ZVV Awt-Gelaen komt simpelweg tekort voor kampioenschap

Geplaatst 1 feb. 2011 02:25 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:39 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag stond de regelrechte topper van deze competitie op het programma de nummer 1 tegen de nummer 2 oftewel De Metro tegen onze boys. Na 5 minuten gespeeld te hebben was het krachtsverschil, ondanks een 0-0 stand eigenlijk al duidelijk en kon men al de wedstrijd voorspellen. Ralph Evertz viel helaas geblesseerd uit, onze keeper van hedenavond Maikel moest gaan voetballen en Lars nam zijn vertrouwde plek onder de lat in.

 

Met alle respect voor keeper Maikel en onze topper Frank op de reservebank was hiermee de wedstrijd realistisch gezien gespeeld. De Metro kon kwalitatief gezien goed doorwisselen en wij moesten langer spelen en kwamen in de tweede helft gewoon krachten en misschien wel kwaliteit tekort.

 

De eerste helft werd er goed gespeeld, goed verdedigd en een enkele keer een kansje gecreëerd. Nadat de Metro na commentaar op de leiding twee minuten had gekregen kwamen de boys door een doelpunt van Kevin zelfs aan de leiding 1-0. De metro kwam ''lucky'' langszij doordat de bal via de paal ongelukkig tegen de hak van Lars kwam en in het doel verdween 1-1 (toch weer een scorende keeper..) en tevens de ruststand.

 

In de rust werd duidelijk dat de krachten al enigszins wegvloeiden en dit bleek ook de tweede helft. De voorspelling kwam uit en waar de metro nog een stapje extra kon zetten, liepen onze mannen niet goed mee of was men niet alert genoeg wat uiteindelijk voor een 3-6 eindstand zorgde. Ons rest nu slechts een tweede plaats, met een wedstrijd of 10 voor de boeg kunnen we ons debuutjaar lekker uitspelen en wellicht al wat voorbereidingen treffen voor het komende seizoen.

 

Wist u dat?

- Keeper Maikel het als speler niet eens zo slecht deed?

- Hij zelfs voor de enige ''panna'' zorgde in de wedstrijd?

- Robert maandag weer naar het werk kon omdat hij zijn auto voor de wedstrijd had opgehaald?

- Robbie de vervangende aanvoerder was, 2x scoorde en gewoon een goede wedstrijd speelde?

- Geen spelers aangetrokken of vertrokken zijn tijdens de wintertransferperiode?

- Komende zaterdag de bal gewoon weer gaat rollen en u allemaal welkom bent om 20:45 uur in de Stadssporthal?