ZVV Awt-Gelaen wint eerste thuiswedstrijd, dankzij getal 3

Geplaatst 29 sep. 2010 04:12 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:37 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag speelde ZVV Awt-Gelaen haar eerste thuiswedstrijd in de Stadssporthal te Sittard, een mooie hal, fijne kantine en zowaar ook de eerste supporters op de tribune. Deze supporters waren niet voor niets gekomen, want vanaf begin af aan was het eenrichtingsverkeer richting het doel van WZV'87 2. Vloeiende combinaties tussen ons spitsentrio Robert, Robbie en Mark leiden tot een 6-0 voorsprong bij rust.

 

Na rust werd er wat gas terug genomen door onze jongens en liep de score op naar 11-1, ja zelfs een tegentreffer werd geïncasseerd na een inschattingsfoutje van onze keeper. Dan het getal 3, we beleefden zaterdagavond een primeur zowel Robert, Robbie als Mark wisten allen 3x het net te vinden een nog nooit vertoonde driedubbele hattrick dus. Een bekende rush van Stephan en een afstandsschot van Kevin zorgden voor de andere doelpunten.

 

Het bestuur was ook tevreden, met 3 overwinningen op zak kunnen we ons met een gerust hart vertonen op de sponsoravond aanstaande vrijdag 1 oktober in Café Wilhelmina (aanvang 20:00 uur). Ook het team van ZVV Weert 10 was erg aardig voor ons, want zij hebben zich teruggetrokken en net de dag na de sponsoravond stond deze wedstrijd op het programma, goede planning van deze mannen dus!

 

Wist u dat?

- Izzy (de dochter van Stephan en Bianca) zaterdagavond veruit onze jongste supporter was?

- Izzy het voetbal maar slaapverwekkend vond?

- Glenn (de zoon van de voorzitter) in de rust de mooiste doelpunten maakte?

- Glenn inmiddels is gescout door Fortuna?

- Raymond Vallen nog steeds spoorloos is en wij hem verzoeken zich te melden of anders het programma spoorloos ingeschakeld moet worden?

- de coach tijdens de wedstrijd niet altijd begrepen werd?

- hij toch maar mooi 3x op rij heeft gewonnen?

- de coach nog een weekje mag blijven (ivm uitvallen wedstrijd 2 oktober zelfs 2 weken)?