Tweede plek veilig door winst in Heel

Geplaatst 31 mrt. 2011 23:39 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:39 bijgewerkt ]

Plek 2 was de inzet voorafgaande aan de wedstrijd Heiputters – ZVV Awt-Gelaen. Eerder dit seizoen werd thuis slechts met 2-1 gewonnen en ook de uitwedstrijd was niet bepaald makkelijk. De aftrap werd bijna niet gehaald door Robby, Inge en de coach doordat de auto simpelweg niet harder als 90 kon rijden (ideaal trouwens want je mag op de A2 tegenwoordig ook niet harder dan 90…)

 Zoals gezegd de tegenstander was niet te onderschatten en de generale repetitie afgelopen week in Born (van de zaate hermenie) werkte ook niet echt in ons voordeel.  Door het missen van kansen aan de ene kant en het benutten ervan aan de andere kant stond het 3-1 voor de thuisploeg en was het duidelijk dat de afwerking beter moest.

In de tweede helft gebeurde dit ook, wederom bleek ZVV Awt-Gelaen over veerkracht te beschikken in Noord-Limburg en werd de wedstrijd omgebogen naar een 4-7 overwinning. Er gaan inmiddels stemmen op om de thuiswedstrijden ergens nabij Weert te gaan spelen. Komende zaterdag spelen we dan echt weer eens een keer thuis na 4 uitwedstrijden en zelfs in Glanerbrook om 18:00 uur, maar dan weer in de topsporthal 2…

Wist u dat?

-          Robby de auto naar de garage had gebracht voor een begrenzer?

-          Coach Frans een kijkje onder de motorkap nam?

-          Het uiteraard bij een ‘’kijkje’’ bleef?

-          Thom een assist heeft gegeven op keeper Maikel?

-          Dit in principe tweemaal ongeloofwaardig is?

-          Voorzitter Ger en secretaris Kevin vrijdag moeten aantreden in het sponsorenduel namens Fortuna met MVV?

-          Wij zullen U nader informeren (over eventuele gewonden, veldslagen enz.)