Winst tegen sterk ZVV Heiputters VIER??!!

Geplaatst 2 nov. 2010 06:34 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:38 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag speelde ons vlaggenschip tegen ZVV Heiputters 4, juist ja het vierde een tegenstander wat al driemaal verloren had. Er bleek al snel dat onze gasten andere bedoelingen hadden en naast andere bedoelingen ook andere spelers. Helaas bestaat deze regel nu eenmaal en kan onze vereniging met slechts 1 team niet schuiven met spelers. Kortom na het ingraven van de tegenstander, fysiek spel werd nu het inhuren van andere spelers geprobeerd.

 

Kortom na vorige week gewonnen te hebben van een tweedeklasser in de beker stond nu een wedstrijd tegen een eersteklasser op het programma. Onze brede selectie bleek wederom nodig en Maarten werd bereid gevonden mee te doen, wat achteraf gezien geen overbodige luxe was. Door het missen van enkele uitgespeelde kansen bleef de score beperkt bij rust tot slechts 1-0 door een ouderwetse scrimmage van Robert.

 

Na de rust eigenlijk eenzelfde spelbeeld een goede, felle tegenstander en een ZVV Awt-Gelaen wat het meerdere balbezit had. Toch waren het de gasten die op gelijke hoogte wisten te komen en moest ons team vol aan de bak om niet het eerste puntenverlies te lijden tegen dit gelegenheidselftal. Er was een vlammende uithaal in de kruising voor nodig van Robert om tot de uiteindelijke 2-1 winst te komen. In de slotminuten werd de druk groter en groter maar onze verdediging met Lars, Maarten, Stephan en Kevin gaf geen krimp en haalde de dikverdiende punten binnen.

 

Wist u dat?

- de dugout niet groot genoeg was voor al onze leden?

- Maarten zijn debuut maakte?

- Frank nog steeds op zijn eerste doelpunt wacht?

- Thom en Davey deze week geen weddenschap aandurfden?

- Lars nog nooit de 0 heeft gehouden?

- Ralph Evertz eindelijk een rol heeft gevonden die hem past namelijk tijdwaarnemer?

- de laatste minuut vervolgens wel 10 minuten leek te duren?

- de coach nog een week mag blijven?