Succesvolle tweede editie sponsoravond

Geplaatst 8 nov. 2011 04:13 door Ralph Evertz   [ 16 jul. 2012 02:59 bijgewerkt ]
Op zaterdag 8 oktober vond de tweede editie van de sponsoravond van ZVV Awt-Gelaen plaats in ons clubcafé Wilhelmina. De draaiboeken van het afgelopen jaar werden vooraf tevoorschijn gehaald en de punten die voor verbetering vatbaar werden ook daadwerkelijk verbeterd, hetgeen resulteerde in een in alle opzichten zeer geslaagde avond.
 
De opening werd gedaan door presentator Ed Leunissen, bekend van lokale omroep START die na het succes van afgelopen jaar, wederom graag zijn opwachting wilde maken. Ed begon zijn verhaal met hetgeen ZVV Awt-Gelaen zoal had meegemaakt het afgelopen jaar zoals bijvoorbeeld de komst van een tweede team, een vereniging die zowel prestatief als recreatief bezig is, de groei van de sponsoren en het verder promoten van ZVV Awt-Gelaen in de regio.
 
Alle sponsoren werden op passende wijze bedankt met bloemen, vaantjes van de vereniging, winkelkarmunten en natuurlijk consumptiebonnen. Alle sponsoren worden vanaf heden getoond op het schitterende nieuwe sponsorbord in ons clubcafé waar eenieder die een bijdrage wenst te leveren aan ZVV Awt-Gelaen met de gewenste (bedrijfs)naam staat vermeld.
 
De avond werd officieel geopend door het bestuur door middel van het hijsen van de clubvlag door Ger Rademakers en Kevin Hendriks, begeleid door het clublied. Het hoogtepunt van de avond volgde niet veel later door de onthulling van de eigen spelersbus door mister Fortuna Sittard, Rene Maessen waarbij de aanwezigen een goede blik op de spelersbus konden werpen.
 
De rest van de avond werd feestelijk ingevuld door:
- Top DJ Wil Leurs en topartiest Richtig Rex;
- De loterijtrekking;
- Huldiging Zef Cloots als de nummer 1 supporter bij uitstek.
 
Via deze weg wil het bestuur alle vrijwilligers, leden en sponsoren bedanken voor een geweldige avond en we hopen u allen te mogen begroeten bij onze zaalvoetbalwedstrijden en een volgende, derde editie!
 
BEKIJK de foto's van de sponsoravond door te klikken op Foto's 2011