Seizoensafsluiting met winst

Geplaatst 10 mei 2011 04:36 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:39 bijgewerkt ]

De laatste wedstrijd moesten onze mannen aantreden tegen Holtum op het sportcomplex van Buchten. De eerste helft werd er gezapig gespeeld en werd de rust met een terechte 4-2 achterstand bereikt. De zwakste schakel Lars begreep wat hem te doen stond, liet de tegenstander op de bal gaan staan om zichzelf vervolgens een kapotte knie te bezorgen, hulde aan Lars!

Vrijwel iedereen had zich gespaard de eerste helft en in de rust werden de koppen bij elkaar gestoken om de eerste 10 minuten van de tweede helft eens gas te geven. De klassieke ‘’ruit’’ werd uit de kast gehaald met Stephan (hij keepte als vader Hub vandaag) in het doel, Kevin (had vrijwel niets gedaan 1e helft van achteruit), op links Robbie (dacht dat hij eerste helft kon verdedigen), op rechts Mark (mocht eindelijk naar voren) en Robert (de weg van Maastricht naar Born blijkt lang te zijn).

De afgesproken 10 minuten werden niet gehaald om het verschil te maken, het werden er uiteindelijk 11… Van een 4-2 achterstand naar een 4-6 voorsprong in 11 minuten, zo zie je maar dat we allemaal wat langzamer worden op het einde van het seizoen. Vervolgens maakte Hoedie weer zijn opwachting en hij beschikt ook over specifieke kwaliteiten, een kruising tussen Suarez en Mattheus. Nadat de kruitdampen hiervan waren opgetrokken werd de eindstand 5-9 en zo kwam er een einde aan het eerste sportieve seizoen van ZVV Awt-Gelaen.

Wist u dat?
- we in de warming-up beter waren dan de hele eerste helft?
- Kevin wederom voor een halve liter ging?
- helaas zijn perfect geschoten trap richting Inge op de glazen wand voor haar uiteen spatte?
- de schrik erna er wel goed in zat bij Inge? (kan ook mooier zijn dan halve liter…)
- Mark de eerste helft met een mooi lobje de lat nog raakte?
- Lars afscheid nam met de ijszak in het kleedlokaal?
- wij hem komend seizoen veel handbalplezier wensen?
- wij iedereen een fijne zomer toewensen en ons op komend seizoen gaan richten!