Frank bezorgt met hattrick de zege

Geplaatst 21 dec. 2010 23:07 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:38 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd op het programma tegen Linne 3, een middenmotor. Vooraf was het nog even lastig of we eigenlijk wel konden spelen, de hal was dubbel verhuurd en de hal stond om half 6 na afloop van de prijsuitreiking nog vol met turntoestellen. Na afspraken van Kevin met de beheerder mochten we voetballen maar moest de hal wel worden opgeruimd.

 

Om twee minuten voor zes was alles klaar en toen de buitendeur eindelijk dicht kon, werd het vizier op de tegenstander en de wedstrijd gericht.

 

Over de wedstrijd zelf kunnen we kort praten, ruststand 6-0 en eindstand 10-2. Dat is eigenlijk niet zo belangrijk het gaat meer over de man waar ik het over wil hebben ''der bomber'' Frank Wientjes. Een waar fenomeen, zo scoort hij niet en zo maakt hij met onnavolgbare bewegingen en met links drie treffers!! Frank is een man die gun je gewoon alles, kortom het type goedzak die je als vereniging er gewoon bij moet hebben. Een man met specifieke voetbalkwaliteiten, goede instelling en altijd in voor gezelligheid. Het motto van deze wedstrijd was gewoon alle balluh op Frankie en wat hebben we genoten!

 

Naast deze hattrick hadden we nog meer opvallende zaken, een doelpunt van good old Hoedie was in principe al opmerkelijk, maar een treffer van Lars was (op de hattrick van Frank na) een hoogtepunt. Lars moet gedacht hebben laat ze voorin maar doen wat ze willen, ik wil ook eens scoren en hoe. De keeper van Linne probeerde (met de nadruk op probeerde) mee te voetballen en Lars kreeg de bal in zijn handen. De keeper van Linne was op de lange terugweg en Lars had zoiets van ik lob hem wel even, zelden vertoond een uittrap van Lars recht in het doel.

 

Het massaal toegestroomde publiek (lees Debby en Ger) genoot zichtbaar, maar de vreugde kon nooit zoveel zijn als in het veld. Aangever en Stiftmeister Robbie, Tribuneraker Mark, Boem Boem Hoedie, Handballende voetbaluittrapper Lars, der bomber/  das phantom Frank, Frans Michels en zuurstoffles Kevin hadden allen een heerlijk avondje.

 

Wist u dat

- Frank een voorbeeld is voor velen?

- Hij nu pas beseft dat hij eigenlijk linksbenig is?

- Goed voorbeeld goed doet volgen en Frank het idool van Hoedie is?

- Mark gewaarschuwd is wegens het opzettelijk wegtrappen van de bal?

- Hij eigenlijk op doel wilde schieten?

- De scheidsrechter nog twee doelpunten onterecht afkeurde?

- Thom van Kan nu de enige is die nog niet gescoord heeft?

- We wellicht de volgende competitiewedstrijd over de 100 doelpunten gaan?

- ZVV Awt-Gelaen in 2010 13 wedstrijden won en slechts 1 keer eervol verloor?

- Wij u allen prettige kerst wensen en een gelukkig en sportief 2011!!