ZVV Awt-Gelaen wint ook slechte wedstrijden

Geplaatst 19 okt. 2010 23:18 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:37 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen De Haantjes 2 op het programma, een bekende vereniging voor velen die het zaalvoetbal in Geleen een warm hart toedraagt. De wedstrijd begon sterk met 2 snelle doelpunten van Mark en Robbie. Daarmee is het positieve van de eerste helft gelijk gezegd, daarna verslapte de concentratie, de scherpte en de absolute wil om te winnen, met als logisch vervolg 2 tegentreffers en een 2-2 ruststand. Hoewel enkele spelers gemist werden kan en mag dit niet als een excuus beschouwd worden, want zeker in de vierde klasse moeten anderen dit kunnen opvangen door vechtlust en om er als team te staan. Gebeurd dit niet dan blijft er ook van ons vlaggenschip weinig over.

 

Coach Frans had dit in de rust ook geconstateerd en zette de spreekwoordelijke puntjes op de i. Voor de eerste maal werd er dit seizoen een echt beroep op de coach gedaan en het moet gezegd hij vond de oplossing. De tweede helft stond er weer een team en werd er orde op zake gesteld en doordat er achterin niets werd weggeven liep de score uiteindelijk op tot 5-2. Deze score had eigenlijk hoger moeten uitvallen, maar de echte scherpte ontbrak.

 

Toch zullen we deze wedstrijden nog wel vaker gaan spelen, ook de tegenstanders bekijken de stand en zien ons mede bovenaan staan waardoor de wil om minder doelpunten tegen te krijgen blijkbaar groter is dan de wil om zelf te willen voetballen en te winnen. Belangrijkste voor ons blijft onze nieuwe vereniging, het imago van de club en vooral het plezier in het spelletje. Het plezier in het spelletje moet op het veld terug te zien zijn want dan wordt het nog leuker om naar te kijken, want inmiddels hebben de supporters hun weg gevonden! Komende week staat de eerste bekerwedstrijd op het programma tegen 2e klasser Berg/ Knoors, we zullen zien hoe groot de verschillen zijn…

 

Wist u dat?

- de Stadssporthal druk bezocht werd door ONZE toeschouwers;

- de kantine echter gesloten bleef;

- er met Frank, Ger en Thom het nodige gewicht op de vloer stond;

- zij allen zondagochtend in Daniken gespot zijn;

- Mark liever zijn X-benen zoekt dan met links te schieten;

- Mark gespot is tijdens zijn hobby kienen;

- Kevin een zuurstoffles op zijn rug had;

- Fred zijn eerste wedstrijd voor ons floot;

- de coach nog een week mag blijven.