ZVV Awt-Gelaen wint eerste officiële wedstrijd

Geplaatst 21 sep. 2010 02:36 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:37 bijgewerkt ]

11 september is bij veel mensen een historische datum. Voor de mensen van ZVV Awt-Gelaen is daar nu een reden bijgekomen, het team speelde haar eerste officiële wedstrijd en moest daarvoor een dikke veertig kilometer rijden naar Weert.

De tegenstander was WZV'87 4 in sporthal Leuken en leuk werd het ook voor ons. Waarschijnlijk kwam het door de tropische temperatuur in de sporthal want het team kwam al snel op stoom en scoorde er lustig op los. De rust werd bereikt met een 0-7 voorsprong en de conclusie kon al getrokken worden dat deze wedstrijd gespeeld was.

De tweede helft had eigenlijk administratief afgedaan kunnen worden want onoplettendheid zorgde zowaar voor 3 tegendoelpunten, lichte irritaties na enkele overtredingen en de toch wel warme temperatuur in de zaal verbeterde het spel in de tweede helft evenmin. De grote man deze middag was Robert met 8 doelpunten en hij zal zich de komende tijd wel topscoorder mogen noemen. De datum 11 september is vanaf nu ook historisch in Awt-Gelaen, eerste overwinning 3-14.

Wist u dat?

- we met 1 auto waren bij vertrek?
- er nog snel een 2e auto moest komen?
- we met 4 wissels aan de start stonden?
- we uiteindelijk nog 1 wissel over hadden?
- Robbie nu nog zijn enkels aan het zoeken is?
- de secretaris niet wilde scoren terwijl de bal op de doellijn lag om Frank zelfvertrouwen te geven?
- de keeper van de tegenpartij ''O-benen'' heeft?
- de coach na deze wedstrijd nog een week mag blijven?