Hecht team wint van tweedeklasser in beker

Geplaatst 26 okt. 2010 02:58 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:37 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag stond de eerste bekerwedstrijd op het programma tegen een op papier sterke tegenstander, tweedeklasser Berg Knoors uit Stein. In sporthal de Kamp bleek al snel dat ze het complex fraai opgeknapt hebben met een extra sporthal, mooie eetgelegenheden en de bestaande hal was voorzien van een nieuwe vloer en geen schaatsbaan meer.

 

Deze wedstrijd was ook reden voor enkele weddenschappen, Thom vertelde vrijdagavond in de Wilhelmien dat hij wel even ging scoren tegen Berg Knoors, hierop reageerde Kevin prima ik wed wel voor een halve liter dat je dat niet lukt. In het kleedlokaal werd Thom hier nogmaals aan herinnerd. Blijkbaar leidde dit tot inspiratie bij Davey (jawel onze verloren zoon deed ook eens mee). Jennifer stak het veld over en Davey zei wederom tegen Kevin halve liter als je haar raakt! Zo gezegd zo gedaan de bal werd langzaam die richting op gespeeld, Jennifer had niets in de gaten en viel over de bal, kortom eerste halve liter was binnen!

 

Het kon dus een mooie avond worden, 2 halve liters en de hele avond vrijgehouden worden door de voorzitter mocht er gewonnen worden. Als iets tot inspiratie werkt dan is het natuurlijk drank voor onze boys. Dit zou geen gemakkelijke opgave worden want afmeldingen van Robert, Robbie, Ralph E, Ralf H, Raymond, Maarten en natuurlijk Frank leek vooraf wat erg veel van het goede.

 

De mannen die het zaterdag dan wel moesten doen waren Lars, Kevin, Ger, Thom, Davey, Stephan en Mark. De wedstrijd begon redelijk gelijkopgaand en er werden over en weer wat kansjes gecreëerd. Onze mannen opende de score door ……Davey?! Jawel Davey blijkbaar heeft zijn rustperiode hem goed gedaan, hij maakte 1 tegen 1 tegen de keeper geen fout en scoorde in de korte hoek 0-1. Niet veel later zat het weer eens tegen bij een afgeslagen bal, deze werd eerst van richting veranderd vervolgens door Lars nog knap gekeerd maar de rebound was een makkie 1-1. Lange tijd leek dit de ruststand te worden maar een vrije trap, uiteindelijk gescoord door Davey en een afstandschot van Mark bepaalden de 1-3 ruststand.

 

Na rust had ons hechte team alles onder controle, de tegenstander werd niet echt gevaarlijk en de bal ging rustig rond. Tien minuten voor tijd werd een spelhervatting goed uitgespeeld en Ger maakte eindelijk zijn doelpuntje! Onoplettendheid zorgde nog wel voor 3-4 maar daar bleef het dan ook bij. Bijna had Ger nog voor de 3-5 gezorgd met een bekeken kopbal na een mooie pass van Stephan maar deze strandde in schoonheid op de paal.

 

Conclusie van de wedstrijd? Thom niet gescoord, een gevloerde Jennifer = 2x halve liter + vrijgehouden door de voorzitter = onvergetelijke avond voor ons mooie clubke ZVV Awt-Gelaen!

 

Wist u dat?

- de voorzitter vrijdagavond een gezellige avond in de Wilhelmien had?

- hij al om 15:00 uur in de MIDDAG hiervan is wakker geworden?

- het publiek wederom talrijk in opkomst was?

- ditmaal Luca de jongste supporter was?

- Jennifer nu meedoet aan het nationaal kampioenschap buikschuiven?

- Davey nu een gemiddelde heeft wat hij nog nooit gehaald heeft?

- Meer leden langs de lijn aanwezig waren dan op het veld?

- Mark de eer van de eerste gele kaart van het seizoen had?

- de voorzitter zich aan zijn woord hield in de Wilhelmien en zelfs nog voor een schaal hapjes zorgde?

- de coach nog een week mag blijven?