Schuffelen - van Kan 2-1

Geplaatst 8 feb. 2011 07:00 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:39 bijgewerkt ]

De wedstrijd tegen WZV 4 stond in het teken van de wedstrijd Maikel tegen Thom, beiden nog niet gescoord dit seizoen. De wedstrijd begon met 9 personen, waarin de coach blokken van 4 in gedachte had. Het eerste blok werd gevormd door Kevin, Ralph, Robby en Frank, het tweede blok door Maikel, Mark, Robert en Thom.

 

Al snel werd duidelijk dat de wedstrijd in zijn geheel niet spannend zou worden, wel de interne wedstrijd tussen Maikel en Thom. De eerste helft waarbij toch 3 doelpunten vielen werd niet gescoord door deze heren, daarom is het leuker het over de tweede helft te hebben. De keeper van de tegenstander had er hobby aan ver voor zijn eigen doel te verdedigen, Maikel had dit als eerste door en het stond zowaar 1-0 voor hem. Thom testte eerst nog de keeper maar daarna kocht hij de scheidsrechter om, die zag een handsbal over het hoofd en waarbij iedereen dacht dat Thom de bal wel terug zou geven ging hij richting de keeper en was zijn eerste doelpunt een feit! Helaas voor Thom, kwam hij er pas op de reservebank achter dat zijn doelpunt ook daadwerkelijk telde (dat krijg je ervan als je niet gewend bent te juichen)… Kortom 1-1!

 

De algemene wedstrijd was veelal eenrichtingsverkeer en toen eenmaal het eerste tegendoelpunt viel hadden de boys geen zin meer om te verdedigen hetgeen tot 5 onnodige tegentreffers leidde. We moeten toch maar eens aan de 0 gaan denken, ook tegen deze mensen wat korter dekken en vooral MET DE MAN MEELOPEN… Hiervoor komende zaterdag weer een kans.

 

Nu weer terug naar de ECHTE wedstrijd Maikel tegen Thom. Allereerst was het Thom die bijna zijn tweede van de wedstrijd maakte, de keeper (die al op de grond lag) verhinderde dit. Tja en dan geldt de voetbalwet maak je ze zelf niet dan doet je tegenstander dat. De keeper van de tegenstander was blijkbaar nog niet voldoende gewaarschuwd en werd met de mooiste lob van de wedstrijd gepasseerd en Maikel won verdiend met 2-1.

 

Eindstand van de algemene wedstrijd werd 10-5, maar daar had niemand het meer over. Uw verslaggever bedankt Thom, want zo'n man is gewoon een dankbaar onderwerp om over te schrijven en nu al een clubicoon van ons jonge ''clubke''!

 

Wist u dat?

- De coach nog steeds met blokken speelt?

- De scheidsrechter zijn eerste kaart heeft getrokken?

- Hij hierdoor ambities heeft gekregen voor een echte cursus?

- Een deel van de selectie ondertussen aan het kienen was?

- Thom voldaan op zijn fietsje naar de vrouw in Neerbeek is gegaan?

- Hij daar wel gescoord heeft?

- Vervolgens heeft nagelaten te knuffelen?

- Hij zodoende komende week op het matje moet komen bij Jennifer?

- We komende week naar Weert gaan, vertrek om 15:30 uur Wilhelmien!!