk eens compleet zijn in je 16e!! wedstrijd is een lang gewenste wens. Maar ook dit voordeel heeft een nadeel de coach kan te snel of te graag willen wisselen (want je hebt er toch genoeg), de spelers in het veld komen misschien niet in het ritme omdat je teveel wisselt en (wissel)spelers tenslotte moeten zich ook ondergeschikt kunnen/ willen maken aan het teambelang.

De coach begon in de volgende basisopstelling: Maikel (gaat nog steeds voor zijn eerste doelpunt), Kevin (organisatie buiten en in het veld), Jordie (kreeg weer wat ervaring erbij vandaag), Ricardo (slingerback/ slingerspits) en Remco (mr. hattrick). De volle bankbezetting: Roy (Man of the Match), Dave (jacht op doelpunt mislukt, goede wedstrijd spelen geslaagd), Mark (korte invalbeurt zal ongetwijfeld ogen geopend hebben) en Robby (man van de 3e helft).

De eerste 5 minuten waren voor ZVV Awt-Gelaen, het combineerde vlot loerde op de kansen en stond al snel met 0-2 voor, kortom een stormachtig, niets aan de hand begin. Zoals al eerder gemeld had de coach 9 spelers tot zijn beschikking en werd er gewisseld. Dat een team hieraan moet wennen bleek al snel, verkeerde mensen stonden ineens op ongebruikelijke posities (al dan niet zelf opgezocht of verzocht daar te staan). De organisatie was in ieder geval ver te zoeken en niet veel later stond het 2-2 en moest men met een man minder verder, na een gele kaart van Mark die ook nog de 2-2 opleverde. Nog erger dan deze tegendoelpunten was het feit dat de tegenstander geloof in eigen kunnen kreeg en meer en meer richting het doel van de goed keepende Maikel kwam.

Na de 2-2 werd de orde hersteld, maar de wedstrijd kreeg een geheel ander spelbeeld, waardoor men veel meer tegenstand kreeg dan aanvankelijk nodig leek. ZVV Awt-Gelaen scoorde nog tweemaal voor rust en 't Brökske nog eenmaal (het gebrek aan ervaring van Jordie of het gebrek aan coaching door Maikel en Kevin), waardoor de ruststand 3-4 werd.

In de tweede helft eigenlijk eenzelfde spelbeeld, een meer spannende dan goede wedstrijd met veel ruimtes, verkeerde inspeelballen, mooie doelpunten en bovenal de wilskracht om absoluut deze wedstrijd te willen winnen. Het spel en de doelpunten golfden op en neer van 4-4 naar 4-6, van 6-6 naar 6-8 tot de 7-8 winst!! De sfeer was fantastisch, met toeters, dikke trom en geschreeuw of gejuich met vuurwerk en confetti als passend slot. De doelpunten werden gemaakt door Ricardo 2x, Remco 3x en de man van de wedstrijd Roy 3x.

De belangen waren vooraf duidelijk, degene die won zou de koploper worden/ blijven. Bij deze belangen horen ook bepaalde spanningen. ZVV Awt-Gelaen overwon zaterdag niet 1 maar 3 tegenstanders: 1) 't Brökske dat er alles aan deed om te winnen; 2) het luxeprobleem van een complete spelers-/ wisselgroep en 3) de bijkomende spanningen van het koploperschap. Met nog vier wedstrijden te gaan ligt de route naar een eventueel kampioenschap (ja we spreken het maar uit) open. Zaterdag kreeg ZVV Awt-Gelaen een wijze les en misschien wel een eerste waarschuwing, waarbij het team overwon maar het slechts een verschil van binnenkant of buitenkant paal was, maar dat is misschien wel het geluk van een kampioen?!

Bij terugkomst bij Café Wilhelmina wachtte ons een warm onthaal, een voldaan gevoel bij spelers, technische staf, bestuur en (supporters)aanhang en het bleef nog lang gezellig.

Wist u dat?
- Ger en Kevin al 2 dagen eerder met de voorbereidingen bezig waren?
- er nog een fotoverslag/ sfeerimpressie volgt van onze nieuwe PR man Noël Strech van SDM Services?
- we zelfs nog de banken en het doel moesten klaarzetten?
- de zaal de grootte had van eigenlijk twee zalen?
- Frans dit keer geen mop had?
- Ger stiekem zenuwachtig was?
- Maikel nu stiekem op zijn dropkick traint?
- Kevin ondanks 3 kilo afgevallen te zijn, met zijn kont een eigen goal maakte?
- hij de hele avond de aanvoerdersband om hield?
- Roy voor het eerst sinds de mini F 3x scoorde in een wedstrijd?
- Ricardo er vandaag achter kwam dat de bal afspelen het behoud van ledematen kan betekenen?
- Remco een baan bij de voorzitter heeft gekregen?
- hier volgens uw verslaggever een luchtje aan zit?
- dit luchtje geproduceerd werd door Remco zelf?
- Jordie een cursus stiften (aanvallend) en om zich heen kijken (verdedigend) volgt?
- hij wel de enige is die nog nooit een competitiewedstrijd heeft verloren?
- Dave gewoon rustig bleef en gewoon degelijk speelde?
- zijn optreden helaas niet met een doelpunt werd bekroond?
- Robby een foutloze wedstrijd en derde helft speelde?
- dit niet onderschat moet worden?
- Mark kort speelde, maar wel het spelbeeld bepaalde?
- hij zelf aangaf niet meer te hoeven/ willen spelen?
- dit een echte voorbeeld van teamgeest is?
- er overwogen wordt een mentale coach aan te schaffen?
- er gedacht wordt aan onze nummer 1 supporter Zef Cloots?
- hij geen last van stress had maar gewoon een rondje en dansles gaf?
- buschauffeur Wim eveneens een rondje gaf?
- hij luid applaus kreeg en zelfs tromgeroffel?
- dit rondje slechts een extra ronde op de rotonde bleek te zijn?
- we nog nooit eerder met 7 tegendoelpunten hadden gewonnen?
- we nu 10 duels ongeslagen zijn?
- er hiervan 8 gewonnen werden en 2 gelijk?
- we vrijdag 23 maart niet gaan voetballen maar kaarten?
- U allen bent uitgenodigd om 19:30 uur in café Wilhelmina?
- de hoofdprijs wordt gesponsord door Lenders Mannenmode?!

ZVV Awt Gelaen 2 'Kleineert' de Kabouter 3 in eigen huis.

Geplaatst 20 mrt. 2012 00:32 door Ralph Evertz   [ 20 mrt. 2012 00:32 bijgewerkt ]

Een paar uur nadat ZVVAG1 de belangrijke wedstrijd tegen 't Brokske winnend had afgesloten, moest ZVVAG 2 de op papier zware uitwedstrijd spelen tegen de, in verliespunten, koploper van deze klasse, de Kabouter 3.
Bijkomend feit was ook nog dat we maar 5 spelers (Maikel, Stefan, Roberto, Tom en De Rooie) en 1 keeper (Mark) hadden, en dus maar de beschikking hadden van 1 wissel.

Thuis hadden we terecht verloren, van dit team, dat met veel ervaring en routine hun wedstrijden speelt.19.00 uur zou de wedstrijd beginnen, maar omdat we eerst in een andere sporthal waren, kwamen we pas rond 18.55 aan in de sporthal. Aangezien Stefan ook nog in plaats van op het bankje, eronder ging zitten, was er niet bepaald sprake van een normale voorbereiding, maar een leuk momentje was het zeker.

Na een korte warming-up en paar keer op Mark geschoten te hebben, konden we al snel beginnen aan deze wedstrijd.
 
Toch begon de wedstrijd uitermate goed voor ZVVAG2, verdedigend stond het meteen goed onder leiding van Maikel, en Roberto, Tom en Robert konden door alle vrijheid die ze kregen flank en vrij voetballen.
Dit resulteerde in de 2e Minuut al in klutsgoal die opgeeist werd door Tom, 0-1 dus! Precies 2 minuten later, verdubbelde De Rooie de score, met zijn 99e goal voor ZVVAG, door van kortbij simpel raak te schieten. Zoals gezegd kregen we genoeg ruimte om te voetballen en na de 0-2, volgde al snel de 0-3, wederom via Tom die raak schoot uit een hoekschop van Roberto.

In de 6e minuut van de wedstrijd werd het zelfs al 0-4, vrijgespeeld door Roberto scoorde De Rooie simpel zijn 100e Doelpunt voor de ZVV Awt Gelaen. Meteen vroeg De Rooie een wissel aan, en zei dat ie er maar meteen op het hoogtepunt mee ophield, maar zoals al eerder gezegd hadden we maar 1 wissel dus bleef ie toch maar op de bank zitten.

Stefan kwam erin, en maakte 3 minuten later een, volgens de scheids, dusdanige overtreding dat ie daarvoor een strafschop gaf. Deze werd onberispelijk ingeschoten en zo stond de stand op 1-4. ZVVAG2 bleef gewoon goed doorvoetballen en Stefan maakte zijn 'fout' goed door de bal vanaf de achterlijn snoeihard in de korte hoek te torpederen, 1-5.

Geleidelijk kwam er een iets mindere fase, slecht meelopen met de man resulteerde in de 2-5, kort daarna kreeg de Kabouter een goedkope vrije trap op 10 meter van het doel, de Rooie maakte alvast een muur, maar de scheids vond de afstand te kort. De Rooie vroeg nog waar ie moest staan, wat geen een gele kaart opleverde voor nota bene de Aanvoerder. De Rooie vroeg nog dat de scheids niet duidelijk was in waar hij moest staan en dat als aanvoerder toch mag vragen. Ook hierin zag de scheids een gele kaart, dus rood!

Natuurlijk gaat De Rooie nog wat verhaal halen maar al met al sloeg de aktie van zowel de scheids als de Rooie nergens op. Zelfs op de bank zitten mag niet dus vanaf de zijkant moest ie de wedstrijd uit kijken. Dat betekende dus dat er geen wissels meer waren en de overige spelers de rest van de wedstrijd uit moesten spelen. De Kabouter scoorde ook nog de 3-5 uit de vrije trap, Tom mocht weer van de bank, en maakte 1 minuut voor rust de 3-6.
 
De 2e helft begon bijna hetzelfde als de 1e helft. Alleen was het nu de 3e en de 5e minuut en maakte alleen niet Tom maar Roberto de doelpunten: 3-7 en de 3-8. Maikel pegelde ook nog ff de 3-9 in het doel door middel van een vrije trap en de wedstrijd werd rustig uitgespeeld met vele goede counters, alhoewel dit in doelpunten niet verzilverd werd maakte De Kabouter tussendoor wel nog de 4-9.

Stefan maakte zijn 2e van de wedstrijd en zo werd voor de 1e keer dit seizoen de dubbele cijfers behaald; 4-10.

De Kabouter kwam wel nog terug tot 7-10 maar ondanks de vermoeidheid kwam ZVVAG2 niet echt meer in de problemen.

Al met al was dit 1 van de beste wedstrijden van dit seizoen. Verdedigend gedisciplineerd, Mark die weer goed stond te keepen en de kansen die goed werden afgemaakt.

En wie weet wat voor een klassering dit nog te weeg kan brengen als we zo blijven voetballen de laatste wedstrijden.

Wist U dat:

- We eerst in sporthal in de Biessen waren?
- Ton via Robert wel al te horen had gekregen dat we in sporthal Varenbeuk moesten zijn?
- We daardoor ietsjes later waren?
- Stefan het gemolde bankje weer terug in de muur heeft gezet?
- Mark beweerde dat Roberto de shirtjes met deodorant heeft bewerkt om het daardoor lekker te laten ruiken?
- Robert zijn 100e doelpunt voor Zvv Awt Gelaen heeft gemaakt?
- En ook meteen 3 kaarten in 7 seconden heeft gekregen?
- De scheids thuis niks te zeggen heeft?
- Maikel met pijn en moeite de tas met kleren in zijn Mini Cooper heeft gekregen?
- Tom 3, Robert 2, Stefan 2, Roberto 2 en Maikel 1 doelpunt(en) gemaakt hebben?
- we bij aankomst bij de Willemien een vuurwerkontvangst kregen?
- En de overgebleven, koude, hapjes?
- De volgende wedstrijd, zaterdag 31 Maart is, tegen Heerlerheide 4 om 19.00 uur?
- Ook deze wedstrijd gratis te bekijken is in hal 2 van Glanerbrook?

Nee?? Dan weet U het nu.

ZVV Awt-Gelaen 2 wint eenvoudig en ‘houdt de nul’

Geplaatst 12 mrt. 2012 08:36 door Ralph Evertz   [ 12 mrt. 2012 08:36 bijgewerkt ]

Na een weekje rust mocht ZVVAG2 weer aan de bak tegen de nummer laatst uit de competitie, Sittardse Boys 6. Met 120 doelpunten tegen en slechts 3 behaalde punten, werd Awt-Gelaen geacht haar plicht te doen door deze pot eenvoudig te winnen. Toch blijken deze wedstrijden vaak de lastigste wedstrijden te zijn, doordat een tegenstander niet volgens de ‘normale’ manier voetbalt en dus de organisatie vaak snel in de wedstrijd zoek is.

Even iets over de aanwezigen deze avond. Ray en Orbin hebben laten weten waarschijnlijk niet meer in actie te komen dit seizoen. Tel daarbij op dat Stephan, Ralf en Ger dit seizoen vanwege blessures ook weinig minuten hebben kunnen meedoen. Tot overmaat van ramp kon Robert vanavond niet meedoen vanwege ‘het tillen van een kratje sla’, kon Tom niet meedoen vanwege een weekendje weg en waren de gebroeders Nieuwendijk en de heer Wientjes ook verhinderd. Gelukkig beschikt Awt-Gelaen 2 over een brede selectie en was Robbie Janssen zo aardig om ons uit te helpen. Wel was een nieuwe speler nodig om voor in ieder geval 1 wissel te zorgen; Bryan Mak maakte zijn debuut voor ZVV Awt-Gelaen, terwijl ook hij eigenlijk last had van een blessure aan zijn knie. Verder waren Ralph Evertz, Maikel Janssen, Roberto Schiavone en Marc Simonis van de partij.
 
Al snel in de wedstrijd bleek dat 5,5 man voldoende was om deze partij winnend af te sluiten. De tegenpartij uit het Sittardse kon weinig productiefs fabriceren, waardoor Awt-Gelaen weinig te duchten had. Roberto had ook nog eens een hele goede avond. De snelle bewegingen en vooral de snelheid in zijn algemeen die Roberto ten toon spreidde deze avond waren voor Sittardse Boys net iets te veel van het goede. Roberto zorgde twee keer voor een treffer in de eerste 10 minuten van de wedstrijd waardoor een comfortabele 2-0 voorsprong op het scorebord stond. De scheidsrechter floot 3 minuten later voor de rust. Huh. Dit was wel erg vroeg. De goede man had een compliment van de lijnrechter aangezien voor het teken van de laatste minuut. Toen dit voorval eenmaal opgehelderd was mochten we toch nog bijna 10 minuten door voetballen. Er gebeurde helaas niets noemenswaardigs meer de rest van deze eerste helft. Het spel van Gelaen werd wel weer iets rommeliger en waar in het begin veel druk naar voren was schoof het spel iets meer op richting de helft van Awt-Gelaen.
 
In de tweede helft zette Gelaen echter snel orde op zaken. Een voorzet van Ralph naar Robbie bij de tweede paal werd ‘lichtelijk’ getoucheerd door een speler van Sittardse Boys en verdween achter de doelman; 3-0. Daarna deed Roberto nog een duit in het zakje met naar eigen zeggen wederom een ‘tupper’. Bryan, die nog moest wennen aan voetballen in de zaal en nog redelijk veel last had van zijn blessure, boekte ook nog succes door de 5-0 op zich te nemen. Als laatste was het de beurt aan Robbie om de 6-0 en de 7-0 binnen te schieten. Marc moest tijdens de hele wedstrijd welgeteld 3 keer in actie komen en gelukkig voor hem deed hij dat ook. Voor het eerst dit seizoen hield een keeper van Awt-Gelaen 2 de nul. Complimenten voor de verdediging en de keeper vanwege het volhardend en geconcentreerd blijven verdedigen. Ondanks enkele kleine speldenprikjes wist Sittardse Boys geen echte uitgespeelde kansen te creëren.
 
Wist u dat:
- Bryan voor zijn debuut een eigen kniebrace probeerde te maken?
- Dit uiteindelijk niet lukt en hij de moed op gaf?
- Roberto een vervalste hattrick scoorde deze avond?
- Iedereen een hattrick (of meer) had kunnen scoren gezien de kansen?
- Passes die moesten zorgen voor kansen hadden kunnen leiden tot dubbele hattricks?
- Gelaen een beetje onzorgvuldig omging met de kansen?
- Sittardse Boys 6 echt geen potten kon breken?
- We volgende week op zoek gaan naar Kabouters?
- We in de eerste wedstrijd op onze broek hebben gekregen van de Kabouters?

Nee? Dan weet u het nu.

ZVV Awt-Gelaen wint dankzij collectief van ZvWeert

Geplaatst 29 feb. 2012 00:28 door Ralph Evertz   [ 29 feb. 2012 00:28 bijgewerkt ]

Maandagavond stond de verre uitwedstrijd naar ZvWeert op het programma uit Altweerderheide, een rit van ongeveer 50 kilometer. Door het prestatieverlof van Kevin (hij was een dag eerder jarig) werd voor het eerst de koelkast aangesloten en deze gevuld met het biermerk waar Limburg trots op is (in de hoop dit in de terugreis te kunnen nuttigen). Om 18:45 uur vertrok de volle spelersbus (alleen Dave Bosch was afwezig) + twee!! auto's met aanhang naar de uithoek van Weert. Eenmaal ter plaatse, na ''goed'' stuurmansschap van Kevin kon het net zo goed de uithoek van de wereld zijn en is het moeilijk voor te stellen qua omgeving en accommodatie dat hier door het eerste team topdivisie gespeeld wordt.

Na de inmiddels traditionele moppentroppel van coach Frans, waarvoor eerst even de kleedkamerdeuren voor gesloten moesten worden begon ZVV Awt-Gelaen in de navolgende basisopstelling: Maikel (moet een liesbreuk hebben overgehouden, alias sticksave), Kevin (was vandaag speler, aanvoerder, voltallig bestuur en chauffeur), Jordie (speelde tegen zijn favoriete tegenstander), Ricardo (du mos mich eg geen letste man zette) en Remco (zelfs met een driedubbele pirouette kun je scoren) en de reserves Roy (gretig op iedere minuut/ bal die hij maar krijgen kan), Robbie (gebruikt letterlijke de hele zaal, waarover later meer), Mark (een echte teamspeler).

In de eerste helft was al snel duidelijk dat de tegenstander ZvWeert zich niet gemakkelijk gewonnen wilde geven en zij eigenlijk te laag op de ranglijst staan. Tel daarbij een onrustig, ''zwemmend'' ZVV Awt-Gelaen op in de eerste helft en je hebt een spannende wedstrijd. Toch was het ZVV Awt-Gelaen dat via een counter op voorsprong kon komen, Ricardo was de aangever en Remco de afmaker 0-1. Wat volgde waren rommelige minuten en de heren van ZvWeert wisten 1 van de 4!! weggeven vrije trappen te benutten 1-1. Vanaf dat moment kon de wedstrijd eigenlijk alle kanten op, maar enkele sterke (spierverscheurende) reddingen van Maikel voorkwamen erger. De gouden spelregel ''als het niet voetballend gaat moet je er voor werken'' ging ook maandagavond op. Onder aanvoering van met name de werklust Remco kwam ZVV Awt-Gelaen op een 1-3 ruststand na doelpunten van Ricardo (schot van afstand) en Remco (bal afpakken op eigen helft en dan vrij doorlopen naar helft tegenstander en afmaken). ZvWeert was bepaald niet minder, maar zocht vaak alleen de actie waar ZVV Awt-Gelaen door collectief werken/ voetballen de wedstrijd invulde.

Na rust bleef ZvWeert aandringen op de aansluitingstreffer, maar nu de organisatie dankzij Roy, Kevin en Jordie wel goed stond was van echt gevaar geen sprake meer. Het verzet werd definitief gebroken door Remco die na een uitvoering van pirouettes, flikflakken, draaien en keren de 1-4 wist binnen te werken. Wat volgde was een geïrriteerde tegenstander, thuis ''supporters'' op de tribune (die overigens meer toeschouwers uit Geleen telde dan uit Weert) en ZVV Awt-Gelaen die meer ruimte kreeg. Robbie eiste in de tweede helft een hoofdrol voor zich op door eerst de 1-5 te maken door de bal knap uit de lucht te plukken en vervolgens via de achterkant van de turntoestellen van de scheidsrechter door mocht gaan (de bal was uiteraard ''binnen'') en de 1-6 eindstand bepaalde, de verdediging en keeper verbouwereerd achterlatend.

Maandagavond schreef ZVV Awt-Gelaen er een scorebordtechnisch makkelijke overwinning bij, maar de aanwezigen weten wel beter. Er is nog een hoop werk te verzetten om tot een constant voetballend niveau te komen, maar de werklust was in ieder geval in ruime mate aanwezig en dat bleek voor deze wedstrijd voldoende.

Op de terugreis kon de bierflesjes van Kevin en de blikjes van Remco (hij was ook jarig geweest) geopend worden en DJ Sjoef nam de muzikale leiding op zich waardoor de weg naar de Wilhelmien vlot verliep. Op maandagavond er nachtwerk van maken in de Wilhelmien is apart maar uiterst gezellig, komende zaterdag geeft de familie Venhovens een feestje, u bent allen uitgenodigd!!

Wist u dat?
- Blik op de weg een geheel programma had kunnen vullen?
- De lantaarnpalen en Altweerderheide op 1 hand/ vinger te tellen zijn?
- Het uitpubliek steeds verder groeit?
- We eigenlijk ook alleen maar uit spelen?
- U alle moppen kunt mailen naar fclaessen@home.nl?
- Robbie een lijnrechter overbodige luxe vindt?
- Ricardo volgens de tegenstander mooie haren heeft?
- Jeroen een gooi doet de titel nr. 1 supporter van Zef over te nemen?
- Zef in de Wilhelmien hier anders over dacht en het team een rondje gaf?
- Dit hele belangrijke kwaliteiten van een nr. 1 supporter zijn?
- Voorzitter Ger deze avond bij sponsor Maurice Maes te vinden was?
- Deze vele artiesten had op zijn 40e verjaardag?
- Voorzitter Ger zijn afwezigheid ruimschoots goedmaakte met penningen?
- Mark een nieuwe boezemvriend heeft?

1-10 of 41