Benauwde winst tegen hekkensluiter

Geplaatst 24 jan. 2011 01:19 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:39 bijgewerkt ]
Met een grote opkomst, waarbij slechts Lars en Stephan middels blessures ontbraken en uw verslager / fotograaf een wedstrijdje oversloeg begonnen onze mannen tegen de hekkensluiter uit Holtum.
 
 
Met Robby als vervanger in de goal werd er begonnen aan de warming-up en de werd het papierwerk in orde gemaakt.
 
 
Onze mannen begonnen voortvarend en door een van richting veranderd schot, scoorde Robby (jawel weer een keeper) de 1-0.
 
 
Vervolgens werd duidelijk dat de mannen van Holtum zich niet gemakkelijk naar de slachtbank wilde leiden en hoewel ze kwalitatief duidelijk minder waren, vochten ze wel voor iedere meter. Na een toegekende penalty en aanval in de laatste seconde, beiden benut door Robert werd de rust bereikt met een 3-0 stand.
 
 
Na de rust ineens een totaal ander speelbeeld, want na slechts enkele minuten stond het 3-2 en werd het erg onrustig in het veld, met vele miscommunicaties en onnodige irritaties zowel naar elkaar als naar de tegenstander/ scheidsrechter tot gevolg.
 
 
Vervolgens werd er door onze vele aanwezige mannen alsnog de draad weer opgepakt en na een 5-2 voorsprong behaald te hebben dacht de verslaggever dat ze hun lesje wel geleerd hadden. Niets bleek minder waar, want het spel bleef rommelig, de wil van de tegenstander sterker dan de onze en met een 5-4 eindstand werd de wedstrijd afgesloten, een leerzaam avondje in alle opzichten.