Lenders Mannenmode voorziet bestuur en trainer 1e team van nieuw kostuum

Geplaatst 30 dec. 2011 00:42 door Ralph Evertz   [ 16 jul. 2012 02:59 bijgewerkt ]
Arneau Lenders van Lenders Mannenmode vond dat het bestuur en de trainer van het 1e team een professionele uitstraling verdiende en gaf hen ieder een kostuum op maat.

In de gezellige winkel van Lenders Mannenmode waar de koffie altijd klaar staat werd bij Ger, Kevin en Frans uitvoerig de kledingmaten opgemeten en daar waar nodig zelfs op maat gemaakt. Van de sokken, broek, riem, blouse, stropdas, colbert, pochet tot de manchetknopen aan toe, alles werd geheel verzorgd en daarnaast van bedrukking voorzien door MPD Textieldrukkerij.

Als dank heeft ZVV Awt-Gelaen de gewenste reclame-uiting van Lenders Mannenmode op de spelersbus gezet en wordt het bedrijf als hoofdsponsor aangemerkt op het sponsorbord in Café Wilhelmina en bij hoofdsponsoren op onze website.

De spreekwoordelijke klap op de vuurpijl zal zeer spoedig volgen door een vermelding in de Trompetter in januari 2012, waar onderstaande foto eveneens in zal worden afgedrukt. Deze geste wordt mede mogelijk gemaakt door club van 50 sponsor Harold Gubbels, verantwoordelijk voor de media sales bij A en C Media.
Op de foto staan naast Ger, Kevin en Frans de heer en mevrouw Lenders voor hun zaak met de spelersbus. Deze foto is (kosteloos) gemaakt door Noël Strech, met zijn bedrijf SDM Services eveneens hoofdsponsor van ZVV Awt-Gelaen.

Heeft u zelf interesse in een persoonlijke aanpak, een kostuum op maat (kleding tot aan 6x XL) en vele andere accessoires en (betaalbare) kleding, gaat u dan naar Lenders Mannenmode, de koffie staat voor u klaar!

Lenders Mannenmode:
- gevestigd op de Markt 120 A tegenover gemeentehuis in het centrum van Geleen;
- telefoonnummer 046-4759883;
- website www.lendersmannenmode.nl