Geslaagde receptie kampioenschap

Geplaatst 14 mei 2012 00:11 door Ralph Evertz   [ 16 jul. 2012 02:59 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag, 12 mei vierde ZVV Awt-Gelaen met al hun leden, supporters, betrokken verenigingen en sponsoren nogmaals het kampioenschap van het eerste elftal in de 1e klasse.

Om 12:00 uur waren Remco, Kyra, Maikel, Ton en Kevin aan de opbouw van de receptie begonnen, zowel binnen als buiten werd alles lichtblauw-wit gemaakt en klaar gemaakt voor de vele aanwezigen.

De receptie zelf werd druk bezocht door eenieder die ZVV Awt-Gelaen een warm hart toe dragen, de een had een mooie speech, de ander liet het bij een welgemeende proficiat, allebei even mooi. De gemeente Sittard-Geleen in de persoon van wethouder Ruud Guyt sponsorde zelfs een vat bier, hetgeen met gejuich werd onthaald. De KNVB in persoon van Peter de Coninck sponsorde de eerste wedstrijdbal voor het komende seizoen en verder had iedereen zijn/ haar wijze het eerste te feliciteren.

De receptie werd afgesloten door ceremoniemeester Ton Raven en voorzitter Ger Rademakers (die namens Rademakers Parket) de medailles sponsorde, waarvoor dank. Het eerste team kon zich dan bij het tweede team voegen en werd de avond erg gezellig gemaakt door Will Leurs en de surpriseact een toptrompettist.

Om 2:45 uur was alles opgeruimd en restte alleen nog een hoop lootjes van de loterij op de grond en voor de rest was Café Wilhelmina weer in goede staat hersteld, Ruud en Lies bedankt voor de gastvrijheid, kortom een geslaagde avond!