Club van 50 Seizoen 2011-2012

Geplaatst 10 mei 2011 04:38 door Ralph Evertz   [ 16 jul. 2012 02:59 bijgewerkt ]

Het afgelopen jaar heeft ZVV Awt-Gelaen veel leden van de club van 50 mogen verwelkomen. Voor het komend seizoen hopen wij (wederom) op uw deelname.                                                                          

ZVV Awt-Gelaen bestaat inmiddels ruim 1 jaar en het eerste voetbalseizoen is ten einde. Sportief gezien is de tweede plaats wel de eindklassering geworden. Vele hoogtepunten en slechts enkele dieptepunten hebben het sportieve seizoen vormgegeven zoals u op deze website heeft kunnen lezen.

Organisatorisch heeft de vereniging zijn draai gevonden en dat is niet onopgemerkt gebleven. Vele sponsoren, supporters, spelers en vrijwilligers willen iets voor ZVV Awt-Gelaen betekenen op ieder zijn of haar eigen manier. Zo kende de vereniging al vroeg in het seizoen, begin oktober een geslaagde sponsoravond met ruim 100 aanwezig personen, een geslaagde presentatie van de eigen vereniging, de clubvlag, het clublied (enkele weken later), fraaie artiesten, de loterij, een attentie en bovenal leuke avond in ons clubcafé Wilhelmina voor alle aanwezigen.

Vervolgens haalde men ook de lokale media zoals de Trompetter en lokale omroep START en werd ZVV Awt-Gelaen meer en meer bekend in de omgeving.

Het bestuur heeft voor komend seizoen besloten om een extra team in de competitie mee te laten doen. Het eerste team zal zich vooral met de prestatie bezig gaan houden en het tweede team zal recreatie met een vleugje prestatie afwisselen.

Dankzij uw steun kunnen wij als vereniging verder groeien, meer teams in de competitie laten deelnemen en wellicht in komende jaren zelfs een eigen jeugdopleiding opstarten.

Om deze doelstellingen te verwezenlijken bent u voor ons erg belangrijk!

Als tegenprestatie wordt u ook in het seizoen 2011-2012 vermeld op het bord van de Club van 50 + onze website en bent u van harte uitgenodigd op onze sponsor-/ feestavond.

Graag vernemen we van u of u (wederom) onze vereniging wilt steunen, dit kunt u doen door een
e-mail te verzenden naar
secretaris@zvvawtgelaen.nl met daarin vermeldt uw (bedrijfs)naam en uw factuuradres. Of neem telefonisch contact op met het bestuur, het telefoonnummer van
Kevin Hendriks is 06-40403130 en van Ger Rademakers 06-22684112.

Alvast bedankt voor uw steun en medewerking!

Uiteraard kunt u ook uit eigen initiatief onze vereniging steunen door uw bedrag over te maken op ons bankrekeningnummer bij de Rabobank 15.74.98.786 ten name van ZVV Awt-Gelaen.