Prestatie van formaat tegen 't Brökske

Geplaatst 16 nov. 2010 04:23 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:38 bijgewerkt ]

ZVV Awt-Gelaen stond voor de eerste echte testcase in competitie, want afgelopen zaterdag kwam 't Brökske, de nummer 3 op bezoek in de Stadssporthal. Vanaf minuut 1 maakten onze mannen duidelijk dat er voor hen niets te halen viel in onze hal en vanaf het begin werd de tegenstander onder druk gezet.

 

Na het missen van enkele kansen was het dan toch raak. Mark legde de bal af op de van een blessure teruggekeerde Robbie en deze schoot de bal hard tegen de touwen in de bovenhoek 1-0. Niet veel later maakte de van een chronische verbouwing teruggekeerde Raymond de 2-0 na wederom een harde ''tupper'' in de bovenhoek. De lange keeper heeft hem waarschijnlijk alleen maar gehoord. Blijkbaar zou het de avond van de mooie doelpunten worden want een knappe solo van Maarten en een heerlijk stiftje van Robbie bepaalden de 4-0 ruststand.

 

Na rust gingen de mannen door waar ze gebleven waren, namelijk gecontroleerd aanvallen en zij het met enig fortuin werd de 5-0 gemaakt. Kevin zag een tegenstander geheel vrijstaan en die schoot onberispelijk binnen voorbij zijn eigen doelman. Aangezien de verdedigers nu toch aan het scoren waren deed Raymond dat nog maar eens met een bekeken schuiver 6-0. De tegenstander probeerde toch hun rol mee te spelen in deze wedstrijd, maar onze mannen had gewoon een avond waarbij nagenoeg alles lukte en maakten nog 7-0 (Robbie) en 8-0 (Robert) waarna Sinterklaas zijn intrede had gedaan en de tegenstander nog een eretreffer gunde, eindstand 8-1.

 

De mooiste actie van avond werd helaas geen doelpunt. Een lange bal van achteruit belandde op de punt van de schoen van Robbie en hij probeerde zo de bal over de twee meter lange keeper te lobben, maar helaas kreeg deze nog net zijn vingertoppen ertegen en bleef de ultieme goal uit, maar topwedstrijd Robbie, je mag vaker van een blessure terugkeren op deze manier!

 

Wist u dat?

- Zef Cloots gespot is als aandachtig toeschouwer?

- Ook hij genoten heeft van de wedstrijd?

- Ralph Evertz zijn rol als tijdwaarnemer werkelijk voortreffelijk vervulde?

- Thom van Kan vandaag zelfs foutloos was?

- De scheidsrechter nu ook het verschil tussen vrije trap en corner weet?

- De tribune vandaag goed gevuld was?

- De coach na zo'n wedstrijd wel MOET blijven?