Archief‎ > ‎Archief 2011-2012‎ > ‎

Mededelingen 2011-2012

Geslaagde receptie kampioenschap

Geplaatst 14 mei 2012 00:11 door Ralph Evertz   [ 16 jul. 2012 02:59 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag, 12 mei vierde ZVV Awt-Gelaen met al hun leden, supporters, betrokken verenigingen en sponsoren nogmaals het kampioenschap van het eerste elftal in de 1e klasse.

Om 12:00 uur waren Remco, Kyra, Maikel, Ton en Kevin aan de opbouw van de receptie begonnen, zowel binnen als buiten werd alles lichtblauw-wit gemaakt en klaar gemaakt voor de vele aanwezigen.

De receptie zelf werd druk bezocht door eenieder die ZVV Awt-Gelaen een warm hart toe dragen, de een had een mooie speech, de ander liet het bij een welgemeende proficiat, allebei even mooi. De gemeente Sittard-Geleen in de persoon van wethouder Ruud Guyt sponsorde zelfs een vat bier, hetgeen met gejuich werd onthaald. De KNVB in persoon van Peter de Coninck sponsorde de eerste wedstrijdbal voor het komende seizoen en verder had iedereen zijn/ haar wijze het eerste te feliciteren.

De receptie werd afgesloten door ceremoniemeester Ton Raven en voorzitter Ger Rademakers (die namens Rademakers Parket) de medailles sponsorde, waarvoor dank. Het eerste team kon zich dan bij het tweede team voegen en werd de avond erg gezellig gemaakt door Will Leurs en de surpriseact een toptrompettist.

Om 2:45 uur was alles opgeruimd en restte alleen nog een hoop lootjes van de loterij op de grond en voor de rest was Café Wilhelmina weer in goede staat hersteld, Ruud en Lies bedankt voor de gastvrijheid, kortom een geslaagde avond!
 
 
 

Actieweek Lenders Mannenmode

Geplaatst 9 feb. 2012 00:56 door Ralph Evertz   [ 16 jul. 2012 02:58 bijgewerkt ]

Aan alle genodigden:  Mignon – Canto - Mannenkoor Sweykhuizen – ZVV Awt Gelaen
 
Opgelet !!
 
Dinsdag 14 februari t/m zaterdag 18 februari is actieweek  bij:

Lenders Mannenmode
Geleen
voor alle mannen van S t/m 6x XL
 
Dit betekent voor alle genodigden

Totale collectie halve prijs !!*
 
er zijn geen uitzonderingen behalve*
de eerste voorjaarsartikelen

 
Het betreft alleen deze actieweek:
ALLE…………Pantalons – colberts - kostuums-truien – vesten – hemden – sokken – jassen –jacks – hoeden – petten – shawls  - boxershorts enz…………………………………………..

 
Geen speciale koopavond maar doorlopend de hele week als het U schikt !

Dinsdag/woensdag/vrijdag van 09.30-18.00
Donderdag van 09.30-21.00 en zaterdag 09.30-17.00

 
Neem de uitnodiging mee die U in de e-mail hebt gehad en geef deze af bij binnenkomst want dit is exclusief voor U

Lenders Mannenmode voorziet bestuur en trainer 1e team van nieuw kostuum

Geplaatst 30 dec. 2011 00:42 door Ralph Evertz   [ 16 jul. 2012 02:59 bijgewerkt ]

Arneau Lenders van Lenders Mannenmode vond dat het bestuur en de trainer van het 1e team een professionele uitstraling verdiende en gaf hen ieder een kostuum op maat.

In de gezellige winkel van Lenders Mannenmode waar de koffie altijd klaar staat werd bij Ger, Kevin en Frans uitvoerig de kledingmaten opgemeten en daar waar nodig zelfs op maat gemaakt. Van de sokken, broek, riem, blouse, stropdas, colbert, pochet tot de manchetknopen aan toe, alles werd geheel verzorgd en daarnaast van bedrukking voorzien door MPD Textieldrukkerij.

Als dank heeft ZVV Awt-Gelaen de gewenste reclame-uiting van Lenders Mannenmode op de spelersbus gezet en wordt het bedrijf als hoofdsponsor aangemerkt op het sponsorbord in Café Wilhelmina en bij hoofdsponsoren op onze website.

De spreekwoordelijke klap op de vuurpijl zal zeer spoedig volgen door een vermelding in de Trompetter in januari 2012, waar onderstaande foto eveneens in zal worden afgedrukt. Deze geste wordt mede mogelijk gemaakt door club van 50 sponsor Harold Gubbels, verantwoordelijk voor de media sales bij A en C Media.
Op de foto staan naast Ger, Kevin en Frans de heer en mevrouw Lenders voor hun zaak met de spelersbus. Deze foto is (kosteloos) gemaakt door Noël Strech, met zijn bedrijf SDM Services eveneens hoofdsponsor van ZVV Awt-Gelaen.

Heeft u zelf interesse in een persoonlijke aanpak, een kostuum op maat (kleding tot aan 6x XL) en vele andere accessoires en (betaalbare) kleding, gaat u dan naar Lenders Mannenmode, de koffie staat voor u klaar!

Lenders Mannenmode:
- gevestigd op de Markt 120 A tegenover gemeentehuis in het centrum van Geleen;
- telefoonnummer 046-4759883;
- website www.lendersmannenmode.nl
 

Jaarvergadering woensdag 14 december

Geplaatst 7 dec. 2011 03:59 door Ralph Evertz   [ 16 jul. 2012 02:59 bijgewerkt ]

Jaarvergadering woensdag 14 december om 19:00 uur in Café Wilhelmina
 
Hierbij wil het bestuur van ZVV Awt-Gelaen alle leden uitnodigen aanwezig te zijn op woensdag 14 december om 19:00 uur in Café Wilhelmina voor de jaarvergadering.
 
Jullie kunnen jullie aanmelden / afmelden door een mail te sturen naar k.l.m.hendriks@ziggo.nl of telefonisch 06-40403130.
 
Met vriendelijke groet,
Bestuur ZVV Awt-Gelaen

Succesvolle tweede editie sponsoravond

Geplaatst 8 nov. 2011 04:13 door Ralph Evertz   [ 16 jul. 2012 02:59 bijgewerkt ]

Op zaterdag 8 oktober vond de tweede editie van de sponsoravond van ZVV Awt-Gelaen plaats in ons clubcafé Wilhelmina. De draaiboeken van het afgelopen jaar werden vooraf tevoorschijn gehaald en de punten die voor verbetering vatbaar werden ook daadwerkelijk verbeterd, hetgeen resulteerde in een in alle opzichten zeer geslaagde avond.
 
De opening werd gedaan door presentator Ed Leunissen, bekend van lokale omroep START die na het succes van afgelopen jaar, wederom graag zijn opwachting wilde maken. Ed begon zijn verhaal met hetgeen ZVV Awt-Gelaen zoal had meegemaakt het afgelopen jaar zoals bijvoorbeeld de komst van een tweede team, een vereniging die zowel prestatief als recreatief bezig is, de groei van de sponsoren en het verder promoten van ZVV Awt-Gelaen in de regio.
 
Alle sponsoren werden op passende wijze bedankt met bloemen, vaantjes van de vereniging, winkelkarmunten en natuurlijk consumptiebonnen. Alle sponsoren worden vanaf heden getoond op het schitterende nieuwe sponsorbord in ons clubcafé waar eenieder die een bijdrage wenst te leveren aan ZVV Awt-Gelaen met de gewenste (bedrijfs)naam staat vermeld.
 
De avond werd officieel geopend door het bestuur door middel van het hijsen van de clubvlag door Ger Rademakers en Kevin Hendriks, begeleid door het clublied. Het hoogtepunt van de avond volgde niet veel later door de onthulling van de eigen spelersbus door mister Fortuna Sittard, Rene Maessen waarbij de aanwezigen een goede blik op de spelersbus konden werpen.
 
De rest van de avond werd feestelijk ingevuld door:
- Top DJ Wil Leurs en topartiest Richtig Rex;
- De loterijtrekking;
- Huldiging Zef Cloots als de nummer 1 supporter bij uitstek.
 
Via deze weg wil het bestuur alle vrijwilligers, leden en sponsoren bedanken voor een geweldige avond en we hopen u allen te mogen begroeten bij onze zaalvoetbalwedstrijden en een volgende, derde editie!
 
BEKIJK de foto's van de sponsoravond door te klikken op Foto's 2011
 

“15% korting tijdens speciale klantenkoopavond”

Geplaatst 29 sep. 2011 01:03 door Ralph Evertz   [ 16 jul. 2012 02:58 bijgewerkt ]

 

Beste lid van Awt Gelaen,

De najaarscollectie 2011-2012 hangt weer volop in de winkel:
 
Casual kleding en jacks van de merken The North Face, Superdry en Tommy Hilfiger. Nieuwe kleurtjes in vesten en broeken van de Adidas Originals lijn en kleding voor voetbal, running en fitness- aerobic van de merken Nike, Adidas, Sjeng Sports en Bjorn Borg.

Tijd voor Matchpoint om u als lid van Awt Gelaen te laten profiteren!

Op vrijdagavond 7 oktober houden wij een speciale koopavond voor u als goede relatie.

Kom tussen 18.00 uur en 22.00 uur bij ons shoppen en ontvang 15% korting*, niet alleen op uw voetbalaankopen, maar op ons gehele assortiment.

Ook ontvangt u op alle reeds afgeprijsde artikelen zoals winterjassen, skibroeken, voetbalschoenen, sportkleding etc……. nog eens 25% extra kassakorting, alléén deze avond!!!

Graag tot ziens in onze winkel,
Team Matchpoint

* De korting geldt alleen vrijdag 7 oktober tussen 18.00 en 22.00 uur, er kan geen uitzondering gemaakt worden.
Reserveren kan op woensdag 5 en donderdag 6 oktober.

ZVV Awt-Gelaen presenteert eigen spelersbus!

Geplaatst 29 aug. 2011 05:50 door Ralph Evertz   [ 16 jul. 2012 02:59 bijgewerkt ]

Vele mensen kenden de ambities van Ger en Kevin reeds en waren op de hoogte van de stoute plannen van hun met betrekking tot het verkrijgen van een eigen spelersbus. Op een zaterdag in juni werd de eerste echte poging ondernomen en werd naar Geldrop gereden omdat Ger een busje had zien staan op marktplaats. Op de heenreis waren beide heren dolenthousiast en Ger was druk telefonisch zoekende naar het vinden van de eerste sponsoren. Na verschillende bedrijven benaderd te hebben met een potje hier en een potje daar kon Kevin de ellende niet langer aanhoren en besloot zelf ook maar eens te bellen. Twee telefoontjes en even zoveel keer succes waren de eerste sponsoren Krekels Personeel en Accon AVM gevonden. Helaas was hierna de batterij van Kevin leeg, anders was het verbaasde gezicht van Ger nog erger geweest.

Aangekomen in Geldrop bleek al snel dat de mooi uitziende foto van de Fiat Ducato een ander busje betrof, de eigenaren ook nog de BTW erbij wilden doen en het busje op zijn zachtst gezegd niet aan onze wellicht te enthousiaste verwachtingen voldeed. Op de terugreis zat het bestuur ietwat verslagen in de auto, hetgeen al snel omsloeg naar vastberadenheid er één te vinden.

De weken erna werden vele websites bekeken en diverse sponsoren gevonden waaronder Autogarage Willems en 't Kleine Verschil. Financiële vooruitgang werd geboekt maar het vinden van de zeer begeerde spelersbus bleek lastiger dan gedacht totdat Fortuna Sittard besloot een leasecontract aan te gaan en de ''oude busjes'' van de jeugdopleiding weg moesten. Het voor het gevoel lange wachten werd beloond en de spelersbus werd gevonden, een 9 persoons Ford Transit van het jaar 2001 in de geel groene kleuren. Aangezien deze spelersbus voor de jeugd werd gebruikt was deze goed onderhouden en in vergelijking met de marktplaatsbus uit Geldrop een juweeltje.

Toen de bus werd gevonden, moesten nog drie dingen gebeuren. Voor de spelersbus zelf moesten nog sponsoren gevonden worden, hetgeen Ger lukte na een telefoontje naar onze speler van het tweede elftal Orbbin Frencken en zijn bedrijf Barebone Computers en door het bezoek van Ger en Kevin aan Frans Bronneberg van Bronneberg Advocaten. Kortom de financiering is geregeld, zonder eigen middelen in te brengen, afgezien van slapeloze nachten wegens telefoonverkeer en vele belichtingen en autoritjes van het bestuur na dan.

Zoals gezegd de spelersbus van Fortuna is logischerwijs geel groen, onze clubleuren zijn blauw en wit. Volgend probleem dat opgelost diende te worden. De bus moest geschuurd worden en vervolgens overgespoten worden. Leden werden gevonden die de bus wilden schuren in de persoon van Ton Raven (neet lulle mer sjoere), Davey (koppien van het drinke met Robbie), Robbie (koppien van het drinke met Davey), Frans (gewint te wirke met de henj), Kevin (volgus aanwezige nog nooit gewirk) en Ger (sjef BBQ van de daag, ow sting dae bus achterom).
 
 
 
 
 
 
 

Dit alles mochten we doen bij Autospuiterij Lemmens, het bedrijf van Chris Lemmens die zowel deed assisteren, begeleiden en ondersteunen bij het schuren van de bus en ervoor zou zorgen dat de bus geheel wit zou worden gespoten. Dit alles werd door Autospuiterij Lemmens geheel gratis en zeer vakkundig gedaan, hulde!

Nadat de spelersbus was gespoten moest deze ook nog beletterd worden. Kevin begon alvast met het verzamelen van de logo's in 96 bestanden en evenzoveel mailtjes, grotes enz., hetgeen allemaal en bij elk bedrijf blijkbaar anders is. Nadat dit gelukkig allemaal geregeld was en Kevin rijp was voor een inrichting voor geestelijk gestoorden wegens logoziekte was de spelersbus klaar om van reclame voorzien te worden. MPD Textieldrukkerij van Paul Haane werd bereid gevonden om met de logo's te stoeien, iedere sticker afzonderlijk uit te meten, een grafisch mooie indeling te maken EN dit alles geheel gratis voor ons te verzorgen, wederom een besparing van veel geld en zie onder het resultaat.
 
ZVV Awt-Gelaen wil bij deze de volgende bedrijven bedanken:

Rademakers Parket, Accon AVM, Krekels Personeel, Barebone Computers, Autogarage Willems, 't Kleine Verschil, en Bronneberg Advocaten, Autospuiterij Lemmens en MPD Textieldrukkerij voor het mogelijk maken van onze spelersbus. BSB Assuradeuren voor het verlenen van korting en het verzorgen van de verzekring van deze spelersbus.

Daarnaast wil ZVV Awt-Gelaen voor hun inzet bedanken:

Ger, Kevin, Ton, Davey, Robbie en Frans.

Hieronder zijn nog enkele afbeeldingen van de spelersbus te bewonderen.

 
 
 
 
 
 
 

Bestel nu uw eigen ZVV Awt-Gelaen sjaal

Geplaatst 18 jul. 2011 00:11 door Ralph Evertz   [ 16 jul. 2012 02:58 bijgewerkt ]

Wederom is ZVV Awt-Gelaen erin geslaagd haar eigen fanshop wat groter te maken.

Vanaf nu is er een ZVV Awt-Gelaen sjaal te bestellen.

De kosten per sjaal bedragen 12,50 euro en zijn te bestellen bij:
Ger Rademakers 06-22684112 en/ of Kevin Hendriks 06-40403130.

Inmiddels is er al een run op deze sjaals gekomen, zou dit door de koude zomer, het mooie ontwerp of de trots op Awt-Gelaen komen?! Bepaal zelf en BE(STE)L!!
 

ZVV Awt-Gelaen promoveert naar 1e klasse

Geplaatst 29 jun. 2011 07:34 door Ralph Evertz   [ 16 jul. 2012 02:59 bijgewerkt ]

Afgelopen seizoen eindigde ZVV Awt-Gelaen als tweede in de 4e klasse. Komend seizoen zullen twee teams actief zijn in verschillende competities. Het eerste team zal prestatiegericht zijn en het tweede team zal meer gericht zijn op recreatie.

 

Na afloop van het vorige seizoen is door het bestuur en de technische staf besloten het eerste team verder te professionaliseren met een spelersgroep die allen een hoger niveau aan kunnen dan de vierde klasse waar ZVV Awt-Gelaen het afgelopen jaar in actief was. Al snel bleken spelers bereid voor ZVV Awt-Gelaen uit te willen komen, omdat ze een binding met Oud-Geleen hebben of zich verbonden voelen met de club, bestuur, technische staf of spelers. Met verbondenheid wordt hier het gevoel benadrukt en niet het financiële, want ook komend seizoen zal door de verenging geen vergoeding aan spelers voldaan worden.

 

Nadat de spelersgroep van komend seizoen meer en meer bekend werd is door het bestuur hard gewerkt om hogerop te komen in een klasse die meer paste bij de doelstelling van het bestuur en de technische staf ten aanzien van het eerste elftal. Vandaag is bekend geworden dat ZVV Awt-Gelaen in de 1e klasse gaat spelen met haar eerste elftal en hoogstwaarschijnlijk haar thuiswedstrijden zal gaan spelen op maandagavond om 19:30 uur in sporthal Kleesj in Sittard. Het tweede elftal zal haar thuiswedstrijden op zaterdag blijven spelen in de 4e klasse, tijdstip en locatie is bij het schrijven van dit bericht nog niet bekend.

 

Een lang traject van voorbereiding, vergaderingen en samenspraak met de KNVB komt hiermee tot een mooi einde of moet ik hiermee zeggen een mooi begin. Want voordat komend seizoen kan beginnen zal nieuwe kleding en materiaal aangeschaft moeten worden. Het bestuur is inmiddels druk bezig zoveel mogelijk sponsoren aan ZVV Awt-Gelaen te binden, want bij verdere professionalisering hoort uiteraard ook een realistisch financieel beleid. Sponsoren kunnen zich nog altijd graag melden bij het bestuur.

 

Tenslotte is het bestuur trots dat de KNVB onze werkwijze en ons verzoek heeft gehonoreerd, want geen kampioen worden in de 4e klasse, maar toch promoveren naar de 1e klasse is een mooie prestatie! Het is nu aan ZVV Awt-Gelaen om te bewijzen dat we allen een hoger niveau aankunnen.

 

Kevin en Ger,

Bestuur ZVV Awt-Gelaen

Club van 50 Seizoen 2011-2012

Geplaatst 10 mei 2011 04:38 door Ralph Evertz   [ 16 jul. 2012 02:59 bijgewerkt ]

Het afgelopen jaar heeft ZVV Awt-Gelaen veel leden van de club van 50 mogen verwelkomen. Voor het komend seizoen hopen wij (wederom) op uw deelname.                                                                          

ZVV Awt-Gelaen bestaat inmiddels ruim 1 jaar en het eerste voetbalseizoen is ten einde. Sportief gezien is de tweede plaats wel de eindklassering geworden. Vele hoogtepunten en slechts enkele dieptepunten hebben het sportieve seizoen vormgegeven zoals u op deze website heeft kunnen lezen.

Organisatorisch heeft de vereniging zijn draai gevonden en dat is niet onopgemerkt gebleven. Vele sponsoren, supporters, spelers en vrijwilligers willen iets voor ZVV Awt-Gelaen betekenen op ieder zijn of haar eigen manier. Zo kende de vereniging al vroeg in het seizoen, begin oktober een geslaagde sponsoravond met ruim 100 aanwezig personen, een geslaagde presentatie van de eigen vereniging, de clubvlag, het clublied (enkele weken later), fraaie artiesten, de loterij, een attentie en bovenal leuke avond in ons clubcafé Wilhelmina voor alle aanwezigen.

Vervolgens haalde men ook de lokale media zoals de Trompetter en lokale omroep START en werd ZVV Awt-Gelaen meer en meer bekend in de omgeving.

Het bestuur heeft voor komend seizoen besloten om een extra team in de competitie mee te laten doen. Het eerste team zal zich vooral met de prestatie bezig gaan houden en het tweede team zal recreatie met een vleugje prestatie afwisselen.

Dankzij uw steun kunnen wij als vereniging verder groeien, meer teams in de competitie laten deelnemen en wellicht in komende jaren zelfs een eigen jeugdopleiding opstarten.

Om deze doelstellingen te verwezenlijken bent u voor ons erg belangrijk!

Als tegenprestatie wordt u ook in het seizoen 2011-2012 vermeld op het bord van de Club van 50 + onze website en bent u van harte uitgenodigd op onze sponsor-/ feestavond.

Graag vernemen we van u of u (wederom) onze vereniging wilt steunen, dit kunt u doen door een
e-mail te verzenden naar
secretaris@zvvawtgelaen.nl met daarin vermeldt uw (bedrijfs)naam en uw factuuradres. Of neem telefonisch contact op met het bestuur, het telefoonnummer van
Kevin Hendriks is 06-40403130 en van Ger Rademakers 06-22684112.

Alvast bedankt voor uw steun en medewerking!

Uiteraard kunt u ook uit eigen initiatief onze vereniging steunen door uw bedrag over te maken op ons bankrekeningnummer bij de Rabobank 15.74.98.786 ten name van ZVV Awt-Gelaen.

1-10 of 10