ZVV Awt-Gelaen presenteert eigen spelersbus!

Geplaatst 29 aug. 2011 05:50 door Ralph Evertz   [ 16 jul. 2012 02:59 bijgewerkt ]
Vele mensen kenden de ambities van Ger en Kevin reeds en waren op de hoogte van de stoute plannen van hun met betrekking tot het verkrijgen van een eigen spelersbus. Op een zaterdag in juni werd de eerste echte poging ondernomen en werd naar Geldrop gereden omdat Ger een busje had zien staan op marktplaats. Op de heenreis waren beide heren dolenthousiast en Ger was druk telefonisch zoekende naar het vinden van de eerste sponsoren. Na verschillende bedrijven benaderd te hebben met een potje hier en een potje daar kon Kevin de ellende niet langer aanhoren en besloot zelf ook maar eens te bellen. Twee telefoontjes en even zoveel keer succes waren de eerste sponsoren Krekels Personeel en Accon AVM gevonden. Helaas was hierna de batterij van Kevin leeg, anders was het verbaasde gezicht van Ger nog erger geweest.

Aangekomen in Geldrop bleek al snel dat de mooi uitziende foto van de Fiat Ducato een ander busje betrof, de eigenaren ook nog de BTW erbij wilden doen en het busje op zijn zachtst gezegd niet aan onze wellicht te enthousiaste verwachtingen voldeed. Op de terugreis zat het bestuur ietwat verslagen in de auto, hetgeen al snel omsloeg naar vastberadenheid er één te vinden.

De weken erna werden vele websites bekeken en diverse sponsoren gevonden waaronder Autogarage Willems en 't Kleine Verschil. Financiële vooruitgang werd geboekt maar het vinden van de zeer begeerde spelersbus bleek lastiger dan gedacht totdat Fortuna Sittard besloot een leasecontract aan te gaan en de ''oude busjes'' van de jeugdopleiding weg moesten. Het voor het gevoel lange wachten werd beloond en de spelersbus werd gevonden, een 9 persoons Ford Transit van het jaar 2001 in de geel groene kleuren. Aangezien deze spelersbus voor de jeugd werd gebruikt was deze goed onderhouden en in vergelijking met de marktplaatsbus uit Geldrop een juweeltje.

Toen de bus werd gevonden, moesten nog drie dingen gebeuren. Voor de spelersbus zelf moesten nog sponsoren gevonden worden, hetgeen Ger lukte na een telefoontje naar onze speler van het tweede elftal Orbbin Frencken en zijn bedrijf Barebone Computers en door het bezoek van Ger en Kevin aan Frans Bronneberg van Bronneberg Advocaten. Kortom de financiering is geregeld, zonder eigen middelen in te brengen, afgezien van slapeloze nachten wegens telefoonverkeer en vele belichtingen en autoritjes van het bestuur na dan.

Zoals gezegd de spelersbus van Fortuna is logischerwijs geel groen, onze clubleuren zijn blauw en wit. Volgend probleem dat opgelost diende te worden. De bus moest geschuurd worden en vervolgens overgespoten worden. Leden werden gevonden die de bus wilden schuren in de persoon van Ton Raven (neet lulle mer sjoere), Davey (koppien van het drinke met Robbie), Robbie (koppien van het drinke met Davey), Frans (gewint te wirke met de henj), Kevin (volgus aanwezige nog nooit gewirk) en Ger (sjef BBQ van de daag, ow sting dae bus achterom).
 
 
 
 
 
 
 

Dit alles mochten we doen bij Autospuiterij Lemmens, het bedrijf van Chris Lemmens die zowel deed assisteren, begeleiden en ondersteunen bij het schuren van de bus en ervoor zou zorgen dat de bus geheel wit zou worden gespoten. Dit alles werd door Autospuiterij Lemmens geheel gratis en zeer vakkundig gedaan, hulde!

Nadat de spelersbus was gespoten moest deze ook nog beletterd worden. Kevin begon alvast met het verzamelen van de logo's in 96 bestanden en evenzoveel mailtjes, grotes enz., hetgeen allemaal en bij elk bedrijf blijkbaar anders is. Nadat dit gelukkig allemaal geregeld was en Kevin rijp was voor een inrichting voor geestelijk gestoorden wegens logoziekte was de spelersbus klaar om van reclame voorzien te worden. MPD Textieldrukkerij van Paul Haane werd bereid gevonden om met de logo's te stoeien, iedere sticker afzonderlijk uit te meten, een grafisch mooie indeling te maken EN dit alles geheel gratis voor ons te verzorgen, wederom een besparing van veel geld en zie onder het resultaat.
 
ZVV Awt-Gelaen wil bij deze de volgende bedrijven bedanken:

Rademakers Parket, Accon AVM, Krekels Personeel, Barebone Computers, Autogarage Willems, 't Kleine Verschil, en Bronneberg Advocaten, Autospuiterij Lemmens en MPD Textieldrukkerij voor het mogelijk maken van onze spelersbus. BSB Assuradeuren voor het verlenen van korting en het verzorgen van de verzekring van deze spelersbus.

Daarnaast wil ZVV Awt-Gelaen voor hun inzet bedanken:

Ger, Kevin, Ton, Davey, Robbie en Frans.

Hieronder zijn nog enkele afbeeldingen van de spelersbus te bewonderen.