Winst tegen eerste echte tegenstander

Geplaatst 12 okt. 2010 11:04 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:37 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdagnacht (begin van de wedstrijd was 21:45 uur) stond de wedstrijd in de Stadssporthal tegen ZVV Born 2 op het programma. Al snel bleek dat deze jongens onze eerste echte tegenstander zou gaan zijn, een hecht team dat wilde knokken voor elke meter.

 

Toch werd het nooit echt spannend want de rust werd met een 4-0 voorsprong bereikt. De doelpunten werden gemaakt door Robert 2x en Mark 2x, waarbij gezegd moet worden dat vooral Mark een goede wedstrijd speelde.

 

Na de rust werd er gescoord door de gasten uit Born, hetgeen de eretreffer zou betekenen voor de gasten, want naast enkele speldenprikken werden zij nimmer gevaarlijk. Robert en Kevin bezorgden ZVV Awt-Gelaen alweer de 4e winst op rij 6-1.

 

Voor het eerst werden geen dubbele cijfers bereikt, het ontbreken van Frank Wientjes lijkt intern als oorzaak te zijn gevonden. Komende zaterdag wordt er weer overdag gespeeld en wordt duidelijk of het aan de slaap in de ogen heeft gelegen of aan het ontbreken van Frank, ik gok op het laatste.

 

Wist u dat?

- Raymond zijn eerste wedstrijd voor ons team heeft gespeeld?

- Hij niet geheel scherp was in de afronding?

- Hij dit thuis wel is geweest want hij wordt papa!

- Er wederom publiek in de zaal was waarbij enkele mensen ontbraken?

- Deze mensen na afloop in de Wilhelmien gevonden zijn?

- Angelique haar afscheidsfeest feest daar vierde?

- Nu het geduld van de voorzitter op de proef gaat stellen?