Gemakkelijke winst in Beek

Geplaatst 20 jan. 2011 02:51 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:39 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag bleken de bekende personele problemen bij de tegenstander aanwezige te zijn. De Haantjes 2 kon slechts 5 mensen aan de aftrap krijgen. Tegen etenstijd (aftrap was om 16:30 uur) werd er begonnen met Mark in het doel, omdat Lars geblesseerd was en Mark simpelweg te laat, had de coach zijn keeper gevonden.

 

Mark als keeper? Dat is natuurlijk voer voor de verslaggever. In gedachte had ik enkele scenario's beschreven, maar Mark zelf bewees het tegendeel. Hij gaat zelfs de geschiedenisboeken van ons jonge clubke in; hij scoorde als keeper twee keer knap met afstandschoten. Een meevoetballende keeper is toch een meerwaarde, alleen bij balverlies is het doel vrij en De Haantjes scoorde daardoor hun enige treffer.

 

Vervolgens werd de score vrij eenvoudig opgevoerd en waar onze jongens konden wisselen, kon de Haantjes dit niet en we weten zelf hoe moeilijk het dan kan worden. Enkele fraaie treffers werden gemaakt zoals onze Bomber met buitenkant rechts. Waar iedere andere voetballer in Europa de bal met links gepakt zou hebben, brak Frank bijna een been en deed het met buitenkant rechts. Dat Frank niet eerzuchtig is bewees hij eveneens door enkele mensen een niet te missen kans te geven voor open doel.

 

De tweede helft verving Robbie onze keeper Mark en hij nam zijn plaats in onder de lat. Robbie werd niet echt meer getest en de einduitslag was 1-12. Komende week staat de confrontatie met de nummer laatst op het programma, hoewel zij afgelopen week hun eerste puntje pakten lijkt dit een ideale mogelijkheid voor Thom om zijn eerste doelpunt te maken! Onze verslaggever kijkt nu al uit naar het koningskoppel voorin: Ger en Thom. Om nog maar te zwijgen van Ger en Frank. Voor iedereen een uitnodiging om aanstaande zaterdag om 20:45 uur aanwezig te zijn in de Stadssporthal van Geleen-Noord (tis carnavalstijd he…).

 

Wist u dat?

- het tenue vooraf het niveau van de laatste weken had?

- hiermee een natte krant wordt bedoeld?

- Ralf door zijn schoenen heen kan voelen dat zijn teennagel eraf ligt?

- de verslaggever zich afvraagt wat hij door de lakens heen kan voelen?

- Stephan zijn taak als assistent al vooraf moest neerleggen?

- dit kwam omdat zijn telefoon ging en hij zelfs opnam?

- Davey gewoon weer mag knuffelen omdat hij niet als prins werd uitgeroepen?

- in de Marcellienstraat een nieuw kasteel wordt gebouwd?